Odakle 500, pustat ce ih van kaveza?penke je napisao/la:Aberdeen otkupio 500 ulaznica za istok. Bit ce vatreno navijanje s obe strane
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg
Ovo je sramota, imamo ekipu odlicnu a logistiku katastrofalnu, guzonje se vratle a momci jos u Francuskoj, nije ova ekipa zasluzila da im ovi ljudi organuziraju putovanja. Pa ne bi da se iz Australije vracaju !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jadne logistike
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Odgođena današnja utakmica sa Čapljinom, "zbog malih problema u putu", tako su naveli na službenoj stranici. Umjesto da im osiguraju najbolje uvjete kakve zaslužuje ova momčad oni štede na njima, ovi iz uprave se vratili a igrači "obilaze" Francusku ????!!!!

Ne laprdajte gluposti ako već nemate pojma što se dogodilo u povratku ekipe.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
U novinama tako pise vecernji i dnevni listEvolve je napisao/la:Odakle 500, pustat ce ih van kaveza?penke je napisao/la:Aberdeen otkupio 500 ulaznica za istok. Bit ce vatreno navijanje s obe strane
Samo jedno ime
Daj ti nam reci kad mi lupetamo, ja sam ti rekao istinu.
Zašto u kavez? Nisu to balkanski divljaci. Ljude treba fino smjestit na istok van kavezaEvolve je napisao/la:Odakle 500, pustat ce ih van kaveza?penke je napisao/la:Aberdeen otkupio 500 ulaznica za istok. Bit ce vatreno navijanje s obe strane
audere est facere!
Šta si ti rekao????? Umjesto da lupetaš prvo doznaj što se i kako dogodilo pa ako je bio propust piši nek neprijatelji uživaju svakako im uvijek netko treba tko će blatiti sveto ime....jozo121 je napisao/la:Daj ti nam reci kad mi lupetamo, ja sam ti rekao istinu.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Pa napiši više istinu, da neprijatelji ne uživaju.kksiroki je napisao/la:Šta si ti rekao????? Umjesto da lupetaš prvo doznaj što se i kako dogodilo pa ako je bio propust piši nek neprijatelji uživaju svakako im uvijek netko treba tko će blatiti sveto ime....jozo121 je napisao/la:Daj ti nam reci kad mi lupetamo, ja sam ti rekao istinu.
...
Vjeruj mi da znam do u detalj sta se dogodilo, napisao sam samo da je organizacija bila katastrofalna a detalje nisam iznosio, a sad sto si se ti nasao pametan to je druga stvar. Ja ce uvijek kritizirati kad nesto ne valja radi ovih momaka koji ginu na terenu I njihovih trenera. Zavrsavam ovu bespotrebnu raspravu.
Da znaš do u detalj uopće ne bi ništa pisao, ali samo vi nastavite nedajte se omesti....
Tebi svaka čast što sve znaš. Totalno sam ne upućen u ovi slučaj. Ali imamo dva čovjeka koja znaju sve do u detalj, a potpuno različito pišu. 

...
Haha obznanite nam sto se dogodilo
Daj ne zayebajite,ako itko ima savrsena uvjete to su nasi. Dogodio se propust i igraci ce malo obic Francusku,kao da im to tesko pada. Sto dramite bezveze
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Pa dolazili su nam svakakvi, i svi su samo u kavezu bili, neznam zasto je njima drugacijespursman je napisao/la:Zašto u kavez? Nisu to balkanski divljaci. Ljude treba fino smjestit na istok van kavezaEvolve je napisao/la:Odakle 500, pustat ce ih van kaveza?penke je napisao/la:Aberdeen otkupio 500 ulaznica za istok. Bit ce vatreno navijanje s obe strane

NK Široki Brijeg
Platforma “Moja TV” prenosit će utakmicu između Sarajeva i Zrinjskog u nedjelju u 20 sati, a na istom mjestu moći ćete pratiti utakmicu između Željezničara i GOŠK-a u ponedjeljak u 20:30.
Moja TV prenosi i susret između Širokog Brijega i Slobode, dok će BHT prenositi duel Borca i Čelika sa početkom u 20 sati.
U prvom kolu sastaju se još i Radnik-Krupa, te Mladost-Vitez, no ove utakmice neće biti u direktnom prenosu.
Ima li ijedan kafić u Sirokom ovu "njihovu TV"?
Moja TV prenosi i susret između Širokog Brijega i Slobode, dok će BHT prenositi duel Borca i Čelika sa početkom u 20 sati.
U prvom kolu sastaju se još i Radnik-Krupa, te Mladost-Vitez, no ove utakmice neće biti u direktnom prenosu.
Ima li ijedan kafić u Sirokom ovu "njihovu TV"?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Naši su sami krivi što su ovo potpisali, sad će stalno naši biti na Mojoj tv
LeBron James
Ja vjerujem da ima neka "caka" tu, mozda budu i na NKSBTV nase utakmice...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Imam ja momci MojuTV
Ako bude sve radilo u redu probat cu nam stream odradit
Nitko od kafica nema "njihovu tv" jer logicno ne moze se uvest bht u sirokom.
Mafija
Ako bude sve radilo u redu probat cu nam stream odradit
Nitko od kafica nema "njihovu tv" jer logicno ne moze se uvest bht u sirokom.
Mafija
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Paromlinac, riki46, Riziko i 35 gostiju.