Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 24 jan 2012, 23:43

Profesor je napisao/la: Henry i Arteta spremni za duel protiv Ville, Sagna i Gibbs ce navodno biti spremni za Bolton u srjedu.
slika

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 24 jan 2012, 23:55

Bosco je napisao/la: slika
mnogo jako :lol: :lol:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 jan 2012, 14:25

Povezujemo se sa Islom, Callejonom i nekim defanzivcem Swanseaja. Callejon me najviše privlači od svih ovih nabrojanih. Solidan igrač :D

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 jan 2012, 14:35

Povezivali smo se sa mnogima, al svima nam je jasno, da ovaj prjelazni rok AW nece dovesti nikoga. : :roll:

edit*
Sve se vise suska o odlazku Rosickog (neki vicu da ce produziti ugovor, a neki da ce otici iz Arsenala)
http://www1.skysports.com/football/news ... e-in-doubt" onclick="window.open(this.href);return false;

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 jan 2012, 14:40

opet se za hazarda govori. :mrgreen: i zna l' ko kad se wilshere vraća, jbt kod nas ovo nema smisla više, pa svaki povrijeđeni igrač mora barem mjesec promašit rok
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jan 2012, 14:42

Profesor je napisao/la:Povezivali smo se sa mnogima, al svima nam je jasno, da ovaj prjelazni rok AW nece dovesti nikoga. : :roll:
Ja sad htio napisati.
Profesor je napisao/la:Sve se vise suska o odlazku Rosickog (neki vicu da ce produziti ugovor, a neki da ce otici iz Arsenala)
http://www1.skysports.com/football/news" onclick="window.open(this.href);return false; ... e-in-doubt
Ja sad htio napisati. :twisted:
Tomas Rosicky's future with Arsenal will be determined over the next few days after his agent Pavel Paska arrived in London for talks with manager Arsene Wenger.
Nego, da li vama sve više i više miriše da će Eden doći na ljeto? :mrgreen: Kako koji dan odmiče kod mene % da će on doći sve više raste. :lol: Iako bih ja radije Maria, al' eto i on je odlična zakrpa, onak' ...ono...kad je Theo ozlijedjen. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 jan 2012, 14:50

Kruže glasine da je Eden Hazard u Londonu! Navodno se rješavaju pojedinosti oko njegovog prelaska u Arsenal. Cijena je 25 milijuna €, s time da će put Lille-a navodno ići Rosicky i Squillaci?
ev ovo na mnogim fb stranicama piše, pa ovo bi bilo idealno :mrgreen:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 jan 2012, 14:50

Cuj, kad je Theo ozljedjen :lol: :lol: (znam da se salis)
Sve vise se prica oko Edena, ali stvarno sumnjam u to.
@OliPriceBates
Wenger very keen to keep this under wraps, but I can assure you that Arsenal are in talks with Eden Hazard.

@OliPriceBates
Wenger has asked for complete exclusivity on the potential deal. That is why Lille has not said a thing, but both clubs will deny if asked.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jan 2012, 15:04

Ma nema teorije da odu Rosicky i Squillaci a dodje Hazard, pa to ni u snovima ne mogu zamisliti.. Ali volio bih da se to ostvari, mislim bilo koje krilo(naravno da je kvalitetno) da ne moramo vise gledati Shavu ili slicne, cak i Walcotta, umjesto njeg nek igra OX vec je momak bolji, jer Theo nikad nije pokazivao onakve igre, jest davao golove, ali nikad nije pokazivao dobru igru za krilo.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 jan 2012, 15:17

Na Twitteru je bum, svako malo nove objave da je u Londonu i da su blizu postizanja dogovora. Po meni, još jedna šuplja priča :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jan 2012, 15:25

:lol: :lol: Evo nam i Hleba
Transfer Talk - Reports suggest that Barcelona's Alexander Hleb is set to be handed a free transfer to former club Arsenal.
Celik!3,2,2.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 25 jan 2012, 15:30

Hahahahahahahahahaha,Arshavin i Hleb u Tandemu..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jan 2012, 15:31

Mene twitter još više uvjerava da imam dobar njuh. :mrgreen: Doće Hazard! A sledeće sezone smo prvaci. :D Naravno ,na krilima malog Ox-a , koji mi je vratio želju da gledam Arsenal (a ne da se mučim) i Edena. :mrgreen:

Simpatično, da je Eden i bio u Londonu neki dan. :mrgreen:

A bilo bi fer vala i radi Robina. Ne volim njegov stil igre, jer dosta pegla loptu, iako je napadač, al' brate on zaslužuje svo poštovanje i kad ne bi Wenger pokazao ambicije da napadne EPL, volio bih da ode. Za mene on je odaniji Arsenalu i više voli Arsenal nego (što je to bio) Henry.

--------------------------Song--------------------
-----------------Ramsey----Wilshire------------
Alek---------------------------------------Hazard

VRH. 8-)

PS. Naš'o sam jedan klip, ništa ne razumijem, al' je zanimljiv. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 jan 2012, 15:33

Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
Izdržati, to je temelj vrline!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 25 jan 2012, 15:37

rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
ramsey bi se sa wilsherom savršeno uklopio.
kad bi eden došao bilo bi ssavršeno, jer imamo Oxa kao drugo krilo. momak me impresionira.
lik mlađi od mene 8 dana :oops:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 jan 2012, 15:40

rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
Eto nek' si ti znao. Aaron je godinu odmar'o radi onog kretena Ryana, da bog da polomio i ruke i noge. :evil:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 jan 2012, 15:42

mislim da je ovo bomba, jer se slicno govorilo i za sisoka, da je na pregledu, vamo tamo, na kraju nista

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 jan 2012, 15:45

nedim1993 je napisao/la:
I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči i radi i dodaje da kad on igra može igrat i Debislon a da se ne osjeti previše. :lol:

Eden u Arsenalu? :lol: Nema šanse! A ako se slučajno to desi (a znamo da nema šanse) to je samo smirivanje navijača i kupovina vremena! E moj Arsene na šta si spao...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 25 jan 2012, 15:49

Bosco je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči i radi i dodaje da kad on igra može igrat i Debislon a da se ne osjeti previše. :lol:

Eden u Arsenalu? :lol: Nema šanse! A ako se slučajno to desi (a znamo da nema šanse) to je samo smirivanje navijača i kupovina vremena! E moj Arsene na šta si spao...
ti si teski pesimista kad je u pitanju arsenal :lol: :lol:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 25 jan 2012, 15:49

Bosco je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:

**** te pesimistična xD

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.