Profesor je napisao/la: Henry i Arteta spremni za duel protiv Ville, Sagna i Gibbs ce navodno biti spremni za Bolton u srjedu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Profesor je napisao/la: Henry i Arteta spremni za duel protiv Ville, Sagna i Gibbs ce navodno biti spremni za Bolton u srjedu.
mnogo jakoBosco je napisao/la:
Ja sad htio napisati.Profesor je napisao/la:Povezivali smo se sa mnogima, al svima nam je jasno, da ovaj prjelazni rok AW nece dovesti nikoga. :
Ja sad htio napisati.Profesor je napisao/la:Sve se vise suska o odlazku Rosickog (neki vicu da ce produziti ugovor, a neki da ce otici iz Arsenala)
http://www1.skysports.com/football/news" onclick="window.open(this.href);return false; ... e-in-doubt
Nego, da li vama sve više i više miriše da će Eden doći na ljeto?Tomas Rosicky's future with Arsenal will be determined over the next few days after his agent Pavel Paska arrived in London for talks with manager Arsene Wenger.
@OliPriceBates
Wenger very keen to keep this under wraps, but I can assure you that Arsenal are in talks with Eden Hazard.
@OliPriceBates
Wenger has asked for complete exclusivity on the potential deal. That is why Lille has not said a thing, but both clubs will deny if asked.
Transfer Talk - Reports suggest that Barcelona's Alexander Hleb is set to be handed a free transfer to former club Arsenal.
ramsey bi se sa wilsherom savršeno uklopio.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
Eto nek' si ti znao. Aaron je godinu odmar'o radi onog kretena Ryana, da bog da polomio i ruke i noge.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči i radi i dodaje da kad on igra može igrat i Debislon a da se ne osjeti previše.nedim1993 je napisao/la:ramsey bi se sa wilsherom savršeno uklopio.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
ti si teski pesimista kad je u pitanju arsenalBosco je napisao/la:I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči i radi i dodaje da kad on igra može igrat i Debislon a da se ne osjeti previše.nedim1993 je napisao/la:ramsey bi se sa wilsherom savršeno uklopio.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.![]()
Eden u Arsenalu?Nema šanse! A ako se slučajno to desi (a znamo da nema šanse) to je samo smirivanje navijača i kupovina vremena! E moj Arsene na šta si spao...
**** te pesimistična xDBosco je napisao/la:I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči i radi i dodaje da kad on igra može igrat i Debislon a da se ne osjeti previše.nedim1993 je napisao/la:ramsey bi se sa wilsherom savršeno uklopio.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.![]()
Eden u Arsenalu?Nema šanse! A ako se slučajno to desi (a znamo da nema šanse) to je samo smirivanje navijača i kupovina vremena! E moj Arsene na šta si spao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.