Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
52%
2. Ne
49
48%

Ukupno glasova: 103

Venom
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Venom » 04 okt 2025, 23:13

Meni je glupo optuzivati pojedinacno igrace za bilo sta, kad nema igre, nema sistema. Pa ljudi ne znaju sta treba da rade i iluzorno je ocekivati da Wirtz uzme loptu predrbila tri protivnicka i zabije gol. Trenerov zadatak je da igracu omoguci da dodje u one pozicije gdje njegove kvalitete dolaze do izrazaja.
Srce, čast i ponos!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 okt 2025, 23:40

Venom je napisao/la:
04 okt 2025, 23:13
Meni je glupo optuzivati pojedinacno igrace za bilo sta, kad nema igre, nema sistema. Pa ljudi ne znaju sta treba da rade i iluzorno je ocekivati da Wirtz uzme loptu predrbila tri protivnicka i zabije gol. Trenerov zadatak je da igracu omoguci da dodje u one pozicije gdje njegove kvalitete dolaze do izrazaja.
Klopo bi to napuco da daju 120% od sebe.Ovaj to ne zna mislim ludo je i ocekivat da moze bit priblizan Klopu,al ako ne ide onda ne ide.Treba trazit dalje,jos nista nije izgubljeno samo bod imamo manje od Arsenala,LP je tek pocela daVaj promjene dok nije kasno.Igraci nemaju volje da igraju.Neka nam je nekad i ova reprezentativna pauza dobro dosla
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 okt 2025, 23:42

Dobar je Kloppo, kad smo bili u rezultatskoj krizi pod njim Villa nam je znala utrpati recimo 7 komada, a u isto vrijeme smo porazeni i 6 puta zaredom na Anfieldu u ligi.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 okt 2025, 23:50

Sest poraza na praznom Anfieldu bez publike.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 okt 2025, 23:54

Slot ima tri poraza na gostujućem terenu u nizu pred punim stadionima, ne znam koja ti je poenta.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 05 okt 2025, 00:05

Poenta je da ti neces da priznas da smo za qrac cijelu sezonu, a ne samo zadnje tri tekme i da sve polako dolazi na naplatu, i da su skoro sve ove pobjede na pocetku bile nafakaske odnosno plod individualnih bljeskova pojedinaca, kao sto se i chelsea danas mogao na isti nacin pobijediti nafakaski nekom frljokom pred kraj i sad bi skakao od ushicenja. Plan ne da ne postoji, vec se ne nazire. Igraci djeluju pogubljeno iz utakmice u utakmicu.

I na sve to na klupi imas covjeka koji ne preuzima odgovornost, vec je poceo traziti izgovore u stilu artete nakon svakog poraza i halucinirati o nekakvoj dobroj igri i sansama. Uostalom, kao svaki Holandjanin.

Al okej, to su samo tri poraza, nije da nesto ne stima, proradice samo od sebe.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 05 okt 2025, 00:12

ne znam da sam i jednom napisao da igramo dobro, prije bih rekao da je poenta da se ti radujes losim rezultatima radi Slota

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2025, 00:54

Sve je finn primjetio, sve je on znao, sve je on pisao ranije.
Fudbalski znalac, neki veliki dr mr

I ovaj drugi lik sto sere po Slotu.. ja sam ovdje više od decenije, prvi put da sam primjetio da je nešto napisao je u ovih par hefti loših rezultata. Klasika

Maksuz momci udju onako na temu da daju oni doprinos svojim mišljenjem, a bukvalno nepismeni.
Da Fudo, na tebe mislim.

Neki ljudi uopste ne prate ovaj klub i njegovo funkcionisanje, a ne bi me iznenadilo da informacije i dalje kupe sa teletexta.
Tačno ne znam jesu gori povici za otkaz Slotu, ili tjeranje Salaha.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2025, 01:10

Prvi put u godinu dana da smo spali s prvog mjesta, a dječaci ga tjeraju. :bow:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 05 okt 2025, 01:16

olako se zaboravlja i tragedija sa Jotom i kakvog je to utjecaja imalo na ekipu

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 okt 2025, 08:03

Ima nas vise od decenije koji smo tu al ne pisemo jer su temu zauzeli takvi kao ti i ovaj mrtvi troler.Al ne mogu bit imun na ovakve rezultate i igru a gledat da se to podrzava.Uostalom ako ti se ne svidja na listu "gnjavatora" i i eto ti rahatluka.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 05 okt 2025, 09:27

Sreca je pa klub ne vode balkandjerosi, tacno bi Slota otpustili i napucali nogom u gujcu jos neke igrace, sreca da su to neki drukcijeg mentaliteta.
CPOJ

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 05 okt 2025, 09:41

Svako ima pravo da preispituje Slota i njegove odluke koje su postale nelogicne, njegove presice su postale izgovori i prebacivanje krivnje, suprotno ocekivanju jer je vrijedio za nekog ko je realan i objektivan, direktan, a on trenutno prica gluposti ni manje ni vise, osim toga uredu je biti surov prema igracima u svlacionici i u lice ali nije uredu pretjerivati na presicama i kenjati o svojim igracima jer sto je najgore nije taj jedan igrac kriv zbog svih ovih rezultata, igras kao tim prelose od pocetka sezone i kao grupa su u kanalu. Jedan od razloga je i on sam kojem se raspada sistem, ne mijenja nacin igre i ne koristi maximum od ovog sto ima ma koliko losa forma bila. Treba da forsira jednog od bekova iako je Bradley tanak i los, a Frimpong jos nije useman u ovu pricu kao novi igrac, kombinuj s njima dvojicom, daj Frimpongu vise prostora, ne moze biti losije od ovog, Sobu spustas na beka i gubis u sredini kvalitete, osim toga gubis sinergiju, igraci se gube jer ta neuigranost i konstantno mjesanje karata kosta ekipu, izgleda kao nered koji se posprema pod tepih i sklanja u cosak umjesto da to rijesis na drugi nacin i guras nesto drugacije. Ne znam da li je do njga i kakve su instrukcije u veznom redu ali vjetrometina je veca nego ikad, nemas osiguraca nikako ispred odbrane, doduse losa forma Macce ali i to spustanje Sobe dole i onda dodaj na to da Florian nije tja tip igraca koji ce da grize i dobija duele, ostajes na tom da ljudi se setaju autoputem do gola i rade sta hoce (Bournemouth, Chelsea) a bilo je jos primjera na ostalim tekmama sam si tu primao golova kakve ce u nizim katerogrijama uciti kao primjer kako ne ostavljati sredinu praznu. Drzi Chiesu na klupi a djeluje kao naj sharp igrac u ekipi sto se tice napada, grize, igra, raspolozen, spreman, koji q glumi lik s njim to treba da novinari na presicama pocnu spamati jer nema objasnjenja logicnog. Tipicno holandski preseravanje, svaki njihov trener ima tu karakteristku. Ne vadi Salaha barem 15-20 min, da ne pricam nesto vise koji je ghostan od starta sezone, tu ne pokazuje dosljednost. Firsira Gakpa koji je van forme kao i Salah itd.

Ne tjera se Slot niti se tjera Salah ali se moraju preispitati odluke ove sezone i vodjenje ekipe, takoder se Salah mora klupirati ponekad ili mijenjati zavisno od tekme i situacije, ne smao on nego ostali takoder, raditi iste stvari iznova a ocekivati drugacije rezultate je definicija ludosti.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2025, 10:16

SoloControTutti je napisao/la:
05 okt 2025, 09:41
Svako ima pravo da preispituje Slota i njegove odluke koje su postale nelogicne, njegove presice su postale izgovori i prebacivanje krivnje, suprotno ocekivanju jer je vrijedio za nekog ko je realan i objektivan, direktan, a on trenutno prica gluposti ni manje ni vise, osim toga uredu je biti surov prema igracima u svlacionici i u lice ali nije uredu pretjerivati na presicama i kenjati o svojim igracima jer sto je najgore nije taj jedan igrac kriv zbog svih ovih rezultata, igras kao tim prelose od pocetka sezone i kao grupa su u kanalu. Jedan od razloga je i on sam kojem se raspada sistem, ne mijenja nacin igre i ne koristi maximum od ovog sto ima ma koliko losa forma bila. Treba da forsira jednog od bekova iako je Bradley tanak i los, a Frimpong jos nije useman u ovu pricu kao novi igrac, kombinuj s njima dvojicom, daj Frimpongu vise prostora, ne moze biti losije od ovog, Sobu spustas na beka i gubis u sredini kvalitete, osim toga gubis sinergiju, igraci se gube jer ta neuigranost i konstantno mjesanje karata kosta ekipu, izgleda kao nered koji se posprema pod tepih i sklanja u cosak umjesto da to rijesis na drugi nacin i guras nesto drugacije. Ne znam da li je do njga i kakve su instrukcije u veznom redu ali vjetrometina je veca nego ikad, nemas osiguraca nikako ispred odbrane, doduse losa forma Macce ali i to spustanje Sobe dole i onda dodaj na to da Florian nije tja tip igraca koji ce da grize i dobija duele, ostajes na tom da ljudi se setaju autoputem do gola i rade sta hoce (Bournemouth, Chelsea) a bilo je jos primjera na ostalim tekmama sam si tu primao golova kakve ce u nizim katerogrijama uciti kao primjer kako ne ostavljati sredinu praznu. Drzi Chiesu na klupi a djeluje kao naj sharp igrac u ekipi sto se tice napada, grize, igra, raspolozen, spreman, koji q glumi lik s njim to treba da novinari na presicama pocnu spamati jer nema objasnjenja logicnog. Tipicno holandski preseravanje, svaki njihov trener ima tu karakteristku. Ne vadi Salaha barem 15-20 min, da ne pricam nesto vise koji je ghostan od starta sezone, tu ne pokazuje dosljednost. Firsira Gakpa koji je van forme kao i Salah itd.

Ne tjera se Slot niti se tjera Salah ali se moraju preispitati odluke ove sezone i vodjenje ekipe, takoder se Salah mora klupirati ponekad ili mijenjati zavisno od tekme i situacije, ne smao on nego ostali takoder, raditi iste stvari iznova a ocekivati drugacije rezultate je definicija ludosti.
Bukvalno se to radi.

LiverpoolREDS je napisao/la:
05 okt 2025, 08:03
Al ne mogu bit imun na ovakve rezultate i igru a gledat da se to podrzava.
A bio si imun na pobjede i trofeje prethodnih godina? :rol:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 okt 2025, 10:52

Ma iskreno nemam puno vremena to je najveci razlog sto eto nisam prije pisao,al nije stvar u par poraza prosla sezona je bila extra uzela se titula igra je bila na nivou gotov u svakom mecu najvise zahvaljujuci Slotu,e sad il je procitan a on nema plan B i da li ce ga smislit to ostaje da vidimo ili je nesto drugo u pitanju.Jednostavno ne mozes prozivat javno igrace i optuzivat ih.Ne moze ni Salah vjecno igrat kao da mu je 25-26 pa da nas izvlaci svaku utakmicu na vlastiti kvalitet.Ne znam sta vama smeta sto se proziva Slot svakako nema nikakvog uticaja ni moje a ni tvoje misljenje,jedino ako je zabranjeno to pisat na forumu onda uredu,ne vidim daljnu raspravu budite pozdravljeni,daj Boze da budete u pravu i da nam Slot donese novu titulu

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 okt 2025, 10:55

Pratite gostujuću tribinu na 4:10 :urnebes: :urnebes:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 05 okt 2025, 11:03

LiverpoolREDS je napisao/la:
05 okt 2025, 10:52
Ma iskreno nemam puno vremena to je najveci razlog sto eto nisam prije pisao,al nije stvar u par poraza prosla sezona je bila extra uzela se titula igra je bila na nivou gotov u svakom mecu najvise zahvaljujuci Slotu,e sad il je procitan a on nema plan B i da li ce ga smislit to ostaje da vidimo ili je nesto drugo u pitanju.Jednostavno ne mozes prozivat javno igrace i optuzivat ih.Ne moze ni Salah vjecno igrat kao da mu je 25-26 pa da nas izvlaci svaku utakmicu na vlastiti kvalitet.Ne znam sta vama smeta sto se proziva Slot svakako nema nikakvog uticaja ni moje a ni tvoje misljenje,jedino ako je zabranjeno to pisat na forumu onda uredu,ne vidim daljnu raspravu budite pozdravljeni,daj Boze da budete u pravu i da nam Slot donese novu titulu
Znači prošla sezona ekstra zahvaljujući Slotu. Nakon ljeta gdje je pola ekipe izmjenjeno, gdje se mora taktika izmjenjat zbog bekova i nove 10ke, Slot out. :roll:

Nije problem napisat Slot pogriješio taktiku, Slot loše izmjene, loša priprema i sl. Pisali smo to i prošle sezone, pisali smo to o pod Kloppom.

Fazon je što ti par postova iznad tražiš smjenu Slota, "da se spasi sezona dok može". :crazy:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 05 okt 2025, 11:38

Ja sam misljenja da je Slot zasro jer javno proziva igrace,a njima je to samo posao i zbog toga ne vidim da on moze promjenit ista.Stavi sebe u tu situaciju da te neko **** na poslu i proziva a ti sutis i pravis se kao da nista nije bilo i jos dajes 100% sebe jest al u nekom drugom svijetu.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 05 okt 2025, 12:04

Dobro pojedinci pretjeruju s tim da se najuri Slot ili da Salah ide itd to su bas preseravanja, tu kapiram da neko ne moze da presuti na neciji takav stav, nema smisla ni objasnjavati zasto, ali kritika i mjere odredene su pozeljne itekako i zasluzene.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 05 okt 2025, 13:01

Od kraja prelaznog roka sam bio istog misljenja da ova sezona sigurno nece biti dominantna kao prosla i da ce biti kikseva. Jednostavno nije moguce promijeniti toliki broj igraca koji su cinili kicmu ekipe i ocekivati da ce sve odma kliknuti. Treba vremena da se postava uigra i mora biti strpljenja.

Ono sto mi kod Slota samo nije jasno zasto je Gakpo toliko zacementiran. Chiesa je komotno mogao uci jucer umjesto njega i igra bi sigurno bila bolja. I Salah bi također komotno mogao na klupu malo. Razumijem da je bio najbolji igrac i sve ali je lik toliko pogresnih poteza napravio da to nije normalno

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Civa, Proximic i 5 gostiju.