HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mara1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mara1905 » 11 jun 2017, 16:52

vjerujem da će naši upirati i rukama i nogama da petrak produži.. riješit se tomića, mate i olija u istom prijelaznom roku, ostati na tim pozicijama samo na jamaku koji ruku na srce ništa pretjerano nije pokazao, bilo bi dosta neozbiljno..
HŠKZ!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 11 jun 2017, 17:27

Graovac je u proljetnom dijelu sezone nastupao za Zrinjski kao posuđen igrač kiparskog Apollona, a iako je aktuelni bh. šampion bio voljan da ga zadrži još neko vrijeme, dogovor između dvije strane na kraju nije postignut. Ovaj 23-godišnji defanzivac je priznao kako se zasitio igranja u Zrinjskom s kojim je osvojio ukupno tri titule, te da mu je potreban novi izazov. Karijeru će, gotovo sigurno, nastaviti u redovima sarajevskog Željezničara... hahahahahhahahahaha

ako ovaj portal nije ruglo ja ne znam šta je... ZNAČI ZRINJSKI NIJE HTIO NASTAVITI SURADNJU SA GRAOVCEM, A NE OBRATNO.. MOMAK OTKAKO SE VRATIO IZ BELGIJE IGRA JAKO LOŠE, katanec i jakovljević igraju puno bolje, tako daaa.. slobodno u želju usreći se ko crnov, zaka, stevo, stoja..
HŠKZ!

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 11 jun 2017, 17:31

Najjace kad kazu zasitio se uzeo 1-2-3 titule ,i onda cojek konta ode vani neđe pa makar to bila Armenija,nego jok ode u klub koji 5 godina nije uzeo nista,da nije smjesno bilo bi zalosno !

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 11 jun 2017, 17:51

Jeli istina da ide Katanec? Negdje sam to pročitao
...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 11 jun 2017, 21:37

GradKamena1 je napisao/la:Najjace kad kazu zasitio se uzeo 1-2-3 titule ,i onda cojek konta ode vani neđe pa makar to bila Armenija,nego jok ode u klub koji 5 godina nije uzeo nista,da nije smjesno bilo bi zalosno !

U Zelju obicno idu da vrate se u formu pritome pogode jednog ili dva igraca ostalo fule,Graovcu je receno da bi u nas bio tek zreci stoper a u Zelji bi bio glavni igrac logicno da hoce sebi da osigura opet transfer vani.
Katanec odlazi ako ponuda dobra dodje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 12 jun 2017, 14:59

zna li se ista ko bi mogao doći umjesto tomića, tomo je bio motor ekipe.. ne znam kakav je ovaj bogdanović ako nije kvalitet onda dovesti stopera kao alternativu matiji i slobi.. kartoni, ozljede, moramo imati još jednom kvalitetnog stopera..
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 12 jun 2017, 15:53

mara1905 je napisao/la:zna li se ista ko bi mogao doći umjesto tomića, tomo je bio motor ekipe.. ne znam kakav je ovaj bogdanović ako nije kvalitet onda dovesti stopera kao alternativu matiji i slobi.. kartoni, ozljede, moramo imati još jednom kvalitetnog stopera..
Dosad je uvijek bilo dobro kad su u upravi sutili i radili ali brate pojede me nestrpljenje da vidim hoćemo li upecati kakvog kapitalca.Da se mene pitalo ja bih osobno zadrzao Graovca ali to je sad gotovo.Doduše pripreme pocinju za dva dana pa će mo vidjeti tko će se sve pojaviti.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 12 jun 2017, 21:11

Dupovac
Ordagic - Sesar
Bekic
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 12 jun 2017, 21:33

smoto je napisao/la:Dupovac
Ordagic - Sesar
Bekic

Sesar nedao Bog,alkoholicar koji ne izlazi iz Pinka umislio da je Ronaldinho kad je napustao Siroki cao zlocasti decko amaterake premijer lige,Dupovac solidan zamjena ako Katanec ode ,Bekic klasa ispod Mesanovica nije napredovao niti malo u Sarajevu solidna zamjena ako ne dodje pravi napadac a Ordagic exstra igrac koji odakace kvalitetom od ostalih veznjaka u premijer ligi.
Moje neko vidjenje! :D
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 12 jun 2017, 23:54

Kako su se zaletjeli neki "novinari" sa nekim djecijim turnirom u Zagrebu.Uglavnom vijest je da su klinci koji nastupaju za drugoligas iz vrapcica stigli do polufinala a druugi mostarski klub Zrinjski je izgubio 10-0 od Dinama.Ajde sve je to istina osim sto to nije Zrinjski Mostar nego Zrinjski iz nekog sela u Hrvatskoj.Toliko su optereceni nama da su poceli i djecu uvlaciti u ove gebelsove metode propagande.Tesko se rijesiti starih navika.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 jun 2017, 18:10

Majkeri jel normalna ova uprava sta rade prvo ne kontam ovo za graovca sta ima sad pokazivat u zelji ,sve neka zasicenja u premier ligi haj da odu vani nego u zelju koji eto 5 god nije osvojio nista..tomic otiso ,ako ode petrak pa ne ginu nam petarde u lp..moraju se dovodit neke zamjene pogotovo za tomica ,iz jacih klubova da ne bude npr pojacanja iz capljine

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 13 jun 2017, 18:16

KpbKaka22 je napisao/la:Majkeri jel normalna ova uprava sta rade prvo ne kontam ovo za graovca sta ima sad pokazivat u zelji ,sve neka zasicenja u premier ligi haj da odu vani nego u zelju koji eto 5 god nije osvojio nista..tomic otiso ,ako ode petrak pa ne ginu nam petarde u lp..moraju se dovodit neke zamjene pogotovo za tomica ,iz jacih klubova da ne bude npr pojacanja iz capljine
Ništa se ti ne brini. Isto će bit kao i lani. Pojačanja tek slijede. Mada tvoji komentari dosad upućuju da te Zrinjski i ne interesira nego druge stvari.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 13 jun 2017, 18:25

miki651 je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:Majkeri jel normalna ova uprava sta rade prvo ne kontam ovo za graovca sta ima sad pokazivat u zelji ,sve neka zasicenja u premier ligi haj da odu vani nego u zelju koji eto 5 god nije osvojio nista..tomic otiso ,ako ode petrak pa ne ginu nam petarde u lp..moraju se dovodit neke zamjene pogotovo za tomica ,iz jacih klubova da ne bude npr pojacanja iz capljine
Ništa se ti ne brini. Isto će bit kao i lani. Pojačanja tek slijede. Mada tvoji komentari dosad upućuju da te Zrinjski i ne interesira nego druge stvari.

Ma nije brate ,nego volio bi da napravimo vise taj iskorak u evropi prosle god smo igrali dobro protiv legije sad imaju jos vise iskustva a oni prodavaju sve kljucne i iskusne igrace..tomic je bio motor ekipe,petrak je odlican defanzivno ,a graovac je klasa kako god..a pojacanja za lp su ti eto iz prve federacije,a vjerujem da je i njima dojadilo ispadat u drugom pretkolu

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jun 2017, 18:28

U sezonu novu skupa ćemo...malo slabiji
Al' opet ćemo biti prvi, a i kupa...ma yebo kup
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 13 jun 2017, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jun 2017, 18:42

Je li iko upratio Salku Jazvina? Znam da je u Veležu bio...Info?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 13 jun 2017, 19:32

KpbKaka22 je napisao/la:
miki651 je napisao/la:

Ma nije brate ,nego volio bi da napravimo vise taj iskorak u evropi prosle god smo igrali dobro protiv legije sad imaju jos vise iskustva a oni prodavaju sve kljucne i iskusne igrace..tomic je bio motor ekipe,petrak je odlican defanzivno ,a graovac je klasa kako god..a pojacanja za lp su ti eto iz prve federacije,a vjerujem da je i njima dojadilo ispadat u drugom pretkolu
Tomić i Graovac su bili slobodni,znači mogli su birat s tim sto je Tomić u ponudjen puno bolji ugovor nego prošli ali čovjek se fino zahvalio i rekao da zeli promjenu.Ja sam bio takodjer za ostanak Graovca iako to nije onaj Graovac od lani ali ipak on je medju najboljim stoperima lige kad je spreman.Doveli smo Galića kojeg smo svi spominjali a za dalje će mo vidjeti.Čemu dovoditi nekoga ako nije pojačanje ili bar neki mlad igrač koji dosta obecava.Mislim da na prste jedne ruke mozemo nabrojati igrače iz ove lige koji nam mogu biti pojačanja a teško je dovesti nekoga iz recimo HNL-a.Po meni ptioritet zadržati Petraka,Kataneca a koga dovesti e to je vec veliko pitanje,mozda Ordagic .

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 13 jun 2017, 20:10

PiazzaGrande je napisao/la:Je li iko upratio Salku Jazvina? Znam da je u Veležu bio...Info?
ma koji salko taj je u velezu igro, ne može kod nas haha.. ordagić, beširević, serdarušić (gorica, 2. hnl), darko todorović, rustemović, bekić, vukotić, subić, stevanović.. to su neki od igrača iz ove lige koji bi nam bili pojačane u ovom trenutku, ovo je na prvu što mi pada na pamet.. kakav salko, kakvi bakrači
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 13 jun 2017, 20:23

Prošao bi Salko ko Mehmedalija Čović nekad :shock:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 13 jun 2017, 20:39

Salko potpisuje najvjerojatnije uskoro.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 13 jun 2017, 21:01

4040deuce je napisao/la:Salko potpisuje najvjerojatnije uskoro.
Ozbiljno i ja sam cuo da ce doci kod nas.Igrao za Čapljinu , 14 golova i 8 asista.Negdje sam citao da je prosle zime trebao otici u neki poljski prvoligas i cak su ga bili službeno predstavili ali se nesto izjalovilo. Ja se ne sjecam da je igrao za kone, kad je to bilo?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.