FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dečki čemu negativa? U drugom poluvremenu nismo gola primili. Trust the process
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zna li se hoće li biti kakvog bojkota?
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:04Ovo sto se desava u eri mirvica nije vise scenarij za film, ovo je vec za serije od 100 epizoda.

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Neprimjetna dva poguranca od sudije i gubimo 2:0. Ono sto boli je reakcija igraca bezmudo, bezvoljno, mlitavo, bez zelje, imali su loptu vise i privid dominacije samo zato sto je Sloga stala u dupli blok i cuvala go. Nista tu nije kriv Mirvic. I onda odjednom neko sij3vnu s ajlom pa yebote jel vama to normalno?
Hajd što nismo primili, nego smo i dali

Mi smo tehnički dobili drugo poluvrijeme 1-0

New Era loading...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Hvala Mirvicu sto troši svoje pare na extra igrače. Nama je puno lakše gledati kako gubimo kada su na terenu Elezi, Banic, Ljajic, Renan nego kada su tu klocevi iz vremena kada nismo imali za kifle
Jedno je sigurno ko god ovo preuzme budala je odma u startu.
Najbolje nek se samotreniraju il nek Mirvic ili Ajla preuzmu ulogu trenera.
Najbolje nek se samotreniraju il nek Mirvic ili Ajla preuzmu ulogu trenera.
You are someone else I am still right here
Težak poraz, koji jako boli. Mi smo ipak Sarajevo, klub koji se boli za titulu. Prekratak je period da se nešto promijeni, možda je moja odluka trebala biti da na početku igram s četvoricom u zadnjoj liniji. Teško je za jedan dan promijeniti karakter ekipe. Energija nije bila dobra u prvom poluvremenu, u drugom smo pokušali razdrmati ekipu. Uspjeli smo, ali mislim da unutar ekipe imamo problem jer igrači ne pokazuju karakter. Igrači koji igraju za Sarajevo moraju pokazati karakter.
Čovjek je sve rekao u izjavi.
Čovjek je sve rekao u izjavi.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nije to toliko lose koliko izgleda
ja da se pitam dao bih punu podrsku Hosicu i danasnjim akterima da prodju kroz ovu sezonu
Bralic za kapitena
ja da se pitam dao bih punu podrsku Hosicu i danasnjim akterima da prodju kroz ovu sezonu
Bralic za kapitena
-
- Kontakt:
Nisam nikad vidio da neko gurne vise pasova u prostor a da ga igrači ignorisu nego danas Bralica i još 5 da nabije nako. Frajer na kraju u 90+ drbila i 16 nešto. Bas ne kontam.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:23nije to toliko lose koliko izgleda
Bralic za kapitena
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma Fedja Dudic je trenutno najbolje rjesenje
Baš, ljudi ne gledaju pozitivnu stranu. Dok je Mirvić ovdje nama naprijed nema! Četiri godine nisi u stanju sastaviti ekipu, od trenera samo nekog stranaca nisi doveo. Ne zna Sablić, Vasoski, Dudić, Mirza, Rožman, Zekić. Šest trenera za 4 godine, heeej. Svi oni loši a uprava dobra. How yes no.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Danas golim okom kod izvođenja auta, kornera, prilazenju lopti, laganom dolasku prema lopti, pokretu pri izvođenju auta vidis da se njima ne žuri i da nema žara u njima za pobjedom a gubis utakmicu. Bez obzira sto je vruce tvoj posao je jednom u 7dana da yebeno trcis yebenih 90min.
Ljudi 12h rade na građevini po Suncu svaki dan a oni ne mogu jednom u 7dana da trce 90min.
Ljudi 12h rade na građevini po Suncu svaki dan a oni ne mogu jednom u 7dana da trce 90min.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne znam sta ti kazesjurisicduska je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:26Nisam nikad vidio da neko gurne vise pasova u prostor a da ga igrači ignorisu nego danas Bralica i još 5 da nabije nako. Frajer na kraju u 90+ drbila i 16 nešto. Bas ne kontam.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:23nije to toliko lose koliko izgleda
Bralic za kapitena
al ovo koliko pratim ovaj klub
nikad niko gori mi se nije pricinio ko on u smislu pocetka avanture u bordo dresu
od debitantskog u Rumuniji i u ligi ukupan dojam katastrofalan
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 09 avg 2025, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Treba uciti turski pa snimati sapunice
Mayku li vam debilsku,placenicku sta vi kontate Adem placen 100 milja mjesecno i ja da se znojim za ‘pisljivih’ 10-20 jelde…puuu mater vam **** svima odreda
Da ima mozga Mirvic u ovim stvarima on bi rekao uposlenicima kluba nikakve reklame nemoj da stavljate, nikakve panoe, cestitke bilo gdje, pocastit cemo se u klubu u krugu nas zaposlenika uz tortu i to je to.
Ili jos gore da ima pameti kosto nema dao bi otkaz osobama koje su osmislile ovu glupu cestitku u samom centru grada.
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071 i 14 gostiju.