Grbavica izgleda lijepo s kamere, nedavno sam prvi put usao kad je u21 repka igrala, katastrofa ziva, stubovi ne vidis pola stadiona, nema klupe da nije usrana i prljava. Valjda mora kanton platit i ciscenje jer su oni sve i napraviliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:16E jesi panglu, pa mi smo svjesni da je jug u losem stanju trenutno jer se svjesno nije ulozila marka u tribinu zadnje 2 - 3 godine jer se znalo da se rusi sve i ide skroz nova tribina. Izgleda lose trenutno, al zato su bageri tu i cucemo se kroz koji mjesec. Vi lafo pravite nesto i ulazete a gledaj stubova dede mi. Random gradjevince iz komsiluka da sam skupio bolje bi isplanirali i sazidali. Prosle godine u ovo doba bio u vrapcicima kad smo vas dernuli 1-2, a za 2 hefte idem opet, nadam se samo da cu imat gdje pisat ovaj put, da necu morat 'uza zid'.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 13:37Što neko napisa sve je stvar u oku posmatrača. Vjeruj da je meni zapad i jugozapad stadiona Ljuba Aličić jedno od ljepših zdanja i trendova moderne gradnje. Pogotovo sa onim avio limovima koje nazivate krovomManijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 11:55I tako, pitari nas ubijedise da ih je bilo 3 milje, ugaseni nas ubijedise da ih je bilo 6 milja. Al najjaci je ovaj sto je napisao da je stadion u vrapcicima najljepsi u drzavi hahahah. Dobro vam je ovaj momak iznad napisao, sjeverna tribina na grbavici prima navijaca ko cijeli stadion u vrapcicima...
Pogledajte vi ljudi samo tu ljepotu, pa ovo je stvarno najljepsa tribina u ligi bez daljnjeg![]()
![]()
![]()
Bježi kundo stadion Rođeni je Old Traford za ovaj golubarnik
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Razumijem da mrziš Velež što smo ustanovili iz par glupih fraza koje si napisao ali nismo vam mi krivi što imamo ljepši stadion i bolju atmosferu. Bujrum za dva kola i ako ne možeš uzazid čučniManijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:16
E jesi panglu, pa mi smo svjesni da je jug u losem stanju trenutno jer se svjesno nije ulozila marka u tribinu zadnje 2 - 3 godine jer se znalo da se rusi sve i ide skroz nova tribina. Izgleda lose trenutno, al zato su bageri tu i cucemo se kroz koji mjesec. Vi lafo pravite nesto i ulazete a gledaj stubova dede mi. Random gradjevince iz komsiluka da sam skupio bolje bi isplanirali i sazidali. Prosle godine u ovo doba bio u vrapcicima kad smo vas dernuli 1-2, a za 2 hefte idem opet, nadam se samo da cu imat gdje pisat ovaj put, da necu morat 'uza zid'.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Fakat vise u Posusju raje bilo nego na Kosevu. Celik da je u prvoj ligi bili bi i iza njih, pa ne bi bili ni u top 3 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Glupost poredit Grbavicu i Arenu, da su Bog dao svi stadiona kao ova dva navedena. Grbavica samo malo da uredi onaj ciganluk ispred sjeverne tribine od radnji i malo da se doradi sa izvana sasvim solidan stadion. Meni je sramota za FKS da sa tolikim parama nisu u stanju naci neko dugorocno rijesenje jer Kosevo koliko god nekima drago bilo je rupa. Lijepo oni rade ono sa sredjivanjem loza i slicno, ali ljudi u lozama su tu uglavnom iz interesa, a oni nisu u stanju onim najbolesnim obezbjediti ljudske uslove na stadionu. Pecara i gradski u Banjaluci su solida isto. O ostalima nema potrebe puno ni pricati jer ni nemaju publiku za koju bi se trebalo nesto ulagati.
treba pohvaliti i posusje. teren, stadion, posjeta, ekipa, odnos prema gostimaMostarReds22 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:26Glupost poredit Grbavicu i Arenu, da su Bog dao svi stadiona kao ova dva navedena. Grbavica samo malo da uredi onaj ciganluk ispred sjeverne tribine od radnji i malo da se doradi sa izvana sasvim solidan stadion. Meni je sramota za FKS da sa tolikim parama nisu u stanju naci neko dugorocno rijesenje jer Kosevo koliko god nekima drago bilo je rupa. Lijepo oni rade ono sa sredjivanjem loza i slicno, ali ljudi u lozama su tu uglavnom iz interesa, a oni nisu u stanju onim najbolesnim obezbjediti ljudske uslove na stadionu. Pecara i gradski u Banjaluci su solida isto. O ostalima nema potrebe puno ni pricati jer ni nemaju publiku za koju bi se trebalo nesto ulagati.

svaka ljudima cast sta uspjevaju u tako maloj sredini.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta se dešava sa radovima na bivšem drugom Veležovom stadionu pod bijelim brijegom? Od vlade fbih Velež i Zrinjski dobili po 1,5 m mi izgradili čitavu tribinu oni izlili tri stuba. Ili su se plate podijelile?
-
- Kontakt:
E cuj stubovi - ne vidis pola stadiona, isto ko da mi nismo svaki drugi vikend na stadionu pa ne znamo. Samo centralni stub na istoku malo pravi problem, al i to je dobro s obzirom da se ne kisne. Svaki drugi stadion u engleskoj je slican grbavici - stubovi, obicni najjeftiniji krov, s vana izgleda lose itd. Njima to ne predstavlja problem da imaju ispunjene stadione u drugom i trecem rangu fudbala, a nas bosnjo bi nasao manu i na Wembley da udje, realno. Stolice se peru nekoliko puta godisnje i oprane su pred pocetak sezone, ali ptice puno ulaze pod konstrukciju krova i posrase stolice, jednostavno nerjesiv problem. Ponesemo nesto da stavimo pod guzicu i cao.bvsic je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:19Grbavica izgleda lijepo s kamere, nedavno sam prvi put usao kad je u21 repka igrala, katastrofa ziva, stubovi ne vidis pola stadiona, nema klupe da nije usrana i prljava. Valjda mora kanton platit i ciscenje jer su oni sve i napraviliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:16E jesi panglu, pa mi smo svjesni da je jug u losem stanju trenutno jer se svjesno nije ulozila marka u tribinu zadnje 2 - 3 godine jer se znalo da se rusi sve i ide skroz nova tribina. Izgleda lose trenutno, al zato su bageri tu i cucemo se kroz koji mjesec. Vi lafo pravite nesto i ulazete a gledaj stubova dede mi. Random gradjevince iz komsiluka da sam skupio bolje bi isplanirali i sazidali. Prosle godine u ovo doba bio u vrapcicima kad smo vas dernuli 1-2, a za 2 hefte idem opet, nadam se samo da cu imat gdje pisat ovaj put, da necu morat 'uza zid'.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 13:37
Što neko napisa sve je stvar u oku posmatrača. Vjeruj da je meni zapad i jugozapad stadiona Ljuba Aličić jedno od ljepših zdanja i trendova moderne gradnje. Pogotovo sa onim avio limovima koje nazivate krovom
Bježi kundo stadion Rođeni je Old Traford za ovaj golubarnik
![]()
A posto si posebno pametan, mozes li mi navesti sta je to kanton napravio na TRENUTNOJ grbavici, s obzirom da novi jug jos nije napravljen?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Lijepo izgleda stadion u Vrapcicima, bice to jos bolje kad se finalizuje sve.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Combattente87
- Kontakt:
Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome

Mogu samo da zamislim kakva bi šizofrena cijepanja bila ovdje da je igrač Borca napravio ovo....al hajd bitno je da je B komponenta uvijek objektivna, lol

Mogu samo da zamislim kakva bi šizofrena cijepanja bila ovdje da je igrač Borca napravio ovo....al hajd bitno je da je B komponenta uvijek objektivna, lol

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kao i Andjusicu, je li tako?Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:41Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome![]()
Mogu samo da zamislim kakva bi šizofrena cijepanja bila ovdje da je igrač Borca napravio ovo....al hajd bitno je da je B komponenta uvijek objektivna, lol![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Da ima pravde odmah vam sljedeće kolo refundirati ovu greškuCombattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:41Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome![]()
Mogu samo da zamislim kakva bi šizofrena cijepanja bila ovdje da je igrač Borca napravio ovo....al hajd bitno je da je B komponenta uvijek objektivna, lol![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !Beli98 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:44Kao i Andjusicu, je li tako?Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:41Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome![]()
Ne pričam o kartonima, ono je za zatvora bilo i ovo je, pričam samo o objektivnosti, ništa više....
-
- Kontakt:
Kakva je ono nepravda nad Kvrzicem?Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !
Ne pričam o kartonima, ono je za zatvora bilo i ovo je, pričam samo o objektivnosti, ništa više....

Cijelu proslu sezonu izgurao bez ijednog karton, a sad vec u prvom kolu krenuli da ga kartoniraju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I kada je igrač Borca u pitanju ne sekiraj se. Mostarska raja je uvijek objektivna bilaCombattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46
Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !

Sada se izvini što se blamiraš
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:26Fakat vise u Posusju raje bilo nego na Kosevu. Celik da je u prvoj ligi bili bi i iza njih, pa ne bi bili ni u top 3![]()

Cekam veceras Arenu i strucnog i Gabelu, da vidi sta ce sada naci kao izvlakusu za igrace koji nisu iz Borca a trebali su dobiti crveni karton.Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !Beli98 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:44Kao i Andjusicu, je li tako?Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:41Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome![]()

Niko na forumu nije spomenuo osim par ljudi iz BL. Ti postavljas sc dva komentara sa cega, twittera? Jel i to treba da se prati?Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:57I kada je igrač Borca u pitanju ne sekiraj se. Mostarska raja je uvijek objektivna bilaCombattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46
Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !
Mislim da vise ne mozemo ocekivati dobru posjetu u Vrapcicima, nazalost...Parlamentarac Sanel Kajan zatražio zabranu korida
E jbg, i ti tražiš puno, čuj objektivnost...Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46Upravo, taj start su svi osudili, i 10 stranica je napisano o tome a kada je igrač Borca u pitanju nije se ni spomenulo !Beli98 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:44Kao i Andjusicu, je li tako?Combattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:41Fin je stadion u vrapčićima, fino se i noge lome![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Combattente87
- Kontakt:
Care sve i jedna osoba iz BL je osudila i priznala da je onaj start Kvržića za zatvora...Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:57I kada je igrač Borca u pitanju ne sekiraj se. Mostarska raja je uvijek objektivna bilaCombattente87 je napisao/la: ↑04 avg 2025, 14:46
Poenta je da su SA mediji taj start predstavili na svim portalima, ovdje mu se klela uža i šira familija na forumu, dok je ovaj start od juče ostao na margini i niko ga ne spominje...
Samp hoću da vam približim vašu medijsku licemjernost i lažnu objektivnost