Rijetko glup komentar ko nasa igra.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dabogda se ne vratili sramota majku vam ****, jel vas stid , jel vam iko rekao da se za fks mora krv pisati i da se cilja uvijek na titulu jadovi jedni svi odreda, a zekicu pravo si ih spremio fizicka sprema nula bodova, ocekujte sad jedno 500 navijaca protiv posusja, nikad gori start u novoj sezoni, ovoliko para u satro igrace , a pogledaj kako ti vrate na terenu!!!!!
Sve vam ****!!!
Sve vam ****!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Izgubis titulu u drugom kolu, bas sranje
Zekic je ove ekipe rutinirao tako da postedite nas
- Ferrante071
- Kontakt:
Katastrofa, od pristupa, "igre", odnosa prema dresu!
Zorane Zekiću šipu karu!
Ismire Mirviću kazni ove bolikurce...
Zorane Zekiću šipu karu!
Ismire Mirviću kazni ove bolikurce...
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Vidi!? Pa i Guli igra u drugom poluvremenu!???
Svim igracima bez izuzetka se sjetim uze I sire familije !!!
Braco, Nazalost ovo je ocajno sto gledamo...
Ali trebamo se zapitati da li mi ovo zasluzujemo sto nam se desava brate mili pa ovaj pisljivi forum pokaziva koliko smo toksicni i koliko nam sve smeta. brate mili nema teme da ima priblizan broj postova ko ovdje...
Ja sam ubjedjen da igraci strucni stab imaju nenormalan pritisak igrajuci za nas tim puno veci nego i jedan tim u BiH.
Ali trebamo se zapitati da li mi ovo zasluzujemo sto nam se desava brate mili pa ovaj pisljivi forum pokaziva koliko smo toksicni i koliko nam sve smeta. brate mili nema teme da ima priblizan broj postova ko ovdje...
Ja sam ubjedjen da igraci strucni stab imaju nenormalan pritisak igrajuci za nas tim puno veci nego i jedan tim u BiH.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Sjajan šut Đorđevića a ono minimum5 metara pored gola,tačno ove komentatore treba znati probrati..
Jel makar kakvu poruku poslao Zekic za ove sto ga brane nakon sto je dao neopozivu ostavku. Haj nek nije nama ostalima nista reko za podrsku dok je bio aktuelni trener. Ja cu bezbel svakoga podrzat, al ove kultase nista isto da ne pozdravi.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hvala za jos jedno lijepo popodne. Dobro si Hosicu postavio taktiku cemtarsutevi pa sta bude.
Uvijek nezgodna Sloga Doboj...

Newer(a) hvala predsjedniče, Ajlo i ostali. 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Yebem li vam majke pichke
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Od plate odbiti svima ovo nezalaganje i ovu sramotu. Prelosi su!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nismo zaslužili više od ovoga, ali Martinoviću, vratilo ti se na najmilijim za ove četiri minute.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Branio sam Zekica maksimalno, ali nek se **** vala. Kad vec znas neke stvari u klubu i nisi mogao nastaviti. Sto si usao u novu sezonu. Na stranu sto smatram da je odlican trener ispao je pakas.
Psihički mrtva, finansijski dobrostojeća grupa igrača. Ne diže ovo Jose Mourinho više.