http://www.youtube.com/user/fksinfo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ziPa komentara prije gola KojasevicaAldinn je napisao/la:Prva dva gola na danjasnjoj utakmici protiv Travnika![]()
http://www.youtube.com/user/fksinfo
A najjace na 0.32BegAx je napisao/la:ziPa komentara prije gola KojasevicaAldinn je napisao/la:Prva dva gola na danjasnjoj utakmici protiv Travnika![]()
http://www.youtube.com/user/fksinfo"Dodaj **** ga h.eb"
![]()
A jos mi je oci "zaparao" igrac travnika koji je bio u dugim gacama.Onaj sto izgleda k'o Felaini.miky_hz je napisao/la:To to ima onaj momenat kako Koja lomi kicmu onome0.35 pa na dalje,handri ovog nesto gravitacija
Koji je broj momak nosio? Pojma nemam.Megamon je napisao/la:A Amel Handzic ?PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.
Ako je on odigr'o ispod prosjeka onda bolje baci tu licencu il' sta vec imas.
14-drugi timPL BiH -1 je napisao/la:Koji je broj momak nosio? Pojma nemam.Megamon je napisao/la:A Amel Handzic ?PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.
Ako je on odigr'o ispod prosjeka onda bolje baci tu licencu il' sta vec imas.
Nemam ja nikakvu licencu. Ja radim sa savezom u izdavanju trenerski licenci. Ali ne radim za savez samo da se i to zna da ne bude kasnije da branim savez zato sto me placaju jer me ne placaju. Placaju ljudi koji se prijave za licencu.
Izvini sto ti moram reci ali pravise se pravis pametan . Da si gledao utakmicu juce ja mislim da nebi tako komentarisao nego ti je ocito neko ispricao da je kojasevic bio najbolji aa za ostale ti nije znao reci ..PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Megamon je napisao/la:Jeste.vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
Jeste.vecaveca je napisao/la:Megamon je napisao/la:Jeste.vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
Da li je postavljen kao kapiten za ovu sezonu ili ?? imas li informaciju
Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
Slazemm se Avdic zasluzuje kapitensku traku zbog iskustva i autoritetaMegamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
Megamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
Sta je smjesno?padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lavcina, MaroonBjelave, VolimBiH96 i 59 gostiju.