http://www.youtube.com/user/fksinfo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ziPa komentara prije gola KojasevicaAldinn je napisao/la:Prva dva gola na danjasnjoj utakmici protiv Travnika![]()
http://www.youtube.com/user/fksinfo
- Megamon
- Kontakt:
A najjace na 0.32BegAx je napisao/la:ziPa komentara prije gola KojasevicaAldinn je napisao/la:Prva dva gola na danjasnjoj utakmici protiv Travnika![]()
http://www.youtube.com/user/fksinfo"Dodaj **** ga h.eb"
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
To to ima onaj momenat kako Koja lomi kicmu onome
0.35 pa na dalje,handri ovog nesto gravitacija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
A jos mi je oci "zaparao" igrac travnika koji je bio u dugim gacama.Onaj sto izgleda k'o Felaini.miky_hz je napisao/la:To to ima onaj momenat kako Koja lomi kicmu onome0.35 pa na dalje,handri ovog nesto gravitacija
Dobacuje neko iz publike,sudija izbaci ovoga ima duge gace,nije to po propisima
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sta ce ovo biti pa svi(skoro svi) hvale Harisa Handzica!

Ja sam to pisao par stranica iza ako se sjecate da bi u njemu mogli dobiti nekoga ko ce bljesnut sad,on samo sam sa sobom da sredi stvari u glavi izgleda da je poceo to provoditi i top, par kila je skinuo to se danas vidjelo,pa nije duela izgubio...pracka u lijevoj nozi je i dalje tu
samo bi ga ja koristio ko klasicnog napadaca,ne ono po strani krilo fazoni,sad ga masala ima sta moze se vala nositi sa svakim stoperom,sto vise mu davati sansu,i da pripreme odradi maksimalno ozbiljno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji je broj momak nosio? Pojma nemam.Megamon je napisao/la:A Amel Handzic ?PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.
Ako je on odigr'o ispod prosjeka onda bolje baci tu licencu il' sta vec imas.
Nemam ja nikakvu licencu. Ja radim sa savezom u izdavanju trenerski licenci. Ali ne radim za savez samo da se i to zna da ne bude kasnije da branim savez zato sto me placaju jer me ne placaju. Placaju ljudi koji se prijave za licencu.
- Megamon
- Kontakt:
14-drugi timPL BiH -1 je napisao/la:Koji je broj momak nosio? Pojma nemam.Megamon je napisao/la:A Amel Handzic ?PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Onaj mali Torlak i onaj djecko Aladin su zlata vrijedni. Torlak za godinu moze postati upravo ono sto fali reprezentaciji BiH. Kojasevic veoma dobar ostali ispod prosjeka. Travnik koda je na izlet dosao. A vrijeme za oboliti.
Ako je on odigr'o ispod prosjeka onda bolje baci tu licencu il' sta vec imas.
Nemam ja nikakvu licencu. Ja radim sa savezom u izdavanju trenerski licenci. Ali ne radim za savez samo da se i to zna da ne bude kasnije da branim savez zato sto me placaju jer me ne placaju. Placaju ljudi koji se prijave za licencu.

Izvini sto ti moram reci ali pravise se pravis pametan . Da si gledao utakmicu juce ja mislim da nebi tako komentarisao nego ti je ocito neko ispricao da je kojasevic bio najbolji aa za ostale ti nije znao reci ..PL BiH -1 je napisao/la:Samo dvije...
Daa ti ja kazem , juce su svi dobro odigrali .. kojasevic je bio najbolji . Travnik nije nimalo bezveze ekipaa , vrijeme ce pokazati ako se varam . Visok rezulat je kruna dobrog i ozbiljnog pristupa nasih momaka. Toliko , uzivaj
Megamon je napisao/la:Jeste.vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
Da li je postavljen kao kapiten za ovu sezonu ili ?? imas li informaciju
- Megamon
- Kontakt:
Jeste.vecaveca je napisao/la:Megamon je napisao/la:Jeste.vecaveca je napisao/la:Jel to Keno Handzic novi kapiten Sarajeva na jednoj slici sam mu vidio kapitensku traku
Da li je postavljen kao kapiten za ovu sezonu ili ?? imas li informaciju
To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako 
- Megamon
- Kontakt:
Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
Slazemm se Avdic zasluzuje kapitensku traku zbog iskustva i autoritetaMegamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
-
padobranac1978
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Da je cudno vala jeste Avdic,Ihtijarevic,Torlak...jeste Kenan sve uredu i super stvarno ali ...
- Megamon
- Kontakt:
Sta je smjesno?padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Po meni pogresan potez.Kapitensku traku treb'o bi dobiti Avdic ili Torlak.vecaveca je napisao/la:To je sjajno i nevjerovatno veliko povjerenje koje ima on to zaluzuje itekako![]()
-
padobranac1978
- Kontakt:
jeli ti ovo jedan od argumenata,majke ti
pa svi znamo sto je ljubio grb (odgovor na provokacije),a izmedju ostalog ima 102 god. a Keni ce ovo biti dodatni motiv da radi jos vise i bolje 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU