Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Cigani u Bugarskoj vrijeđali Younga na rasističkoj osnovi a Mattheus kaže da ništa nije čuo. Zbog hukanja Heskeyu( doduše samo 2-3 puta ) u Maksimiru Hrvati su bili kažnjeni sa 20-tak tisuća eura. Da je bilo hukanje u Zenici kakvu bi mi samo popili kaznu. Young je na sve reagirao dobrom igrom i asistencijom za treći gol
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Thunderstruck
- Kontakt:
Jones???OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:Evra
Ferdinand
Evans
Owen
Anderson
Berbatov
Rooney
Giggs
Smalling
JS Park
Hernandez
Vidic
Carrick
Nani
Young
Cleverley
Fletcher
Valencia
Gibson
Kuszczak
MB Diouf
Lindegaard
igraci koji su prijavljeni za premiership
Evra???
Provjeri još jednom ovaj spisak odakle si ga kopirao

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- majestic24
- Kontakt:
Da je bilo hukanje u Zenici,mi bi dobili 20 godina istupanje iz svih takmicenja pod okriljem uefe i fifeTed Mosby je napisao/la:Cigani u Bugarskoj vrijeđali Younga na rasističkoj osnovi a Mattheus kaže da ništa nije čuo. Zbog hukanja Heskeyu( doduše samo 2-3 puta ) u Maksimiru Hrvati su bili kažnjeni sa 20-tak tisuća eura. Da je bilo hukanje u Zenici kakvu bi mi samo popili kaznu. Young je na sve reagirao dobrom igrom i asistencijom za treći gol
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa Evra je prvi na listi. A igraci ispod 21 godina se ne moraju prijavit. Zato nema Jonesa.Thunderstruck je napisao/la:Jones???OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:Evra
Ferdinand
Evans
Owen
Anderson
Berbatov
Rooney
Giggs
Smalling
JS Park
Hernandez
Vidic
Carrick
Nani
Young
Cleverley
Fletcher
Valencia
Gibson
Kuszczak
MB Diouf
Lindegaard
igraci koji su prijavljeni za premiership
Evra???
Provjeri još jednom ovaj spisak odakle si ga kopirao
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Super. Prvog nisam ni gledao jer kontam da je to De Gea jer su poredani po brojevim. A jasno, zato nema De Gee i Jonesa.Cartman je napisao/la: Pa Evra je prvi na listi. A igraci ispod 21 godina se ne moraju prijavit. Zato nema Jonesa.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
evo fletcer zabi go za skotsku protiv ceske za 2:1..ja majstora 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Thunderstruck
- Kontakt:
Asistencija i gol Fletcha. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Sir Matt
- Kontakt:
Lo stile facebook-trademark .... Onaj osjećaj kad vidiš Fletchera u dresu Uniteda . :worthy:
{ Još malko }
{ Još malko }
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
evo fergusonu prva meta u januaru Ross Barkley iz evertona,strasan mladi igrac 17 godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sir Ferguson: Sve je isto, opet se najviše bojim Chelseaja
Uraganski su u novu sezonu Premiershipa krenuli nogometaši Manchester Uniteda. Nakon tri utakmice imaju tri pobjede, a definitivno je najimpresivnija bila ona od 8-2 protiv Arsenala...
Gotovo jednako dobro su u sezonu ugazili igrači Manchester Cityja (također tri pobjede), ali je trener Uniteda Alex Ferguson izjavio da se, kao i svih zadnjih godina, najviše boji Chelseaja.
- Sve je isto, Chelsea je naš najveći suparnik. Jako poštujem tu momčad i svašta se može očekivati od Vilas-Boasa i njegovih igrača - rekao je Ferguson i nastavio:
- Nije umjesno govoriti da su stari. Pa, Lampard, Terry, Drogba i još neki su mlađi od mog Giggsa ili su slični po godinama s Ferdinandom. Je li netko u mom klubu govori za Giggsa i Ferdinanda da su stari? Naravno da ne. Njihove godine su neprocjenjivo iskustvo, a ako si dobar onda si dobar. A, Drogba, Lampard i Terry su sjajni igrači. Uz to, Chelsea ima mnogo darovitih mladih igrača. Da, oni su veliki konkurenti - završio je Ferguson.
Uraganski su u novu sezonu Premiershipa krenuli nogometaši Manchester Uniteda. Nakon tri utakmice imaju tri pobjede, a definitivno je najimpresivnija bila ona od 8-2 protiv Arsenala...
Gotovo jednako dobro su u sezonu ugazili igrači Manchester Cityja (također tri pobjede), ali je trener Uniteda Alex Ferguson izjavio da se, kao i svih zadnjih godina, najviše boji Chelseaja.
- Sve je isto, Chelsea je naš najveći suparnik. Jako poštujem tu momčad i svašta se može očekivati od Vilas-Boasa i njegovih igrača - rekao je Ferguson i nastavio:
- Nije umjesno govoriti da su stari. Pa, Lampard, Terry, Drogba i još neki su mlađi od mog Giggsa ili su slični po godinama s Ferdinandom. Je li netko u mom klubu govori za Giggsa i Ferdinanda da su stari? Naravno da ne. Njihove godine su neprocjenjivo iskustvo, a ako si dobar onda si dobar. A, Drogba, Lampard i Terry su sjajni igrači. Uz to, Chelsea ima mnogo darovitih mladih igrača. Da, oni su veliki konkurenti - završio je Ferguson.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Ovdje bas grobna tisina.
Doduse nemam ni ja nista posebno reci.
Je li vama danas na forumu fali nekoliko sitnica? Mozda sam ja umislio. ali vjerujem da nema nekoliko stvari koje su bile normalne prije. Lista topika na kojima sam aktivan mi je znatno kraca, ne vidim ko je online kad otvorim neki topik, ne vidim prethodne postove kad pisem svoj post... Cudno.

Je li vama danas na forumu fali nekoliko sitnica? Mozda sam ja umislio. ali vjerujem da nema nekoliko stvari koje su bile normalne prije. Lista topika na kojima sam aktivan mi je znatno kraca, ne vidim ko je online kad otvorim neki topik, ne vidim prethodne postove kad pisem svoj post... Cudno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Nešto nam je forum bolestan. U zadnjih 7 dana nekoliko puta se desilo da se ne može pristupiti. Nakon utakmice Man United - Arsenal, sinoć... onda ono što je @Tras naveo...
To se nije nijednom desilo otkad sam ja aktivan, ako se dobro sjećam.
A što se tiče tišine, ma vratit će se sve na svoje mjesto kad prođe ova euforija oko repke.
U narednom kolu u PL nas čeka teško gostovanje kod Boltona. Subota 18:30h.

A što se tiče tišine, ma vratit će se sve na svoje mjesto kad prođe ova euforija oko repke.
U narednom kolu u PL nas čeka teško gostovanje kod Boltona. Subota 18:30h.
Pronasao sam odgovor. Stimaju valjda forum da ne bi bilo problema sutra.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Cestitke SAF-u za novu nagradu
"Trener fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson dobio je danas nagradu za "sportsku etiku" koju dodeljuje Univerzitet Italije."

"Trener fudbalera Mančester junajteda Aleks Ferguson dobio je danas nagradu za "sportsku etiku" koju dodeljuje Univerzitet Italije."

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ferguson primio nagradu Rimskog sveučilištaTribalian je napisao/la:Cestitke SAF-u za novu nagradu![]()
Tor Vergata, nagrada koju Rimsko sveučilište svake godine dodjeljuje pojedincima za njihovo djelovanje na polju sportske etike, ove je godine pripala Alexu Fergusonu...
Trener nogometaša Manchester Uniteda primio je nagradu u ponedjeljak u Rimu pred nekoliko stotina prisutnih studenata. Potpisivao je pritom majice svog kluba i odgovarao na pitanja.
Fergusona je pred studentima predstavio Damiano Tommasi, nekad veznjak Rome i talijanske reprezentacije, a danas predsjednik igračkog sindikata u Italiji.
Sam je Tommasi u igračkim danima primio nagradu. Među prošlim su dobitnicima također predsjednik UEFA-e Michel Platini, nekadašnji predsjednik Rome Franco Sensi, skijaška trkačica Stefania Belmondo i nogometni trener Zdenek Zeman.
brz si

IO SONO INTERISTA
- _karabaja_
- Kontakt:
Prilicno nam tiho na temi kako reprezentacije igraju. Sutra samo da svi zavrse bez povreda.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Inače Fergia pitali koji su nogometaši bili najbolji koje je on trenirao a on je naveo 4 imena: Cantona, Ronaldo, Scholes i Giggs
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
warden je napisao/la:Ferguson primio nagradu Rimskog sveučilištaTribalian je napisao/la:Cestitke SAF-u za novu nagradu![]()
Tor Vergata, nagrada koju Rimsko sveučilište svake godine dodjeljuje pojedincima za njihovo djelovanje na polju sportske etike, ove je godine pripala Alexu Fergusonu...
Trener nogometaša Manchester Uniteda primio je nagradu u ponedjeljak u Rimu pred nekoliko stotina prisutnih studenata. Potpisivao je pritom majice svog kluba i odgovarao na pitanja.
Fergusona je pred studentima predstavio Damiano Tommasi, nekad veznjak Rome i talijanske reprezentacije, a danas predsjednik igračkog sindikata u Italiji.
Sam je Tommasi u igračkim danima primio nagradu. Među prošlim su dobitnicima također predsjednik UEFA-e Michel Platini, nekadašnji predsjednik Rome Franco Sensi, skijaška trkačica Stefania Belmondo i nogometni trener Zdenek Zeman.
brz si![]()
![]()

Idi bre ovo je kaljanje ugleda ove nagrade.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Strasan vam je ovaj golman... 
index .hr/sport/clanak/video-zabio-autogol-petom-s-30-metara/570305.aspx

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]_dreamer_ je napisao/la:Strasan vam je ovaj golman...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.