Bolje da im se zahvale boljom igrom a ne aplauzom.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hajde neku novu anketu ovdje.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako Macca igra i treba se izvinjavati svaki dan
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo se ne rjesava preko noci i trebat ce vremena jer ne skripi samo jedan dio terena nego kompletan orkestar je raspad sistema, suplji kao svicarski sir. Problem je sto ti niko nece dati vrijeme tj. konkurencija u svim takmicenjima nece stati na loptu i cekati, upravo suprotno jer sad svako zna igrait protiv ovakvom Liverpoola koji je jednodimenzionalan sto nije karakteristicno za ovaj tim, nanjusili svi krv i na isti fazon resetaju redom.
Gledajuci kako priprema (pocinje) utakmice i kako vodi iste vrlo je moguce i jako realno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Onaj pas s 16 metara za Gakpa kad ga je poslao kao da suta je vrhunac.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako smo zajebali s prodajom najveceg clutchera u ekipi, Harveya
Od svega me najviše ubi da većina samo hoda i džogira kad protivnik ima loptu, presinga praktično nema, zlatnog standarda modernog fudbala kojem se čak i pep okrenuo. Ironije li, kerkez djeluje da bi thriveao kod kloppa. Sav je željan pritiskanja.
A pisao sam to i prošle sezone kad smo nizali pobjede u jesenjem dijelu, slotball je meni negledljiv i tad bio dok je još sve funkcionisalo.
A pisao sam to i prošle sezone kad smo nizali pobjede u jesenjem dijelu, slotball je meni negledljiv i tad bio dok je još sve funkcionisalo.
Ma **** im mater
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nema nikakvog balasna u ekipi sto neko napisa. Pa covjek sa ovim rosterom ne moze nista sastavit a da negdje ne skripi. I na to sve izgleda da nemamo nikakvog plana, ekipa spora, troma i bezidejna.
Ja kazem nije problem izgubit, ali jeste problem kada nemas nikakve igre, nema osnova da se ista moze popravit. Ne znam koliko kredita ima.
Ja kazem nije problem izgubit, ali jeste problem kada nemas nikakve igre, nema osnova da se ista moze popravit. Ne znam koliko kredita ima.
Srce, čast i ponos!
Baš nezgodna situacija, imao je i Klopp loših perioda ali je to uglavnom bilo zbog povreda ili su pojedini igrači ostali u klubu duže nego što su trebali. Kad su se trošile velike pare obično je to i dalo rezultat a i znao je prepoznati kome treba više vremena za integraciju npr Fabinho i Robertson. Kad je zapelo igrači koji su bili već tu su mogli koliko toliko iznijeti teret tog perioda adaptacije pa nismo baš ovoliko pali sa rezultatima.
Slot sad nema taj luksuz jer su Salah, Gakpo, MacAllister, Konate sjena igrača od prošle sezone a istovremeno se na kraju utakmice vidjelo zašto je Kerkez ispred Robertsona, vjerovatno ne bi primili ovaj gol s njim na zadnjoj stativi koliko god da ofanzivno šteka.
Za Salaha se može puno toga reći ali opet da mu se nije dao novi ugovor prošle sezone gorio bi grad. Newcastle nas je dobro zeznuo s Isakom, uzeli su ogroman novac a dali ga u zadnji minut transfer roka i baš se vidi da za razliku od Ekitikea nije imao apsolutno nikakve pripreme s ostatkom tima. Jotina nesretna smrt je sigurno uticala na to da se dovedu i Ekitike i Isak inače bi možda bilo malo lakše s nekim ko poznaje sistem i igrače nego ovako da moramo integrisati dva napadača odjednom.
Ne znam, neće im biti sekunde lako jer trenutno jedva da jedan segment igre funkcioniše kako treba a imaš pritisak da skupa pojačanja držiš na terenu a opet ne možeš ni ove s klupe totalno ignorisati kad su rezultati takvi kakvi jesu
Slot sad nema taj luksuz jer su Salah, Gakpo, MacAllister, Konate sjena igrača od prošle sezone a istovremeno se na kraju utakmice vidjelo zašto je Kerkez ispred Robertsona, vjerovatno ne bi primili ovaj gol s njim na zadnjoj stativi koliko god da ofanzivno šteka.
Za Salaha se može puno toga reći ali opet da mu se nije dao novi ugovor prošle sezone gorio bi grad. Newcastle nas je dobro zeznuo s Isakom, uzeli su ogroman novac a dali ga u zadnji minut transfer roka i baš se vidi da za razliku od Ekitikea nije imao apsolutno nikakve pripreme s ostatkom tima. Jotina nesretna smrt je sigurno uticala na to da se dovedu i Ekitike i Isak inače bi možda bilo malo lakše s nekim ko poznaje sistem i igrače nego ovako da moramo integrisati dva napadača odjednom.
Ne znam, neće im biti sekunde lako jer trenutno jedva da jedan segment igre funkcioniše kako treba a imaš pritisak da skupa pojačanja držiš na terenu a opet ne možeš ni ove s klupe totalno ignorisati kad su rezultati takvi kakvi jesu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba ih sve klupirati narednu tekmu i poslati juniore
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Nabaco brat zemljaka koja je ujedno solidna repka + pola ih nije standardno u svojoj zemlji.Graven i Van Dajk klase ostali ne zasluzuju posudbu u Preston.Varamo se ako ce nam igra bit bolja sto prije celni ljudi skontaju to bolje po nas navijace.Po meni ćelo je kriv jer je napadao igrace javno, a i on ne zna ko sta igra u njegovoj formaciji.Nedostatak Trenta jedino Wirtz moze nadoknadit koji je u kurcu.Ubije li nas Amorim iducu sa Mancestom(a mislim da ce bar bod otkinut)ovo vise nema smisla ni pratit.
Ovakve igracine da ne uspiju kreirat ozbiljnu sansu u zadnjih nekoliko tekmi je stavrno zalosno.Izgleda da se moralo bolje kod Diazove zamjene.Mislim da je velika greska dovest i Ekitikea i Isaka a ne ddovest krilo,mogao je Mateta bit back up napadac jednom od ove dvojice a preostalih 100mil pronaci krilo(Barcola se spominjao al kura)
Meni licno Ćelo ne smeta al ja ne vidim da se stanje moze promjenit,da nije ulupao ovolike novce pa hajde svakako smo navikli gledat Poulsene,Voronjine,Ngoge,Konceske al od ovakvih igraca ne znat napravit ekipu koja melje protivnike je stvarno umijece.Nije problem poraz ako ljudi ginu i vidi se kvalitet igre mi od pocetka sezone ni jednu nismo odigrali kako treba,osim Arsenala al i to je zahvaljujuci Arteti.
Ovakve igracine da ne uspiju kreirat ozbiljnu sansu u zadnjih nekoliko tekmi je stavrno zalosno.Izgleda da se moralo bolje kod Diazove zamjene.Mislim da je velika greska dovest i Ekitikea i Isaka a ne ddovest krilo,mogao je Mateta bit back up napadac jednom od ove dvojice a preostalih 100mil pronaci krilo(Barcola se spominjao al kura)
Meni licno Ćelo ne smeta al ja ne vidim da se stanje moze promjenit,da nije ulupao ovolike novce pa hajde svakako smo navikli gledat Poulsene,Voronjine,Ngoge,Konceske al od ovakvih igraca ne znat napravit ekipu koja melje protivnike je stvarno umijece.Nije problem poraz ako ljudi ginu i vidi se kvalitet igre mi od pocetka sezone ni jednu nismo odigrali kako treba,osim Arsenala al i to je zahvaljujuci Arteti.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bukvalno,al ovi ga neki brane kao da im je clan porodice,svi smo mi volili gledat Darwina al kad neko nije za klub prodaj idi dalje nemas sta izmisljat.Klub je iznad svih,treba gledat samo dobrobit kluba igraci su svakako prolazni potrosna roba kao i treneri
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kako se Slotu lijepo vrati ono kad je za etiketu rekao da je glup
Jedini problem je ovdje trener
Vracaj se klopp, izginusmo
Jos nazalost ova ekipa je bila godinama podredjena trentu, pa sad akcije ne znaju napravit. Jbm seku usput, opet dodje se do Slota koji pojma nema sta radi.
Otvorena tekma od 70 min, kao sto je lijepo Slott opisao da smo igrali drugacije prvi dio sezone prosle godine pa opet prc.
Jednu sansu stvorili

Jedini problem je ovdje trener

Vracaj se klopp, izginusmo

Jos nazalost ova ekipa je bila godinama podredjena trentu, pa sad akcije ne znaju napravit. Jbm seku usput, opet dodje se do Slota koji pojma nema sta radi.
Otvorena tekma od 70 min, kao sto je lijepo Slott opisao da smo igrali drugacije prvi dio sezone prosle godine pa opet prc.
Jednu sansu stvorili
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 04 okt 2025, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- jasonstatham
- Kontakt:
Mislim da je Jay to gore ranije pisao, problem počinje od desne strane.
Frimpong i Bradley su totalno off, ne znaju iznijeti loptu i odatle sve počinje. Zato je u očaju počeo spušati Szoba, čime se svjesno urušava koncept veznog reda. Možda bi feceralo, ali moraju svi biti na max. Ali nisu. Na problem se nadoveže Mac koji je u strašnom padu forme, neprepoznatljiv, kasni kao teletext na svaku loptu, markiranje.
I u vrhu, jedan normalan Salah bi od one dvije barem jednu dao gol. On pogodi Craven Cottage. Wirtza ne vrijedi spominjati. Nije mi jasno na osnovu čega on vrijedi 150mil i kako je cijeli fudbalski svijet bio toliko slijep? Strašan deficit u igraču i igri.
Neka pokuša sa Gomezom i Chiesom gore, nema više šta da izgubi.
Mada vjerujem da će mrtvi Utd odigrati kao da im život zavisi, nije prvi put.
Frimpong i Bradley su totalno off, ne znaju iznijeti loptu i odatle sve počinje. Zato je u očaju počeo spušati Szoba, čime se svjesno urušava koncept veznog reda. Možda bi feceralo, ali moraju svi biti na max. Ali nisu. Na problem se nadoveže Mac koji je u strašnom padu forme, neprepoznatljiv, kasni kao teletext na svaku loptu, markiranje.
I u vrhu, jedan normalan Salah bi od one dvije barem jednu dao gol. On pogodi Craven Cottage. Wirtza ne vrijedi spominjati. Nije mi jasno na osnovu čega on vrijedi 150mil i kako je cijeli fudbalski svijet bio toliko slijep? Strašan deficit u igraču i igri.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
A da je Salah dao onaj gol na petu i okret Wirtza pisalo bi se da je novi Kakajasonstatham je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:31Mislim da je Jay to gore ranije pisao, problem počinje od desne strane.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright, StevieG8 i 14 gostiju.