FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije ni do ismira ni do zekica nego do igraca jer evo danas ocito ne zele da igraju samo lagani setkanje po terenu bez ikakve zelje za pobjedom.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Godinu dana je proveo tu, imao je podršku kao malo ko i na kraju ode bez pozdrava kao zadnji đukac. Mogao je bar navijačima poslati poruku zahvalnosti i oprositi se na ljudski način. Veliko razočarenje. Nadam se da su mu vrata kluba zatvorena za sva vremena.
-
- Kontakt:
Kaze podrka . Mamu **** ,picke jedne ,šetaju se .
Odmah na poluvremu svih 5 izmjena i Hosic sam da se vrati pjeske iz Doboja.
Turda, Paskalev, Đorđevic, Kera odmah moraju uci. Ako hocemo bar bod, mada sve je ovo mrka kapa
Turda, Paskalev, Đorđevic, Kera odmah moraju uci. Ako hocemo bar bod, mada sve je ovo mrka kapa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Znaci da bi neki maneken iz dinama potrcao i ostavio srce na terenu,na klupi mora biti Kloop hahaha, znaci dobar igrac kad predje u neki klub povede sa sobom i trenera 

Nek ubaci neki visoko mlado stablo i nek Beganovic frljo sutira, jedna ce se odbiti 100%keli je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:03Mora u21 umjesto krdzalicaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:02Napolje jovic,krdzalic,guliasvili
Ubacit keremeha,turkesa i dordjevica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- luckystrike
- Kontakt:
Turkeš i Kyeremeh ulaze.
i tako zijaniš borbu za titulu odmah na početku
Povlačim sve rečeno za Husrefa i ogriješio sam se. Preuzmi i **** im sto bogova i majki, neće ti niko ništa reći. Gore ne možemo izgledat. Bolje i stara taktika iz 2012 nego ovo, šta god bilo.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Ko ono prije kad zakuhas sa rajom i pobjegnesHerson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 18:04Godinu dana je proveo tu, imao je podršku kao malo ko i na kraju ode bez pozdrava kao zadnji đukac. Mogao je bar navijačima poslati poruku zahvalnosti i oprositi se na ljudski način. Veliko razočarenje. Nadam se da su mu vrata kluba zatvorena za sva vremena.
Jedini koji je pokazao dozu borbe je Mlinaric a ko da gledam gruzijsko smece ce ostati a on izaci vani
- luckystrike
- Kontakt:
Elezi i Jović out.
-
- Kontakt:
Bravo za izmjene Dzeno
Nijedan se ne vratio majku vam bijednu yebem
Ide hattrick Turkeša za 3:3. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Elezi vani? Ok.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Pojacavamo odbranu u drugom poluvremenu 

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amco46, ASD, boki86, bordobijeli, Dave, Ferrante071, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, Proximic, Sanfrancisco, Serha, VolimoSarajevo i 134 gosta.