FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
The saddest thing in life is wasted talent.
Kako nakon jedne loseg poluvremena se poljulja sve i padne i ode ovoliko u kuracc aa kad odigramo iole jednu utakmicu kako treba ne moze se ponoviti druga. Sta je to moze li iko dati odgovor nemoguce je ovolika oscilacija?
Ovo je ljudi penal, bezveze ga drži i obara čovjeka na 13 m od gola, nikakvu opasnost nije pravio igrač Sloge. Kakav debilizam Jovića, drži čovjeka i ne pušta ga dok ovaj ne padne, čisti penal, a najviše radi gluposti Jovića. Horde opet da im daju podršku, jedan aplauz.
10 x bolji tim i vuku se ko p po terenu. Ipak je Mirvic kriv, kako? Jedino da igra za kladionice i pravi jak tim za vece kvote, da grce vise para.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- relativizam
- Kontakt:
Deseti gol u 3 utakmice a mi dovodimo adema ljajica
Nakon ove sramote najmanje tri igrača moraju biti poslana u B ekipu do polusezone, nebitno ko
Qarina su svi do jednog
Nakon ove sramote najmanje tri igrača moraju biti poslana u B ekipu do polusezone, nebitno ko
Qarina su svi do jednog
Poznavajuci eksperte iz kluba, ubacit ce Turkesa i igrat cemo po zemlji, bez ubacaja 

Da se covjek isjece od muke
Kockoglavi je napisao/la: ↑09 avg 2025, 17:56Sudije dabogda vam Vico djecu pravio. Svu zensku stranu familije vam ****

1946-1987
-
- Kontakt:
Vidi se kaze rukopis Zekicevkanarinac je napisao/la: ↑09 avg 2025, 17:55E jest nas Zekic selektirao halal mu k u r a c,na bije m ga na isti taj,njemu dali bili sve doveli mu sta je htjeli,prije sezone molilil ga da ostane sta god je trazio dobio,prije 3 dana priprema odlucio da ce ostat ako bude imao pticijeg mlijeka,**** mu Banic,Elezi,Unusic,Ristovski,BRALIC,jesu nas unaprijedili ostavio ekipu rasturenu,neselektiranu nabacanu,jos nasli ovde govoriti nisu mu trebali nista govoriti,tjeraj ga u tri pm

Bralic i Jovic brutalno losi, mada ni ostali nisu nesto bolji. Ali Hosic je zalutao u fudbal, sta je ovo covjece..ni na sta nam igra ne lici jos sudija pokloni penal Slozi i eto ga, dovidjenja. Cak na kraju ako bude i nerjeseno protiv ovako lose ekipe ne smatram nikakvim rezultatom..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 09 avg 2025, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
To je umjetnost, protivnik bez ijedne izgradjene akcije vodi sa 2:0
Grabež je Jovića držao podlakticom, nije penal, ali ne umanjije činjenicu da su retardi na terenumacahz je napisao/la: ↑09 avg 2025, 17:56Ovo je ljudi penal, bezveze ga drži i obara čovjeka na 13 m od gola, nikakvu opasnost nije pravio igrač Sloge. Kakav debilizam Jovića, drži čovjeka i ne pušta ga dok ovaj ne padne, čisti penal, a najviše radi gluposti Jovića. Horde opet da im daju podršku, jedan aplauz.
Ma mi smo negdje naograisali, jednostavno takva smo sorta ekipe, yebo me dan kad poce navijati za Sarajevo, obolio vec
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma zekic je ispo **** prava pa vi kako hocete, prava picka...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jovic nas već neko vrijeme yebe u odbrani, užas ne sjećam se goreg poluvremena
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Sve ovo treba rastjerati mrs u vraziju mater.Uzimaju po 20 hiljada mjesecnu platu i jos karta 15KM na Kosevu sve vam odvratno a ne mogu jednu jedinu sansu napraviti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ovo je njima hajde samo da prođe utakmica pa kako god zavrsilo.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mirvicuuuu, yebo ti mater svooooojuuuu.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 09 avg 2025, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Hamagara, keli, MaroonWhite1946, mercurial, mosarajvosa83, NazorUso, nedimmmm1337, pitar, Posejdon, Proximic, riki46, Rule_hz i 184 gosta.