RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 28 apr 2013, 18:59

zizu1991 je napisao/la:Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.

:mrgreen:
mozemo poducavat italiane u catenacciu, golemo je 5 kola bez primljenog gola!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 apr 2013, 19:15

Ma bitno je da nismo izgubili,jest problem što ne dajemo golove,ali bar je odbrana na nivou.Sjetite se kako je ta odbrana izgledal u pripremnim utakmicama.Ovu sezonu treba privesti kraju,a na upravi je da zadrži trenera,i igrače za narednu sezonu,naravno uz par pojačanja i bez previše odlazaka, napraviti ekipu za vrh tabele.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 28 apr 2013, 19:25

Ma slabo je ovo, lose skroz, nismo dali gola ne pamtim, Ibro odlazi :mrgreen: Ironija naravno, svaka cast citavoj ekipi, od Ostrog do Ibre. Mirno mozemo igrati do kraja, mozda forsirati neke igrace malo vise ( Nuhica npr.), da bi otprilike imali taj neki kostur ekipe za sljedecu sezonu aBd. Sve u svemu, ovo jako fino izgleda, dobro smo popunjeni na vecini pozicija, zna se otprilike ko ide a ko ostaje, tako da bi vec trebalo razmisljati o mogucim zamjenama i pojacanjima.
I ono sto bi mi bilo posebno drago, imamo finu sansu da ostavimo Svinjski iza sebe, taman u zadnjem kolu da ih namirimo :mrgreen:

Forza Velez ljubavi moja !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 apr 2013, 19:32

Ako uprava odradi dobar posao na ljeto, ne bi nas trebao niko napustiti osim Vladavica koji je na posudbi. Produzit ugovor igracima kojima ce brzo isteci, dovest par dobrih pojacanja i to je to. Nadam se da ce se nastaviti radovi na stadionu kad bude pauza.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2013, 20:14

valjda nećemo praviti novu ekipu na ljeto, a što se stadiona tiče, ako bude love, onda će se i raditi... ;)

trenutno je u toku akcija za pomoć omladinskoj školi, isto kao što je bilo i za bus...a još crvena noć, u veležu se uvijek nešto radi... ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 apr 2013, 20:21

I danas nastavljen niz utakmica bez poraza, ali i bez datog i primljenog gola :D Vise stvarno ne sjecam naslova "Velez porazen" i to je svakako dobro. Igramo jako dobro u odbrani i zaista je steta sto nemamo jednog pravog centarfora, jer ova ekipa bi mogla daleko dogurati ove sezone, a ne jos uvijek brinuti brige za opstanak.

Pohvalno je sto vec dugo nismo primili gol (msm 5 utakmica zaredom), ali realizacija se mora popraviti i to je prica koja nam je svima dosadila. Ibro radi veoma dobar posao i bilo bi steta ne zadrzati ga i naredne sezone, naravno pod uslovom da se kostur ove ekipe zadrzi. Dati mu da sa 10 ili vise novih igraca opet ovako nesto ponovi je nerealno za ocekivati. Vidjeli smo koliko mu je trebalo da sve ovo uveze i slozi u jednu dobru ekipu i stvarno bi bilo steta da se ova ekipa raspe. Svim silama se treba boriti da ovi momci ostanu na okupu, jer zaista ovakva ekipa moze puno u ovoj ligi.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 apr 2013, 23:45

Ha ja bola mi smo bosanski Stoke zadnje 4 utakmice 0:0 :lol: :lol: 8-)
Dobro je , al je Vlada mogo bolje uposlit Ševku u onoj prilici al sta je tu je :D
9 utakmica bez poraza , nastavi niz protiv Borca :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 28 apr 2013, 23:59

niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 apr 2013, 00:00

AMADUDI je napisao/la:niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...

Griješiš 9 tekmi bez poraza ;) 8-)
Ma ne moze Oštriju niko gola zabit 8-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2013, 00:03

Nadam se da možemo iduće kolo svladati Borca. Zašto ne biti optimističan i ovaj niz nepobjedivosti zadržati do kraja regularnog djela sezone :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 29 apr 2013, 00:08

ANTIFA ! je napisao/la:
AMADUDI je napisao/la:niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...

Griješiš 9 tekmi bez poraza ;) 8-)
Ma ne moze Oštriju niko gola zabit 8-)

oK 9 tekmi,ali o tome se ne prica na portalima,ni o Ostriju koji je svoju mrezu sacuvao 5 kola tj,450 min,to je uspijeh,nedo bog da je Zeljo ili Sarajevo u pitanju to bi hit bio,to me sekira :)ali eto ih tamo FORZA VELEZ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2013, 00:10

Zašto ti je to čudno @amadudi, zna se koji su klubovi od svih u PLBiH najzastupljeniji na sportsport, a koji dobivaju mrvice.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 apr 2013, 10:17

kako smo krenuli, mogli bi smo završiti ovu polusezonu bez poraza (izuzimajući Radnik u 16. kolu). ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 apr 2013, 13:42

Ja i dalje mislim da ne treba ici na utakmice sve dok ne spoje cijelu sezonu bez poraza, dok se ne naprave pomocni teren ili dva, dok Tana ne ode i dok na utakmice ne budu isli avionom, svojim, ta ce bus vise.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 apr 2013, 13:44

Mont0 je napisao/la:Ja i dalje mislim da ne treba ici na utakmice sve dok ne spoje cijelu sezonu bez poraza, dok se ne naprave pomocni teren ili dva, dok Tana ne ode i dok na utakmice ne budu isli avionom, svojim, ta ce bus vise.
:lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 29 apr 2013, 17:52

AlemC85 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Ja i dalje mislim da ne treba ici na utakmice sve dok ne spoje cijelu sezonu bez poraza, dok se ne naprave pomocni teren ili dva, dok Tana ne ode i dok na utakmice ne budu isli avionom, svojim, ta ce bus vise.
:lol:
Jes jes, I dok Ibro Rahimic kriminalac ne zavrsi na robiji!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 29 apr 2013, 18:40

Ma šta je čudno za medije,pa i da igramo ligu prvaka nebi bili prva vijest.Dobro bogami Ibro gura ovu ekipu,još kad se sjetim priprema uh ovo je extra.Drago mi je da se pravi akcija za pomoć omladinskom pogonu,mada su nam i reflektori veoma neophodni,jer lakše bi bilo igračima,a i tribine bi sigurno bile punije u 20 sati nego u 16-17 sati, valjda ćemo i to dočekati.Sad uprava nek pokaže svoju sposobnost,da za iduću sezonu omogući Ibri normalan rad.Znači ciljana pojačanja po želji trenera, a u mogućnosti kluba,dobre pripreme i da se sadašnja okosnica ekipe zadrži u klubu.Naravno sve to zavisi od finansijske mogućnosti kluba,jer nije lako graditi stadion i ekipu u isto vrijeme,nisam baš upoznat sa tom situacijom u klubu, al' čini mi se da nije loše stanje sa lovom.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 apr 2013, 21:05

Ibro zna sta je radio na pripremama i to sad i dokaziva.... a gdje su oni sad sto su govorili Ibro napolje... :roll: :roll: :?:

Dena33
Kontakt:

Post Postao/la Dena33 » 29 apr 2013, 22:15

Ibro voli Velez ali iskreno. I nema nikakvih skrivenih planova vezanih za odlazak iz Mostara kad dobije licencu, kako je neko ovdje napisao. Covjek se svakako planirao vratiti u svoj grad, ima jedan hotel, evo cujem kupio je i drugi, dakle para ima sto je vrlo vazno. Nece ih must i krast iz Veleza kao njegovi predhodnici. Dapace, on ih samo moze uloziti u Velez, jer ga, opet ponavljam iskreno voli. Pametno radi , treba mu dati vremena i pruziti veliku podrsku u tome. Nikakve malverzacije ne smijemo dozvoliti na ljeto, tipa da se njemu da noga, a dovede Baka ili njemu slicni, koji bi samo gledali licni interes, gdje bi svaku tekmu strepili jeli je kockar Baka prodao..
Rezultati su tu, 9 u nizu, 99 posto smo ostali u ligi. Slagati lagano kocke za sljedecu sezonu. Finansijska situacija bolja neko prije. Podrska dijaspore takodjer, autobus lego, na redu omladinski pogon, doce na red i reflektori aBd.
Publika se vraca na stadion, Red Army se lagano opet dize, odradjuje se svako gostovanje. Jednom rjecju, bravo Rodjeni. Idemo naprijed. Ibro majstore Red Army je uz tebe !!!
Mostar u srcu Velez do groba

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 apr 2013, 22:55

Dena33 je napisao/la:Ibro voli Velez ali iskreno. I nema nikakvih skrivenih planova vezanih za odlazak iz Mostara kad dobije licencu, kako je neko ovdje napisao. Covjek se svakako planirao vratiti u svoj grad, ima jedan hotel, evo cujem kupio je i drugi, dakle para ima sto je vrlo vazno. Nece ih must i krast iz Veleza kao njegovi predhodnici. Dapace, on ih samo moze uloziti u Velez, jer ga, opet ponavljam iskreno voli. Pametno radi , treba mu dati vremena i pruziti veliku podrsku u tome. Nikakve malverzacije ne smijemo dozvoliti na ljeto, tipa da se njemu da noga, a dovede Baka ili njemu slicni, koji bi samo gledali licni interes, gdje bi svaku tekmu strepili jeli je kockar Baka prodao..
Rezultati su tu, 9 u nizu, 99 posto smo ostali u ligi. Slagati lagano kocke za sljedecu sezonu. Finansijska situacija bolja neko prije. Podrska dijaspore takodjer, autobus lego, na redu omladinski pogon, doce na red i reflektori aBd.
Publika se vraca na stadion, Red Army se lagano opet dize, odradjuje se svako gostovanje. Jednom rjecju, bravo Rodjeni. Idemo naprijed. Ibro majstore Red Army je uz tebe !!!
Ma kakav Baka, nezna Engleski, kako bi u Europu sa njim. :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.