FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Iskreno mi se ne ide na utakmicu. Ali on hoce. A nema godina da ide sa navjacima. I da ima ne bih mu dao. Ovako kontam sa skijanja ako se vratim na vrijeme moze se i utakmica pogledati. Mada sumnjam da ce sutra biti frke. Bice malo spminjanja bali.jski i cet.ckih majki i to je to.
Razgovarala je policija kantona Sarajevo sa Banjaluckom murijom. Dogovor je da se odavljuju bubrezi bez imalo simpatija samo ako bude frke. Tako prica jedan veteran sa Zeljinoga juga koji radi sa policijom.
Razgovarala je policija kantona Sarajevo sa Banjaluckom murijom. Dogovor je da se odavljuju bubrezi bez imalo simpatija samo ako bude frke. Tako prica jedan veteran sa Zeljinoga juga koji radi sa policijom.
Inace sada sve pokusavaju razgovorom rijesitiPL BiH -1 je napisao/la:

NO PYRO NO PARTY
Pa eto vidjeces sta ces od transparenata ti moci iz Sarajeva sutra unijeti i okaciti. Ja samo govorim da ce sutra oni biti ekstra nabrijani i trazice razlog da vas udaraju kako jedne tako i druge.Buu je napisao/la:Inace sada sve pokusavaju razgovorom rijesitiPL BiH -1 je napisao/la:
Mene nije policija tukla tako da ne znam. Samo vas hajmo reci savjetujem.
Ma ti su uvjek nabrijani,.U proslu subotu ja idem nesto ranije do stadiona da kupim kartu jer je poslije velika guzva,stoje dva speca tek ovaj jedan rece : " Da hoce biti kakvih nereda" i nabaci kez,.Ima njih koji jedva cekaju i najmanji incident samo da istresu sve svoje zivotne frustracije na navijacima,.Da se razumijemo,nisu ni navijaci cvijecke ali ima i ogavnih drotova koji koriste uniformu da bi se rijesavali ti nekih svojih frustracija,.
delko je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Zna li iko od navijača iz Banja Luke, da li je Borac u mogućnosti organizovati utakmicu "visokog rizika" protiv Želje u subotu?
hihi ma u mogucnosti je kao i svaki drugi klub, postavis red kornjaca kod jednih i drugih i da mlate na svaku i pomisao da se uvrijedi a kamol ispadne haos i vidjet ces da niko ni uvrijedljivo skandirati nece
problem je sto se to sve diriguje s vrha, a navijaci ko navijaci kako im se kaze
svaka cast razabu
Oni su uvijek nabrijani. Protiv Travnika na ulazu su vec poceli neke maltretirati i provocirati. Tako ce i sutra biti, provocirat ce te i cekat tvoj odgovor.PL BiH -1 je napisao/la:Pa eto vidjeces sta ces od transparenata ti moci iz Sarajeva sutra unijeti i okaciti. Ja samo govorim da ce sutra oni biti ekstra nabrijani i trazice razlog da vas udaraju kako jedne tako i druge.Buu je napisao/la:Inace sada sve pokusavaju razgovorom rijesitiPL BiH -1 je napisao/la:
Mene nije policija tukla tako da ne znam. Samo vas hajmo reci savjetujem.
NO PYRO NO PARTY
Borac startnih 11 kakve bi ja volio vidjeti :
Avdukic- Žaric Trivunovic Zeljkovic Raspudic - Grahovac Grujic Maletic Kantar - Bilbija Stokic

Avdukic- Žaric Trivunovic Zeljkovic Raspudic - Grahovac Grujic Maletic Kantar - Bilbija Stokic

<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
- BluesForever
- Kontakt:
I danas od navijaca Borca ocekujem incidente i nacionalisticke ispade kao i uvijek.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ja ocekujem da ne ispadamo svaki put papcine i levati,i da nam se svi smiju i nazivaju nas svakakvim imenima,i nas i vas...neka sve prodze normala i mirno...ja se nadam.Asto se tice rezultata,bio bi prezadovoljan bodom za mog Zelju...Sportski pozdrav
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakva je atmosfera u gradu? Da li se ocekuje velika posjeta? Hvala 

Cuj kakva je atmosfera, pa ne igra repka u Zenici i ne dolazi im Barca u goste, tek sad opazih ovaj sastav Borca, zaista su prejaki, mislim da imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi, barem igracki, strasno!
- Armageddon2012
- Kontakt:
bice 4000-5000....DzoleZeljo je napisao/la:Kakva je atmosfera u gradu? Da li se ocekuje velika posjeta? Hvala
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mislim da nisi uopste konpetentat da odgovaras na postaljeno pitanje.juveboy je napisao/la:Cuj kakva je atmosfera, pa ne igra repka u Zenici i ne dolazi im Barca u goste, tek sad opazih ovaj sastav Borca, zaista su prejaki, mislim da imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi, barem igracki, strasno!

Sta mislis da nije?

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Dobro shefe!DzoleZeljo je napisao/la:Mislim da nisi uopste konpetentat da odgovaras na postaljeno pitanje.juveboy je napisao/la:Cuj kakva je atmosfera, pa ne igra repka u Zenici i ne dolazi im Barca u goste, tek sad opazih ovaj sastav Borca, zaista su prejaki, mislim da imaju ubjedljivo najjacu ekipu u ligi, barem igracki, strasno!
Kakav je teren? Kazu u uzasnom stanju.
Bez zajebancije, ozbiljno pitam. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
LosRooney88 je napisao/la:Kakav je teren? Kazu u uzasnom stanju.Bez zajebancije, ozbiljno pitam.
Vule :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.