Drina jeste, Malić više nije.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisam znao. Moja greška. E ybg valja onda vjerovatno gledati opet Vegu.... Ccccc
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Niko ne kaže da je Dzenis igracina ali nije ni to što pišete. Osrednji igrač kao kompletna naša ekipa osim Stilica.
Našem narodu da Boga oca dovedeš isto bi pisali. Niti imamo para,niti možemo igrace plaćati 10 hiljada eura s plaćama.
Seretee bezveze. Svake sedmice novi igrač. Isto ko da ste bolesni u mozak. Još samo ko ovi debili da tjeramo igrace,da budemo seljacine .. ja ne znam gdje ste vi odrasli,isto ko da ste iz divljine neke.
Danas Dzenis,Sutra Galic. Poslije Galica novi desni bek. Poslije Malica,novi lijevi bek i tako u krug. Fakat gdje vi odrastate živo me zanima,odakle tolika frustracija bez ikakvog povoda?!
Našem narodu da Boga oca dovedeš isto bi pisali. Niti imamo para,niti možemo igrace plaćati 10 hiljada eura s plaćama.
Seretee bezveze. Svake sedmice novi igrač. Isto ko da ste bolesni u mozak. Još samo ko ovi debili da tjeramo igrace,da budemo seljacine .. ja ne znam gdje ste vi odrasli,isto ko da ste iz divljine neke.
Danas Dzenis,Sutra Galic. Poslije Galica novi desni bek. Poslije Malica,novi lijevi bek i tako u krug. Fakat gdje vi odrastate živo me zanima,odakle tolika frustracija bez ikakvog povoda?!
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 27 avg 2022, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dženis živi na staroj slavi što i svako radi. Update Edo Majka 2022.
Da ne bi Budimpešte nikad se ne bi ovoliko gurao...
Da ne bi Budimpešte nikad se ne bi ovoliko gurao...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Cuj svake sedmice novi igrac, pa dzenis je jedini u nasoj ekipi koji ima kontinuitet, ali kontinuitet losih igara hahah
Evo nije problem okrenuti to ovako ako se nekome vise svidja: dzenis je ok igrac ali pored Haracica ne moze meda.
Pa ako skontas da ni Haracic nije neka klasa ako imas gram mozga skontat ces koliko je dobar dzenis. I budala vidi da 7 kola covjek ne igra iako je na terenu.
Ja se slazem sa ovim spicem amoah haracic santos, ako haracic lose odigra ubaciti gasala pa nek se rotiraju gore u vrhu pa da vidimo mozel iko od njih igrati spica kad haracic zakaze. Dzenis nek radi dodatne treninge i evo mozemo mi skupiti pare za kakvog psihijatra. Ne mogu da vjerujem da je 90% nasih omladinaca go klosar cim zavrsi 2 ugovora. Sta je sa tom djecom vise, zar niko od njih nije pravi sportista, kako se mogu zadovoljiti sa tim da ne napreduju u najgoroj ligi europe, meni to nikako njje jasno.
Evo nije problem okrenuti to ovako ako se nekome vise svidja: dzenis je ok igrac ali pored Haracica ne moze meda.
Pa ako skontas da ni Haracic nije neka klasa ako imas gram mozga skontat ces koliko je dobar dzenis. I budala vidi da 7 kola covjek ne igra iako je na terenu.
Ja se slazem sa ovim spicem amoah haracic santos, ako haracic lose odigra ubaciti gasala pa nek se rotiraju gore u vrhu pa da vidimo mozel iko od njih igrati spica kad haracic zakaze. Dzenis nek radi dodatne treninge i evo mozemo mi skupiti pare za kakvog psihijatra. Ne mogu da vjerujem da je 90% nasih omladinaca go klosar cim zavrsi 2 ugovora. Sta je sa tom djecom vise, zar niko od njih nije pravi sportista, kako se mogu zadovoljiti sa tim da ne napreduju u najgoroj ligi europe, meni to nikako njje jasno.
- MocMahale444
Selam alejkum cak i carapici.
Dzenis klupa.
Santos Haracic Amoah
Dzenis klupa.
Santos Haracic Amoah
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jos mi je losina kad se sjetim kako su se u prvom pol panicno dodavali i napucavali njihovi stoperi. Steta sto ih nismo tad vise stisli, zaganjali. Oni su bas havarija losi nazad.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Evo ti primjera jednog. Nargalica doveo Amar u ekipu,ovdje se takvi poput vas segacili,nešto im smijesno bilo. Ode u tuzlu Dečko dao 5 golova do sada. Više nego naši napadači.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 avg 2022, 01:04Cuj svake sedmice novi igrac, pa dzenis je jedini u nasoj ekipi koji ima kontinuitet, ali kontinuitet losih igara hahah
Tebi je Haracic bolji a imaju isti učinak jedan i drugi. S tim što je Haracic nas direktno koštao 6 bodova svojim fulama praznog gola. I po činjenicama ovaj je bolji a ovaj gori. Smijesno majke mi. Šta vi lupate..
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Uz duzno poštovanje, haračić je dao preko 20 golova za gosk, dok je nargalic igrao za orasje u istoj ligi i dao nekih 7-8 golova, od toga mislim 4 penala. Momak jest iz zeljine skole, ali je cinjenica da se gura. I ovo za tuzlu sto je dao golove u Evropi i ligi su takvi da mu se "posrecilo". Daj Boze da on bude novi Džeko, ali nema od tog nista, vidjet ces s koliko ce golova završiti sezonu.Hulahopka je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:32Evo ti primjera jednog. Nargalica doveo Amar u ekipu,ovdje se takvi poput vas segacili,nešto im smijesno bilo. Ode u tuzlu Dečko dao 5 golova do sada. Više nego naši napadači.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 avg 2022, 01:04Cuj svake sedmice novi igrac, pa dzenis je jedini u nasoj ekipi koji ima kontinuitet, ali kontinuitet losih igara hahah
Tebi je Haracic bolji a imaju isti učinak jedan i drugi. S tim što je Haracic nas direktno koštao 6 bodova svojim fulama praznog gola. I po činjenicama ovaj je bolji a ovaj gori. Smijesno majke mi. Šta vi lupate..
Ma jasta ba. Tako je to kod nas. Danas svako ima tastaturu i pravo da napiše šta želi. Posrecilo se nekome da zabije 5 golova a ne igra uopće od početka. Hajd lijepo je to pročitati. Što se kod nas HarCicu ne posreci da zabije pet?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:41Uz duzno poštovanje, haračić je dao preko 20 golova za gosk, dok je nargalic igrao za orasje u istoj ligi i dao nekih 7-8 golova, od toga mislim 4 penala. Momak jest iz zeljine skole, ali je cinjenica da se gura. I ovo za tuzlu sto je dao golove u Evropi i ligi su takvi da mu se "posrecilo". Daj Boze da on bude novi Džeko, ali nema od tog nista, vidjet ces s koliko ce golova završiti sezonu.Hulahopka je napisao/la: ↑28 avg 2022, 09:32Evo ti primjera jednog. Nargalica doveo Amar u ekipu,ovdje se takvi poput vas segacili,nešto im smijesno bilo. Ode u tuzlu Dečko dao 5 golova do sada. Više nego naši napadači.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 avg 2022, 01:04Cuj svake sedmice novi igrac, pa dzenis je jedini u nasoj ekipi koji ima kontinuitet, ali kontinuitet losih igara hahah
A isto imaš moje postove kad sam prije početka sezone pisao da se Haracic dovede može se to lako naći. To nije poenta uopće,poenta je da svako može okretati pricu kako želi i pisati ali činjenice su nešto drugo.
Ja nemam ništa protiv Haracica ali nas je on koštao 6 bodova do sada. Santos ti uradi sve po krilu da ti loptu na 5 metara od gola i ti promašio skoro pa prazan gol,nakon čega umjesto da vodimo mi izgubimo utakmicu. Pusti ba to da svako ima svoje želje ko valja ko ne valja. Sve više se.ponasamo kao uhljupi. Ružno za čitati svake sedmice drugi igrač. Isti mi je klinac igrao Haracic I Dzenis. Nema potrebe za pljuvanje ni jednog ni drugog..
-
- Kontakt:
Sto se Dzenisu ne posreci da zabije bar jedan? Ili sto mu se ne posreci da bar sutne prema golu? Ili pogleda prema golu, na kraju krajeva?
Pročepit će negdje.
Što se tebi ne posreci bar jedan post da nekoga igraca ne pljujes posebno nekog iz naše škole fudbala?
-
- Kontakt:
Pa isto je fulio i dzenis protiv leotara kao i haracic.
Poredis nargalica koji nije dobio sansu i beganovica koji igra svako kolo, sta pricas ti bolan. Haracic se bar nadje u sansi i vidi se neko napadacko kretanje, beganovica lopta ne moze ni slucajno pogoditi da se odbije u gol. Pricas gluposti opet samo da bi kontrirao cuj poredi nargalica i beganovica u istom kontekstu, kao da dzenjs nikad nije dobio priliku, dobio je i vise nego sto treba i nikad njje iskoristio. A nije toliki problem cak ni sto ne zabije ako se nadje u sansi, al taj lik se em ne nalazi nikad u sansi em igra citave ekipe drasticno padne kas je on na terenu a zasto je to tako pojma nemam, ocigledno je da ne moze igrati tu poziciju i dalje sfavljanje bilo bi samo mucenje svih nas.
Poredis nargalica koji nije dobio sansu i beganovica koji igra svako kolo, sta pricas ti bolan. Haracic se bar nadje u sansi i vidi se neko napadacko kretanje, beganovica lopta ne moze ni slucajno pogoditi da se odbije u gol. Pricas gluposti opet samo da bi kontrirao cuj poredi nargalica i beganovica u istom kontekstu, kao da dzenjs nikad nije dobio priliku, dobio je i vise nego sto treba i nikad njje iskoristio. A nije toliki problem cak ni sto ne zabije ako se nadje u sansi, al taj lik se em ne nalazi nikad u sansi em igra citave ekipe drasticno padne kas je on na terenu a zasto je to tako pojma nemam, ocigledno je da ne moze igrati tu poziciju i dalje sfavljanje bilo bi samo mucenje svih nas.
Ja sam gori od tebe realno. Al evo da ti nacrtam.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:51Pa isto je fulio i dzenis protiv leotara kao i haracic.
Borac Zeljo, Beganovic na klupi
Zeljo Tuzla, Beganovic na klupi
Velez Zeljo,Beganovic na klupi
Od posljednih 4 utakmice,3 na klupi covjek. Jesi ti normalan jarane iskreno mi reci? Ti meni pišeš da ja pišem gluposti.
I ako Bog da ubuduće Dženis na klupi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Beganović je za klupe. Mogao je uvijek biti back up napadač i napadač za zadnjih 15 min. Za prve postave nije.Hulahopka je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:57Ja sam gori od tebe realno. Al evo da ti nacrtam.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 avg 2022, 10:51Pa isto je fulio i dzenis protiv leotara kao i haracic.
Borac Zeljo, Beganovic na klupi
Zeljo Tuzla, Beganovic na klupi
Velez Zeljo,Beganovic na klupi
Od posljednih 4 utakmice,3 na klupi covjek. Jesi ti normalan jarane iskreno mi reci? Ti meni pišeš da ja pišem gluposti.
-
- Kontakt:
Beganovic nije napadac.. Bar se tako ne ponasa na terenu.. Klupa i uvoditi ga kada bude potrebe za valjanjem..
Pročepit će negdje.
Ma nije stvar u tome. Nama je svejedno igrao Haracic ili Beganovic. I logicno da će se mijenjati. Stvar je da smo postali ko pitari. Pljuvanje,hrkanje,sreća na stadionu nije tako. Al kad bude manje raje, bice toga opet. Ovi pametnjakovići što misle da sve znaju.
Vodi se polemika da treba igrati igrač koji je dao jedan gol, a ne treba onaj koji nije dao nijedan..mislim presmijesno. Tuga o čemu se pljuje samo da bi se pljuvalo.. Red je to jbga.
Vodi se polemika da treba igrati igrač koji je dao jedan gol, a ne treba onaj koji nije dao nijedan..mislim presmijesno. Tuga o čemu se pljuje samo da bi se pljuvalo.. Red je to jbga.
Beganović nije fudbaler.MojaMalenkost je napisao/la: ↑28 avg 2022, 11:22Beganovic nije napadac.. Bar se tako ne ponasa na terenu.. Klupa i uvoditi ga kada bude potrebe za valjanjem..
da hoces crci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Hrammm1921, perodeformero i 37 gostiju.