Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nismo nikog nadigrali od pocetka sezone 
Salah je jedan od najvećih u istoriji kluba, dobio je produženje ugovora što je i zaslužio, ali morali bi probati bez njega u narednom periodu. Ovo večeras je kriminal kako je odigrao, kao i zadnjih nekoliko, da nije Salah u pitanju ne bi vidio prve postave do kraja sezone.
- JayCatwright
- Kontakt:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Nema smisla nista analizirati jer je sve ispricano, treba samo reci da Chelsea sa pola ekipe van terena i bez prva 3-4 stopera, bez Palmera itd te dobije i to zasluzeno, da je bio remi sutali bi se nogom u bulju od srece, ne bi bilo ni zasluzeni uzeti bod realno. Bruka od igre fakat.
- jasonstatham
- Kontakt:
E sranje vala. Totalno izvan forme.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa probao si u Utorak i sta je bilo?Fuerza je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:32Salah je jedan od najvećih u istoriji kluba, dobio je produženje ugovora što je i zaslužio, ali morali bi probati bez njega u narednom periodu. Ovo večeras je kriminal kako je odigrao, kao i zadnjih nekoliko, da nije Salah u pitanju ne bi vidio prve postave do kraja sezone.
Probao si sa Frimpongom mrtvim koji je cirkuzant običan. Ekitike i Isak od prve minute .nerkolfc je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:34Pa probao si u Utorak i sta je bilo?Fuerza je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:32Salah je jedan od najvećih u istoriji kluba, dobio je produženje ugovora što je i zaslužio, ali morali bi probati bez njega u narednom periodu. Ovo večeras je kriminal kako je odigrao, kao i zadnjih nekoliko, da nije Salah u pitanju ne bi vidio prve postave do kraja sezone.
Vraca nam se karma zivotom, danas utakmica dosta bolja. Robertson neuporedivo bolji od Kerkeza, Slotova pojacanja za sad katastrofa koliko se para dalo, sve razumijem tek je oktobar ali zasad nije to to. Iz nekog razloga sam u ove zadnje tri tekme izgubio vise zivaca nego za cijelu proslu sezonu. Smanjicu svoja ocekivanja iako ekipa ima potencijal strasan. Slota nikako ne kontam ubacujes Enda, a ne dajes sansu Chiesi, iz nekog razloga ga ne moze ocima smislit
Vala bas, koliko su engleski mediji srali po Kloppu i "njegovim" pojacanjima kako se Edwards vratioMahmalone je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:36Vraca nam se karma zivotom, danas utakmica dosta bolja. Robertson neuporedivo bolji od Kerkeza, Slotova pojacanja za sad katastrofa koliko se para dalo, sve razumijem tek je oktobar ali zasad nije to to. Iz nekog razloga sam u ove zadnje tri tekme izgubio vise zivaca nego za cijelu proslu sezonu. Smanjicu svoja ocekivanja iako ekipa ima potencijal strasan. Slota nikako ne kontam ubacujes Enda, a ne dajes sansu Chiesi, iz nekog razloga ga ne moze ocima smislit

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Fazon je sto Konate-Bradley ne mogu igrati jer ti nema ko loptu iznijeti s desne strane, sto znaci da tu moras Szobu ili Jonesa i onda ako zelimo taj romb mora ti Macca igrati koji je uzasan do sad.Fuerza je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:35Probao si sa Frimpongom mrtvim koji je cirkuzant običan. Ekitike i Isak od prve minute .nerkolfc je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:34Pa probao si u Utorak i sta je bilo?Fuerza je napisao/la: ↑04 okt 2025, 20:32Salah je jedan od najvećih u istoriji kluba, dobio je produženje ugovora što je i zaslužio, ali morali bi probati bez njega u narednom periodu. Ovo večeras je kriminal kako je odigrao, kao i zadnjih nekoliko, da nije Salah u pitanju ne bi vidio prve postave do kraja sezone.
Ma nek igra ko hoce u komoletu smo u kanalu jer smo nazad propuha i dok je tako nema dobrih utakmica. Uvijek se losa odbrana prelije na citavu ekipu.
I nije mi jasno kako njihov golman panicnim ispucavanjima dijeli bolje lopte nego naši veznjaci
I nije mi jasno kako njihov golman panicnim ispucavanjima dijeli bolje lopte nego naši veznjaci
Bradley je Championship igrač, ja tog momka kad vidim u startnih 11 izgubim želju za gledanjem utakmica.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne mogu isak i ekitike zajedno, kao što ni salah ne može na duži period na klupu jer sam sebi priznaješ poraz njegovim produženjem. Od jedne utakmice klupiranog salaha svakako nema nekog profita. Kao što ni gakpo na duži period neće na klupu jer je mezimac. Kao što će i szobo očigledno jako često igrati desnog beka ove sezone jer si promašio s kupovinom desnog beka, a drugi je drvosječa.
Što kaže arvid, upitan je top 5 ove sezone.
Što kaže arvid, upitan je top 5 ove sezone.
Pa ja mislim da nema osobe koja gleda fudbal bar rekreativno da nije znala da će Frimpong biti promašaj. Još kad mi kažu on da igra na krilu nešto 
Dobar da glumi klauna u svlačionici.
Chiesa treba nokautirati Slota na treningu.

Dobar da glumi klauna u svlačionici.
Chiesa treba nokautirati Slota na treningu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam, ja nekako očekujem momenat u sezoni kad ćemo kliknuti i početi igrati kako ova ekipa i treba da igra. Nemoguće da Slot nema neki sistem koji treba da implementira i nerealno mi je da smo doveli igrače koji nam ne odgovaraju za taj sistem s obzirom da su Edwards i Hughes tu.
Salah dezurni krivac sto igra kao i svaki drugi igrač u ekipi lose a ne zabija i asistira svaku tekmu, standardi. Wirtz ako dogura 3/3 do kraja sezone bit ce dobro.
Hajmo iskreno ja gotivim Slota, ali liga je sa Kloppovim timom osvojena, mora se sada dokazati. Za dosadasnja pojacanja (zasad, nadam se da to nece ostatu tako jer su imena dovedena kvalitetnija od njega) Darwin je veliko pojacanje jer je on u prvih nekoliko utakmica davao golove i asistirao bar Community Shield i protiv Fulhama cini mi se. Takodjer, fali timu i ona prodornost koju je imao Diaz, fali taj klinicki prezican finis pokojnog Jote, i kreativnost Trenta koliko god on bio zmija. Eto bar nam slijedi rep.pauza gdje cemo se svi oko repke nervirat, ali tu, za razliku od kluba nemam velika ocekivanja.