Dje je prije bio da ga poslusam i da gurnem kucu na Dimitrova!Eld0rado je napisao/la:Hahahahleorey je napisao/la:Gubi ovo Nadal.
Koji strucnjak haahhaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve delegati neki. Mada mislim da je ironija heheh.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Dje je prije bio da ga poslusam i da gurnem kucu na Dimitrova!Eld0rado je napisao/la:Hahahahleorey je napisao/la:Gubi ovo Nadal.
Koji strucnjak haahhaa
Da, ali nije ni za ocekivati da lupa one winere non stop, to je Dimitrov ipak, da moze igrati onako kao 2. set konstatno on bi imao 5 GS titula jbg.AA23 je napisao/la:Kakav poklon Dimitrova
Mislim ovolike greške ne smiješ praviti, pogotovo kad frajer sa suprotne strane samo ubacuje loptice u teren
kako da ne, u polufinale GS-a se ulazi ubacivanjem loptica u terenAA23 je napisao/la:Kakav poklon Dimitrova
Mislim ovolike greške ne smiješ praviti, pogotovo kad frajer sa suprotne strane samo ubacuje loptice u teren
Nisam napisao nista o ishodu, pa vidno su mu sporije loptice, to se vidi golim okom.Effenberg je napisao/la:Ne osporavam ti da se razumijes u sport i u tenis generalno sudeci po vecini komentara. Al gledaj sumu a ne drvece. Ne zakljucujte na osnovu jednog poena gema pa cak i seta sta moze biti.TrollsRoyce je napisao/la:Ili se Rafa stedi, ili su mu loptice odjednom, iz nekog' razloga izgubile na brzini. Ne moze kupiti winner vise.
Jako pristojno oruzje je to postalo kod Nadala u zadnje vrijeme, pogotovo na ovom turniru.Nitro je napisao/la:Nema Nadalu šta stat servis, on je teniser koji lopticu ubacuje u servis polje samo da bi započeo poen. Ne znam tenisera sa lošijim servisom, ali eto bar ga je korigovao nekim slajsevima da te istjera s terena i slično.
ipak su rafini gori. Samo malo. Zeru. Šteta što je Nole ispao. Bilo bi veselojestamaji je napisao/la:kako da ne, u polufinale GS-a se ulazi ubacivanjem loptica u terenAA23 je napisao/la:Kakav poklon Dimitrova
Mislim ovolike greške ne smiješ praviti, pogotovo kad frajer sa suprotne strane samo ubacuje loptice u teren![]()
ja nisam siguran ko je gori idolopoklonik, rogerovi ili rafini sljedbenici, tu ste negdje tj. isti ste![]()
nije šteta na ovome turniru, ali biće ubuduće (ako nastavi silaznu putanju)DANTES je napisao/la:ipak su rafini gori. Samo malo. Zeru. Šteta što je Nole ispao. Bilo bi veselojestamaji je napisao/la:kako da ne, u polufinale GS-a se ulazi ubacivanjem loptica u terenAA23 je napisao/la:Kakav poklon Dimitrova
Mislim ovolike greške ne smiješ praviti, pogotovo kad frajer sa suprotne strane samo ubacuje loptice u teren![]()
ja nisam siguran ko je gori idolopoklonik, rogerovi ili rafini sljedbenici, tu ste negdje tj. isti ste![]()
Eto ga odmah brate moj. Smijem li znati sta si igrao ?TrollsRoyce je napisao/la:Nisam napisao nista o ishodu, pa vidno su mu sporije loptice, to se vidi golim okom.Effenberg je napisao/la:Ne osporavam ti da se razumijes u sport i u tenis generalno sudeci po vecini komentara. Al gledaj sumu a ne drvece. Ne zakljucujte na osnovu jednog poena gema pa cak i seta sta moze biti.TrollsRoyce je napisao/la:Ili se Rafa stedi, ili su mu loptice odjednom, iz nekog' razloga izgubile na brzini. Ne moze kupiti winner vise.
Ovaj break nije tezak kao onaj u prvom setu.
Eld0rado je napisao/la:Evo breaka Nadala i treceg seta u njegovu korist
Vamooos
Ma govorim zbog navijačajestamaji je napisao/la: nije šteta na ovome turniru, ali biće ubuduće (ako nastavi silaznu putanju)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.