Husref=Sarajevo
Sarajevo=Husref
Ferguson je trenirao United do svoje 75te godine.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Viozionari, ideolozi, moderni, školovani... sve smo ih imali, samo rezultata i uspjeha nismo. Pojedinci se još usuđuju tražiti alibije za njih. Zamisli, sa najširim i najkvalitetnijim rosterom zaostaneš 20 bodova za prvakom, ne napraviš apsolutno nikakav pomak u odnosu na prethodnika i nekolicina navijača se čudi zašto takav trener ne dobije priliku da vodi ekipu na duži period.
Znaci, sad ce oni za nama zaostajati 20 bodova ?Herson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:37Viozionari, ideolozi, moderni, školovani... sve smo ih imali, samo rezultata i uspjeha nismo. Pojedinci se još usuđuju tražiti alibije za njih. Zamisli, sa najširim i najkvalitetnijim rosterom zaostaneš 20 bodova za prvakom, ne napraviš apsolutno nikakav pomak u odnosu na prethodnika i nekolicina navijača se čudi zašto takav trener ne dobije priliku da vodi ekipu na duži period.
Vrlo brzo si zaboravio koliko su nama bodova sudije i savez oteli.Herson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:37Viozionari, ideolozi, moderni, školovani... sve smo ih imali, samo rezultata i uspjeha nismo. Pojedinci se još usuđuju tražiti alibije za njih. Zamisli, sa najširim i najkvalitetnijim rosterom zaostaneš 20 bodova za prvakom, ne napraviš apsolutno nikakav pomak u odnosu na prethodnika i nekolicina navijača se čudi zašto takav trener ne dobije priliku da vodi ekipu na duži period.
Pa vidim poceli su argumenti i ako osvojimo ligu necemo imati vizije.Vanja8 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:42Znaci, sad ce oni za nama zaostajati 20 bodova ?Herson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:37Viozionari, ideolozi, moderni, školovani... sve smo ih imali, samo rezultata i uspjeha nismo. Pojedinci se još usuđuju tražiti alibije za njih. Zamisli, sa najširim i najkvalitetnijim rosterom zaostaneš 20 bodova za prvakom, ne napraviš apsolutno nikakav pomak u odnosu na prethodnika i nekolicina navijača se čudi zašto takav trener ne dobije priliku da vodi ekipu na duži period.
Hajde, hvala Bogu da i to docekamo...
Ocigledno cemo imati ili je vec sad imamo...keli je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:52Pa vidim poceli su argumenti i ako osvojimo ligu necemo imati vizije.Vanja8 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:42Znaci, sad ce oni za nama zaostajati 20 bodova ?Herson je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:37
Viozionari, ideolozi, moderni, školovani... sve smo ih imali, samo rezultata i uspjeha nismo. Pojedinci se još usuđuju tražiti alibije za njih. Zamisli, sa najširim i najkvalitetnijim rosterom zaostaneš 20 bodova za prvakom, ne napraviš apsolutno nikakav pomak u odnosu na prethodnika i nekolicina navijača se čudi zašto takav trener ne dobije priliku da vodi ekipu na duži period.
Hajde, hvala Bogu da i to docekamo...
Pa vidi ostali treneri u ligi su ti Štimac, Adzem, Marinovic, Trivunovic i ostali. Mi sad kao ne mozemo prnuti jer nemamo nekog savremenog trenera. Nemoj me zezati. Jedino vidim Borca kao konkurenta jakog jer Zrinjski je bas grohno i vjv ce zbog laganog zrijeba igrati konferenciju sto ce im u ligi biti teret. Ove godine moramo zapeti kao nikad. Ko god da dodje za trenera nije nista gori od pomenutih a velike su sanse da ce biti i najbolji od navedenih. Nemoj mi reci da su Stimac i Vinko vizija neka. Doduse borac ima viziju kakvu ima al vakat je i njih syebati.Vanja8 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:56Ocigledno cemo imati ili je vec sad imamo...
Imas jos jaci tim nego ovi "skolovani", trenera koji ne spada u njihovu skupinu i po postu koji je napisan ocigledno je samo to falilo, pa da zamjenimo uloge sa ovim sto su osvajali titule i bjezali nam po 20 bodova...
Ja to podrzavam i to sam i napisao...
Konacno imamo viziju...
Zasto me citiras ako nećeš da odgovoriš na moje pitanje?Spahic98 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 09:25Husref=Sarajevo
Sarajevo=Husref
Ferguson je trenirao United do svoje 75te godine.
Slazem se, danas su prioritet 3 bobe kako god.SHZ82 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 10:33hoce li danas Hosic igrati na sigurno i izvesti sastav i formaciju sta je Zekic vec pripremao ili ce se poigrati i promjeniti formaciju i probati nesta novo
kako god mislim da ne treba previse eksperimentisati izvesti 352 i uzeti 3 boda na individualni kvalitet, ne smijemo dozvoliti jos jedan kiks
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, insimadop, rimljanin90, THEC i 71 gost.