pa igrao je u pripremnim, zar je se tad povrijedio! mada je momak lijevi bek a to mjesto za dugo niko nece leticu oduzet jer je momak masina, ekstra igrac! a konacno i nuhic opet dobija minute, pa momak nam je bio jedan od najbolji igraca u prvoj polusezoni a evo sad ga ibro nikako nije stavljao u ovoj polusezoni sve do danas!AMADUDI je napisao/la:kazu da je povrijedjen,sa koljenom ima problema i da je tako i dosao u Velez,cudo su menadjeri,a posebno ovi nasi mulci..vm22 je napisao/la:Sta bi od onog Matijasa Pejica?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma samo ici na kontre sa Vladavicem Okicem I Pliskom
kaže ovaj da smo bolji, umalo da iz kontre povedemo... 

HT' 0:0
mikki21 je napisao/la:pa igrao je u pripremnim, zar je se tad povrijedio! mada je momak lijevi bek a to mjesto za dugo niko nece leticu oduzet jer je momak masina, ekstra igrac! a konacno i nuhic opet dobija minute, pa momak nam je bio jedan od najbolji igraca u prvoj polusezoni a evo sad ga ibro nikako nije stavljao u ovoj polusezoni sve do danas!AMADUDI je napisao/la:kazu da je povrijedjen,sa koljenom ima problema i da je tako i dosao u Velez,cudo su menadjeri,a posebno ovi nasi mulci..vm22 je napisao/la:Sta bi od onog Matijasa Pejica?
Kodro povrijeđen,Merzić crveni karton, pa zaigrao i Nuhić.
travnik krenuo nešto odlučnije, valjda će proći jedna kontra i GOL..
travnik pritisnuo, hajde bolan dajte gol...nismo u drugom stvorili ni jednu priliku...

Hajde rođeni dajte gol,dajte gol,dajte gol da slavimooooo 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
AlemC85 je napisao/la:travnik pritisnuo, hajde bolan dajte gol...nismo u drugom stvorili ni jednu priliku...![]()
Opušteno AlemC 85 Neka pritiskaju imamo mi našeg Oštrog. Čudo od golmana.
Još samo malo rođeni ni bod nije loš.naprijed rođeniiiiiiii 

Bod ko kuca
Samo smo mogli nekad i dat koji go
Samo smo mogli nekad i dat koji go
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 28 apr 2013, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
FT' 0:0..
9 utakmica bez poraza...ovim bodom smo skoro pa sigurno opstali, uh kakva nervoza...
9 utakmica bez poraza...ovim bodom smo skoro pa sigurno opstali, uh kakva nervoza...

5 utakmica bez primljenog gola , a 9 utakmica bez poraza. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dokazali smo da nas niko ne može dobiti, samo fali još koji gol za potpunu relaksaciju. 

Kraj o-o,bravo momci serija bez poraza se nastavlja,lagano se okrenuti utakmici sa Borcem.Bravo Ibro ti si ono što nam je falilo.Uglavnom mislim da je sada briga oko opstanka puno manja.VELEŽ DO GROBA
Ali smo postali majstori za umrtvit igru to je cudo jedno! nije samo da samo nerijeseno igramo nego i nerijeseno bez golova! sve kontam uz ovako dobru odbranu da ce i odcepit prema naprijed ali nikako! hajde ako nista valja serija od 9 tekma bez poraza!
Nije bitan ovaj bod koliko je važno da smo Travnika zakinuli za dva boda tako da smo ih maltene gurnuli da se hrvu oni sa GOŠK-om do kraja sezone za opstanak jedino ako ''nekim čudom'' ne počnu karati sve redom u gostima. I ne sviđa mi se ovo što ne možemo dati gola. Nekad bili majstori za to a sad mrtvaci pravi, samo se branimo u gostima ali hajde- mane veze, o tome ćemo sljedeće sezone.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
zaboravio sam napisati, ovo je 12 rekordni bod u gostima, otkad smo se vratili u PLBiH...
dosad smo izgubili 22 boda kod kuće....
brate mi kao olimpic postali
, bolje vani igramo nego kući... 

dosad smo izgubili 22 boda kod kuće....

brate mi kao olimpic postali

Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je to.zizu1991 je napisao/la:Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.