Recimo, meni govori da je Pjanic ne kao Pirlo, nego mnogo bolji od njega, u svim aspekatima igre. A Pirlo je jedan od najboljih veznjaka svih vremena

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
provokatorII je napisao/la:kad Juventus pobjedjuje , uvijek je Pjanic najbolji. Kada gubi, opet Pjanic najbolji. Tako je bilo i u Romi, i prije toga u Lyonu. Ovo ipak nesto govori.
Recimo, meni govori da je Pjanic ne kao Pirlo, nego mnogo bolji od njega, u svim aspekatima igre. A Pirlo je jedan od najboljih veznjaka svih vremena
Higuain konačno pokazao zašto vrijedi 95 miliona eura, zabio Dinamu.Gefufna je napisao/la:Najbolji u drugom poluvremenu.Sheyi je napisao/la:Upalio je motor u prvih deset minuta drugog poluvremena i to je bilo dovoljno da se pokrene Stara dama i postigne pogodak riječi su Drage Ćosića.
Gefufna je napisao/la:TOP3 vezni svih vremena i nevremena.
Ubijedi me u suprotno, obori postavljenu tezu.COYS je napisao/la:Ne budi sarkasticanGefufna je napisao/la:TOP3 vezni svih vremena i nevremena.
Spavas li mirno Jajalo Mato?COYS je napisao/la:Gefufna je napisao/la:TOP3 vezni svih vremena i nevremena.
Ne budi sarkastican.Def. najbolji vezni igrac u Serie A
Gefufna je napisao/la:U prvom timu grupne faze LP.
Ne zna ništa, samo trči ....Raonffa je napisao/la:Katastrofalan večeras kao i tokom čitave sezone, samo jedna asistencija, kriminalno!
Učinak od 5 golova i 7 asistencija u 17 odigranih utakmica je sramotan, SRAMOTAN!
Ne znam kako igra u Juventusu, po svim parametrima igrač za kantonalne lige.jasmin10 je napisao/la:Ne zna ništa, samo trči ....Raonffa je napisao/la:Katastrofalan večeras kao i tokom čitave sezone, samo jedna asistencija, kriminalno!
Učinak od 5 golova i 7 asistencija u 17 odigranih utakmica je sramotan, SRAMOTAN!