Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Imamo najjaču kampanju, i to ubjedljivo. 

Pa nismo mi krivi sto rusi nece da glasaju za KirilenkaMostaracVelezovac je napisao/la:Mirza je na 89%.
Ne treba preseravati sada - poenta je da Mirza bude izabran a da ne izgleda totalno ofirno.
Treba sad stati i pustit da padne na nekih 70% - i to bi bilo taman.

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma kakav crni bench, pa nije Silajd.. Dzeko... 
Glasaj te za Kirilenka pobogu, cekamo anketu za najboljeg startera.

Glasaj te za Kirilenka pobogu, cekamo anketu za najboljeg startera.

Ajde ljudi ba,pustite ih barem jednu anketu da dobiju 

- Donnie Darko
- Kontakt:
D. Williams
J. Johnson
A. Kirilenko
M. Teletovic
K. Garnett
Sa Pierceom kao šestim čovjekom, dok bi Blatche mijenjao Garnetta na centru.
Ovo je ubjedljivo najbolje sto Netsi imaju trenutno, tj kad se Deron vrati.
Kirilenko i Mirza su fenomenalna kombinacija na krilima.
J. Johnson
A. Kirilenko
M. Teletovic
K. Garnett
Izgleda premoćno, tim za velike domete ako bude manje soliranja od strane pojedinih, a više timske igre.Donnie Darko je napisao/la:D. Williams
J. Johnson
A. Kirilenko
M. Teletovic
K. Garnett
-
- Kontakt:
Ne kazem da ne glasas (jednom) nego govorim ovima sto nabijaju glasove Teletovicu da ne glasaju 1000 puta - prvenstveno zato sto je Mirza vec pobjedio u toj anketi i svaki dodatni glas samo narusava njegov ugled.Cautinho je napisao/la:Meni se yebe koliko je ofirno,ja moram glasati.
Poenta je da on dobije 50-70% glasova, a ne da dobije 99%, jer tada svak zna da je u pitanju varanje.
Poenta je Mirzi pomoci a ne odnemoci. Da anketa bude 70% od prilike - to je pomoc. Ako bude 90% onda je samo sramota.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 09 jan 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
That 3 points Teletovic hit at the end of the second half. Nothing lucky about that. Look at it again. What an absolute scientific 3 pointer, and is Teletovic who is Einstein of this move but there is also something poetic about this move almost Edgar Allen Poe like You can only get out of your seat and applaud it, because the poet of 3 pointers just wrote a sonnet to all of us, look at it again, it doesn’t hit the backboard, no that would be to simple for this man, no he does the mathematical equation in his head, there would be no point in explain it to us, mere mortals we wouldn’t get it, but he measured it perfectly. Look at this man walk so languid like a zombie, he just strolls around languid like, like a smoke of a cigarette and than if you are not keeping close watch on him he draws your blood and hits a 3 pointer. Yea.
by icer on Jan 8, 2014 | 11:06 PM reply
Jbg ko ne razumije google udri

-
- Kontakt:
Odlican post - gdje si ovo nasao?grgr je napisao/la:That 3 points Teletovic hit at the end of the second half. Nothing lucky about that. Look at it again. What an absolute scientific 3 pointer, and is Teletovic who is Einstein of this move but there is also something poetic about this move almost Edgar Allen Poe like You can only get out of your seat and applaud it, because the poet of 3 pointers just wrote a sonnet to all of us, look at it again, it doesn’t hit the backboard, no that would be to simple for this man, no he does the mathematical equation in his head, there would be no point in explain it to us, mere mortals we wouldn’t get it, but he measured it perfectly. Look at this man walk so languid like a zombie, he just strolls around languid like, like a smoke of a cigarette and than if you are not keeping close watch on him he draws your blood and hits a 3 pointer. Yea.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nets daily ... Obicno bude po 800-900 komentara nakon tekme ima ih dosta vezanih za mirzu svi su prezadovoljni sa njim. Vec se svadjaju da treba da starta hahaha dotle je dosloMostaracVelezovac je napisao/la:Odlican post - gdje si ovo nasao?grgr je napisao/la:That 3 points Teletovic hit at the end of the second half. Nothing lucky about that. Look at it again. What an absolute scientific 3 pointer, and is Teletovic who is Einstein of this move but there is also something poetic about this move almost Edgar Allen Poe like You can only get out of your seat and applaud it, because the poet of 3 pointers just wrote a sonnet to all of us, look at it again, it doesn’t hit the backboard, no that would be to simple for this man, no he does the mathematical equation in his head, there would be no point in explain it to us, mere mortals we wouldn’t get it, but he measured it perfectly. Look at this man walk so languid like a zombie, he just strolls around languid like, like a smoke of a cigarette and than if you are not keeping close watch on him he draws your blood and hits a 3 pointer. Yea.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje neću glasat jer možda je ovo zamka, pobjedi i na klupu preseli. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://online.wsj.com/news/articles/SB1 ... 2545809560" onclick="window.open(this.href);return false;
Clark Kent, not bad, not bad at all
Clark Kent, not bad, not bad at all

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pita Mirza na twitteru za sugestije 

i ja istoCautinho je napisao/la:Meni se yebe koliko je ofirno,ja moram glasati.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima li rezultata za all-star 

dajte još kakvih anketa,vakat je
smori ova letargija na temi 
Ili nešto u vezi All-Star-a,nek bude za muštuluka po mogućnosti

Ili nešto u vezi All-Star-a,nek bude za muštuluka po mogućnosti

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 09 jan 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nek i Mirza na cirilici napise i mirna Bosna 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
NBA All-Star @NBAAllStar 55s
#NBAAllStar Balloting by @sprint 3rd Returns East Frontcourt: L.James (1,076,063), P.George (899,671), C.Anthony (702,869) Hibbert (385,964)
Expand
Reply
Retweet
Favorite
NBA All-Star @NBAAllStar 1m
#NBAAllStar Balloting by @sprint 3rd Returns West Frontcourt: K.Durant (1,054,209), D.Howard (509,116), B.Griffin (500,964), Love (483,031).
Expand
Reply
Retweet
Favorite
#NBAAllStar Balloting by @sprint 3rd Returns West Backcourt: K.Bryant (844,538), S.Curry (677,732), C.Paul (651,073), J.Lin (471,980).
Expand
Reply
Retweet
Favorite
#NBAAllStar Balloting by @sprint 3rd Returns East Backcourt: D.Wade (718,109), K.Irving (652,522), D.Rose (323,099), J.Wall (278,516).
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
na bosanciciultrasstyle_tz je napisao/la:ma nek i Mirza na cirilici napise i mirna Bosna

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.