FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
Kakav god da je bio,bar je podnio ostavku i nije teretio klub za nista.
Nama s ovakvom ekipom pomoci ne moze niko iz nase lige,znaci niko,jer izbor je blago receno uzasan.
Nama s ovakvom ekipom pomoci ne moze niko iz nase lige,znaci niko,jer izbor je blago receno uzasan.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Haris nam reko: spustite se
Ma nista od toga, od danas je Turkes prva opcija, koliko ja imam info Zekic je zbog te naredbe dao ostavku. Mislim Turkes nema nista s tim, momak je raja i sa svima je u odlicnim odnosima kao i sa Zekicem. Covjek je trazio da ga puste da ide jer smo mu puno i duzni. Iako je briljirao prosle godine pred kraj, ocigledno se nije uklapao u viziju ZZ. Iskreno i ocekivao sam ga prije Renana na osnovu toga. Nego vjerovatno mu se nije uklapao u taj visoki presing, a kad skontas ni Renan nije bio neka pljacka u tom presingu ionako su padali u 60.minuti svi, pa je vala mogao i Turkes. A da sjedi na klupi za skoro 20 hiljada eura u ovakvoj ligi bas i ne ide. Sta znam.
rimljanin90 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 18:29Atalanta bila prvak svijeta to si ti nesto pomijeso

Dali vise golova od Juventusa..
ako dodje hus, turkes ce dati 20+ golova ove sezone, on je napadac po njegovom ukusu. kakav crni visoki presing, to je ovdje misaona imenicaGomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:09Ma nista od toga, od danas je Turkes prva opcija, koliko ja imam info Zekic je zbog te naredbe dao ostavku. Mislim Turkes nema nista s tim, momak je raja i sa svima je u odlicnim odnosima kao i sa Zekicem. Covjek je trazio da ga puste da ide jer smo mu puno i duzni. Iako je briljirao prosle godine pred kraj, ocigledno se nije uklapao u viziju ZZ. Iskreno i ocekivao sam ga prije Renana na osnovu toga. Nego vjerovatno mu se nije uklapao u taj visoki presing, a kad skontas ni Renan nije bio neka pljacka u tom presingu ionako su padali u 60.minuti svi, pa je vala mogao i Turkes. A da sjedi na klupi za skoro 20 hiljada eura u ovakvoj ligi bas i ne ide. Sta znam.
-
- Kontakt:
Kakve su ovo nebuloze hahahha znaci duzni smo mu hahaGomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:09Ma nista od toga, od danas je Turkes prva opcija, koliko ja imam info Zekic je zbog te naredbe dao ostavku. Mislim Turkes nema nista s tim, momak je raja i sa svima je u odlicnim odnosima kao i sa Zekicem. Covjek je trazio da ga puste da ide jer smo mu puno i duzni. Iako je briljirao prosle godine pred kraj, ocigledno se nije uklapao u viziju ZZ. Iskreno i ocekivao sam ga prije Renana na osnovu toga. Nego vjerovatno mu se nije uklapao u taj visoki presing, a kad skontas ni Renan nije bio neka pljacka u tom presingu ionako su padali u 60.minuti svi, pa je vala mogao i Turkes. A da sjedi na klupi za skoro 20 hiljada eura u ovakvoj ligi bas i ne ide. Sta znam.
-
- Kontakt:
Ovaj Vukovar odlicnih igraca ima,ovaj Tabinas filipinac krilo ubica ,lici na Jattu
- relativizam
- Kontakt:
Seferovic i tabakovic u duetu dolaze a oloveira ide drugu spansku
Pjanic dolazi ide Guli za 3.5 miliona
Pjanic dolazi ide Guli za 3.5 miliona
Da, Turkesu ozbiljne pare. Ako imas neki kontrargument napises ga, a ne da prosipas retardirane floskule iz osnovne skole. Ako nadjes da sam ja tebi nekad napisao nesto na slican nacin pa i nekako, nauci se kulturi diskusije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:14Kakve su ovo nebuloze hahahha znaci duzni smo mu hahaGomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:09Ma nista od toga, od danas je Turkes prva opcija, koliko ja imam info Zekic je zbog te naredbe dao ostavku. Mislim Turkes nema nista s tim, momak je raja i sa svima je u odlicnim odnosima kao i sa Zekicem. Covjek je trazio da ga puste da ide jer smo mu puno i duzni. Iako je briljirao prosle godine pred kraj, ocigledno se nije uklapao u viziju ZZ. Iskreno i ocekivao sam ga prije Renana na osnovu toga. Nego vjerovatno mu se nije uklapao u taj visoki presing, a kad skontas ni Renan nije bio neka pljacka u tom presingu ionako su padali u 60.minuti svi, pa je vala mogao i Turkes. A da sjedi na klupi za skoro 20 hiljada eura u ovakvoj ligi bas i ne ide. Sta znam.
- muhamedhulk
- Kontakt:
fifa kaze tri plate zakasni i mozes ici pa-pa. znaci bezze prica.
druga je stvar ako momak hoce da igra (logicno) pa hoce da ide...sad se mozda i predomisli.
druga je stvar ako momak hoce da igra (logicno) pa hoce da ide...sad se mozda i predomisli.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dobro ba Ado, manje pisi, ako te Dinamo skonta, uzece te ne pitajuci za cijenu...ado-hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:15Na stranu pare koje Dinamo gleda da uzme na Belji i to je Okmosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:12Normalno da nece igrat ispred Belje,oni racunaju da ce na Belji uzet pare a na ovog nece sigurno.ado-hz je napisao/la: ↑08 avg 2025, 20:10
Stvarno mi nema smisla za Seferovica. Pa lik moze hladno u Dinamu da igra ispred Belje, jer je po meni bolji igrac od Belje.
Basel, Sturm, Legia, Rapid, Servete i da ne nabrajam vise klubove gdje moze igrati.
Zaista ne vidim ni jedan razlog zasto bi takav igrac dosao u nasu ligu.
Daj boze da grijesim.
Ja kazem da je po meni Haris bolji igrac od Belje

To slobodan veceras, sinovi kontrolisu nebo iznad BiH ?

S ovom ekipom i bez trenera ćemo uzeti titulu, al Husref Musemić u 2025oj godini

husref vazda kandidat. bar ga niko vise ne zove usref, kesoljub, itd... napredujemo, al pomalo na svim poljima
doktor
Pomoci ce nam mladi moderan trener koristi cak slusalice tokom utakmice. Legendu kluba najtrofejnijeg trenera podcijeniti da je Jusufbegovic bolji moze samo pitar sa 0 brain cells.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:06Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
-
- Kontakt:
Pasa hvala mu za sve,zaostali ste u vremenu i prostoru 21 je vijek. Da,koroste se slusalica,skautira se protivnik,postoje po 3 analiticara koje treneri vode sa sobom i jos svasta nesto,to je problem jer necemo biti u toku sa vremenom,mozda da probamo Fazlagica,sta mislite o tome?keli je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:47Pomoci ce nam mladi moderan trener koristi cak slusalice tokom utakmice. Legendu kluba najtrofejnijeg trenera podcijeniti da je Jusufbegovic bolji moze samo pitar sa 0 brain cells.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:06Pored ovoga i Nedim Jusufbegovic uopste ne zvuci lose,ili jos bolje Fedja Dudic.
Sad kad preuzme pa osvoji lagano ligu, jer sa ovom ekipom ne može drugačije, osigurat ce da se spominje narednih 20 godina za trenera.
-
- Kontakt:
Nismo u skoli vec na forumu,odgovorio ti je vec momak,kome se duguje u danasnje vrijeme,postoje razni sportski sudovi i dobijes odma slucaj i slobodan si tako da ti ponovim prica je suplja i nista vise od toga.Gomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:20Da, Turkesu ozbiljne pare. Ako imas neki kontrargument napises ga, a ne da prosipas retardirane floskule iz osnovne skole. Ako nadjes da sam ja tebi nekad napisao nesto na slican nacin pa i nekako, nauci se kulturi diskusije.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:14Kakve su ovo nebuloze hahahha znaci duzni smo mu hahaGomis99 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 21:09
Ma nista od toga, od danas je Turkes prva opcija, koliko ja imam info Zekic je zbog te naredbe dao ostavku. Mislim Turkes nema nista s tim, momak je raja i sa svima je u odlicnim odnosima kao i sa Zekicem. Covjek je trazio da ga puste da ide jer smo mu puno i duzni. Iako je briljirao prosle godine pred kraj, ocigledno se nije uklapao u viziju ZZ. Iskreno i ocekivao sam ga prije Renana na osnovu toga. Nego vjerovatno mu se nije uklapao u taj visoki presing, a kad skontas ni Renan nije bio neka pljacka u tom presingu ionako su padali u 60.minuti svi, pa je vala mogao i Turkes. A da sjedi na klupi za skoro 20 hiljada eura u ovakvoj ligi bas i ne ide. Sta znam.
Kakva je logika Oliveiru dat Velezu a ne znamo hoce li se dokazati i mozda biti prva opcija kod novog trenera? Jos ako Guli ode onda nije prekobrojni stranac. Jedino da je Seferovic zavrsen a tesko da jest
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, keli, misstianopenaldo i 51 gost.