A daj, ja kontam neki ozbiljan posao, pa mi čudnoVijadukt je napisao/la:Dobro ugostitelj, da budem precizan.Virtu4l je napisao/la: Poduzetnik? Sa onim IQ?![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Hajmo raditiDerdiyok je napisao/la:Treba mi neko ko koristi paypal.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
\ o /
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
legenda reala je napisao/la:Hajmo raditiDerdiyok je napisao/la:Treba mi neko ko koristi paypal.
Hajmo. Ti sad, a ja tek u srijedu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za to ti treba Visa kartica da nemas problema, da mozes i slati i povlaciti novac. Sa MasterCardom ima valjda problem kada zelis da povuces novac, a mozes slati...
Pozdrav za nocnu smjenu.legenda reala je napisao/la:Hajmo raditiDerdiyok je napisao/la:Treba mi neko ko koristi paypal.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Selam nevjerničePuma je napisao/la:Pozdrav za nocnu smjenu.legenda reala je napisao/la:Hajmo raditiDerdiyok je napisao/la:Treba mi neko ko koristi paypal.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Huro?Virtu4l je napisao/la:A daj, ja kontam neki ozbiljan posao, pa mi čudnoVijadukt je napisao/la:Dobro ugostitelj, da budem precizan.Virtu4l je napisao/la: Poduzetnik? Sa onim IQ?![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar je on čovjek, jest mislim blentav al' je raja. Što kaže @Vijadukt fino mu ide sa ugostiteljstvom, a imao je neku privatnu 'situaciju' pa mi je pravo drago što se uspio dozvatiVirtu4l je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Huro?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ja ga redovno koristimDerdiyok je napisao/la:Treba mi neko ko koristi paypal.
Ma ne mogu ga ja zamisliti u ozbiljnim poslovnim ulogama, bar ne onakvog kakvog ga poznajem (uglavnom smo ranom zorom kafane zatvarali)Raonffa je napisao/la:Dobar je on čovjek, jest mislim blentav al' je raja. Što kaže @Vijadukt fino mu ide sa ugostiteljstvom, a imao je neku privatnu 'situaciju' pa mi je pravo drago što se uspio dozvati
Dobar momak naravno, samo malo sirov, ali davno je to bilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Valjda to dođe sa godinama, malo se uozbiljiš. Zatvarao sam ja prije dvije, tri godine često kafanu sa njim, zapravo on k'o vlasnik zatvori u gluho doba, a nas par kao mušterije izlazimo skupa sa njimVirtu4l je napisao/la:Ma ne mogu ga ja zamisliti u ozbiljnim poslovnim ulogama, bar ne onakvog kakvog ga poznajem (uglavnom smo ranom zorom kafane zatvarali)Raonffa je napisao/la:Dobar je on čovjek, jest mislim blentav al' je raja. Što kaže @Vijadukt fino mu ide sa ugostiteljstvom, a imao je neku privatnu 'situaciju' pa mi je pravo drago što se uspio dozvati![]()
Dobar momak naravno, samo malo sirov, ali davno je to bilo.
Vidi mahalasa
al cudan je put sportista. evo njemu je harmandic bio rezerva u mladoj repki, dobro nije direktno al ovaj bio kapiten a ovaj rezerva. Karijere kontra, danas jedan ugostitelj, drugi u istom gradu uzima par hiljada od rukometa. Al nesto rodjenjem dobijes, a nesto ne dobijes. E prvi je doktor u desnoj ruci, a drugi u glavi.
al cudan je put sportista. evo njemu je harmandic bio rezerva u mladoj repki, dobro nije direktno al ovaj bio kapiten a ovaj rezerva. Karijere kontra, danas jedan ugostitelj, drugi u istom gradu uzima par hiljada od rukometa. Al nesto rodjenjem dobijes, a nesto ne dobijes. E prvi je doktor u desnoj ruci, a drugi u glavi.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ma prvi bi i dan danas mogao igrati u ovoj našoj ligi, opet bi golmani bježali sa gola, samo kad bi se malo 'stesao' 
Normala. Al mogao je imati kariju kao Terzic, u najmanju ruku. Ovako vrhunac Gorazde sa Virtom.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Barbarossa
- Kontakt:
Sta treba u bhtelecomu da ti daju sim karticu na isti broj? Sjeba mi ovaj debil kada mi je nano trebala. Samo ponesem sim karticu tu ili treba jos nesto? Broj star jedno 13 godina pa bi ga bilo steta baciti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.