ma dobro to. ja govorim o još uvijek aktivnim forumašima. Ovu zadnju četvoricu što si nabrojao, ne sjećam se kad sam vidio na forumu.legenda reala je napisao/la:KK Bosna oni moderatori stari nermin74, ribery, hammers,ultrasyle tz, geronimoHigh je napisao/la:Ima još i @van Basten.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ljudi kad nabrajaju te stare uvijek mene i kawhija zaborave.
cillian je napisao/la:bio bi i ja da nema bana
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- Barbarossa
- Kontakt:
Ja sam tu od kako postoji BH Telecom brzi internet
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- alan_kardec
- Kontakt:
e ybga, sad su svi tu od 2008. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ozbiljno prvo profil mi je bio Frutek pitaj legendualan_kardec je napisao/la:e ybga, sad su svi tu od 2008.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- alan_kardec
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Ozbiljno prvo profil mi je bio Frutek pitaj legendualan_kardec je napisao/la:e ybga, sad su svi tu od 2008.
eeej sjećam se da sam viđao na forumu taj nick
čuj frutek
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Suti da mi vidis nicka na smokvicialan_kardec je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Ozbiljno prvo profil mi je bio Frutek pitaj legendualan_kardec je napisao/la:e ybga, sad su svi tu od 2008.
eeej sjećam se da sam viđao na forumu taj nick
čuj frutek![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
daj izofiraj se, šta ima veze 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- legenda reala
- Kontakt:
Ti i Hairlija sa Blekićem na avatruPenaltiky je napisao/la:Ozbiljno prvo profil mi je bio Frutek pitaj legendualan_kardec je napisao/la:e ybga, sad su svi tu od 2008.
Kawhi je tu bas dugo a nema 20 godina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Besic je među prvim forumašima na forumu Herceg-Bosna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako ništa, osvaja titule na forumu svake godine kako je tu.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav velikan si bio s onim starim nickom jbtMarsal je napisao/la:Pridružen/a:17 dec 2009, 23:41
Nisam loš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Do sad najbolja animacija džehennema. Vrijedi pogledati.
- legenda reala
- Kontakt:
ljudi i Cartman je tu od 2008 on i harishp su legendarni forumaši pdfa reprezentacije
Zivio Bosco moj omiljeni forumaš birvaktile
Zivio Bosco moj omiljeni forumaš birvaktile
- Marsal
- Kontakt:
Kakvih je sve ikona bilo ovdje, što budaletina, što pravo dobrih forumaša...
Ja najviše žalim za @NoName, on je bio ljudina... šteta što nije aktivan.
Šta je sa harishp-om legendo, kad je on tačno nestao?
Taj je Papeta volio više nego mater svoju.
Ja najviše žalim za @NoName, on je bio ljudina... šteta što nije aktivan.
Šta je sa harishp-om legendo, kad je on tačno nestao?
Taj je Papeta volio više nego mater svoju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bio je i onaj Denis sarajlijca nik mislim, pa onda bio Devil, bio onaj zenicanin Agresivno Djubre, burza, mandrax, jos metar likova Neutrala sam zaboraviolegenda reala je napisao/la:Ti i Hairlija sa Blekićem na avatruPenaltiky je napisao/la:Ozbiljno prvo profil mi je bio Frutek pitaj legendualan_kardec je napisao/la:e ybga, sad su svi tu od 2008.al jbg niste zadrzali nikove
Kawhi je tu bas dugo a nema 20 godinarego se na forum s 12
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 8 gostiju.