Javi se svom prijatelju Virtu4lSveti je napisao/la:Raja kolko kosta izrada obicnog web portala? Oduvijek sam imao zelju da napravim site za horror rece i sve vezano za to pa me zanima okvirno koliko to kosta
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Naravno da nije, čak je i poželjno.Kawhi je napisao/la:Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
U tom je više esencije no u poligamiji.Kawhi je napisao/la:Jel haram onanisati na Sašu?High je napisao/la::
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
taj samHigh je napisao/la:I još nekoliko forumaša.Derdiyok je napisao/la:Deset godina ss-a.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ohoho vidim gleda se Milentije Kindlovski kanalBarbarossa je napisao/la:
Besko mlad si ti za ovog gledaj fifi i cvjetno drustvo i ta sranja
Miljenik admina i ostale moderacije
Ima desetak forumaša ukupno. Sumnjam da je više od tog broja.alan_kardec je napisao/la:taj samHigh je napisao/la:I još nekoliko forumaša.Derdiyok je napisao/la:Deset godina ss-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kad ovo pjevacicu promjenise mogli su komotno i naziv grupe
Miljenik admina i ostale moderacije
Što bolan, simpatična djevojkaRamsey8 je napisao/la:Kad ovo pjevacicu promjenise mogli su komotno i naziv grupe
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
E **** sad 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Barbarossa
- Kontakt:
Ramsey8 je napisao/la:Besko mlad si ti za ovog gledaj fifi i cvjetno drustvo i ta sranja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ima još i @van Basten.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
bio bi i ja da nema bana
- alan_kardec
- Kontakt:
a koji si ti? identifikuj se
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
zelim da ostanem anoniman
- legenda reala
- Kontakt:
KK Bosna oni moderatori stari nermin74, ribery, hammers,ultrasyle tz, geronimoHigh je napisao/la:Ima još i @van Basten.alan_kardec je napisao/la:mislim da je i @virtualni jedan od tih desetak, ostalih ne mogu da se sjetim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.