Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I neka ih je naucio pameti, mozda razmisle iduci put hoce li napadati koga.
Preksinoć mi na poso došo turski kamiondžija, i klanja mi na radnom mjestuVijadukt je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jedna od najvećih želja mi je da se napijem sa Jackom Nicholsonom a to sam jednom i sanjao.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Legendo pa ti najjače snove imaš. Imaš li lucidne snove?Ferdo je napisao/la:Jedna od najvećih želja mi je da se napijem sa Jackom Nicholsonom a to sam jednom i sanjao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
jolicnikola
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Preksinoć mi na poso došo turski kamiondžija, i klanja mi na radnom mjestuVijadukt je napisao/la:
zbunjen sam al fakat
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Zna se desiti prijateljuharden je napisao/la:Legendo pa ti najjače snove imaš. Imaš li lucidne snove?Ferdo je napisao/la:Jedna od najvećih želja mi je da se napijem sa Jackom Nicholsonom a to sam jednom i sanjao.
Pucaj.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Pucaj.
Pa ne mogu odgovoriti na poruku dok ne otključaš
U pitanju je je'na osoba
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Treba l' ti još pomoć?Derdiyok je napisao/la:madridist je napisao/la:Pucaj.
Pa ne mogu odgovoriti na poruku dok ne otključaš
U pitanju je je'na osoba
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pa nije prikladno mjesto za te raboteVijadukt je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Preksinoć mi na poso došo turski kamiondžija, i klanja mi na radnom mjestuVijadukt je napisao/la:
![]()
zbunjen sam al fakat
@ Derdiyok nisam ni znao da je zakljucana opcija
nisam ti bio od pomoci..
nisam ti bio od pomoci..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zato i govorim. Jel frajer skonto gdje se nalazi? Sto ga nisi posavjetovao?Penaltiky je napisao/la: Pa nije prikladno mjesto za te rabote
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ma nije prvi put tu, nije valjda debil. Stojim pijem pivu tri metra od njega lik opuca sedzadu i otklanja. Nije kasnije htio sok od nas.Vijadukt je napisao/la:Zato i govorim. Jel frajer skonto gdje se nalazi? Sto ga nisi posavjetovao?Penaltiky je napisao/la: Pa nije prikladno mjesto za te rabote
Nego gledam AJB i prvi put povežem lice s imenom, ja konto Dzejla Glavovic neka top treba, ono ja bolje ****. Tugo moja.
zaboravio si joj prezime od supruga.Penaltiky je napisao/la:
Nego gledam AJB i prvi put povežem lice s imenom, ja konto Dzejla Glavovic neka top treba, ono ja bolje ****. Tugo moja.
Raja kolko kosta izrada obicnog web portala? Oduvijek sam imao zelju da napravim site za horror rece i sve vezano za to pa me zanima okvirno koliko to kosta
naprijed rejal
Ma nikad se ne zna imas firmi koje ce ti puno naplatiti a napraviti wordpress sajt
Sve zavisi i sta hoces a za hosting i domen ti i ne treba puno para moze se sve povoljno naci.
Ja sam pocetnik valjda ima neko da ti bolje zna reci.
Bodi zna sigurno ali nema njega da pise nesto na forumu odavno
Sve zavisi i sta hoces a za hosting i domen ti i ne treba puno para moze se sve povoljno naci.
Ja sam pocetnik valjda ima neko da ti bolje zna reci.
Bodi zna sigurno ali nema njega da pise nesto na forumu odavno
Miljenik admina i ostale moderacije
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://www.radio sarajevo.ba/magazin/forwardusa/kim-jong-un-u-banovicima/294251
Sto nije ovako bilo frke 25 godina dok je bilo clan
Sto nije ovako bilo frke 25 godina dok je bilo clan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.