Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Gradonacelnik
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Gradonacelnik » 16 mar 2018, 14:53

Kajzer10 je napisao/la:E sto se ljudi vole praviti ljudi. Ok, njegovo vidjenje. Covjek subjektivan pa ne voli Dzeku kao sto neko ne voli Messija. Pa onda ne voli ni Pjanica, pa ne voli ni Kolasinca, pa ni Lulica. Jer kad mogu neki antitalenti koji igraju po nizerazrednim ligama i napadaci sa 2 gola u 30 utakmica u sezoni, onda se moze ugurati i limitirani Lulic. Teska slucajnost.
Pa ne zivimo u Svicarskoj nego na yebenom Balkanu gdje se ta netrpeljivost uvukla u svaku sferu zivota. Ne mora ni biti ni nacionalizam, ni sovinizam ali vala ocigledan je jedan vid animoziteta. Vidio sam milion svakakvih what if sastava Juge ali ovakav nikad.
Opet kazem, yebe mi se za ovim. Ima i puno vecih problema gdje vidis pravi sovinizam u nekim ozbiljnim stvarima. Ne bih bacio 1 komentar na ovu vijest da neko to ne pravda sa neznanjem. Kao sto rekoh, moze biti da je samo neznanje ali ovo je Balkan.
Džeko i Pjanić jedini mogu ući u to društvo, a klempo Lulić i sakupljač kišnice Kolašinac, nemaju mjesta ni u spisku top 100.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 16 mar 2018, 14:55

Jest ne moze Kolasinac moze Kolarov
Miljenik admina i ostale moderacije

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 mar 2018, 15:07

Gradonacelnik je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:E sto se ljudi vole praviti ljudi. Ok, njegovo vidjenje. Covjek subjektivan pa ne voli Dzeku kao sto neko ne voli Messija. Pa onda ne voli ni Pjanica, pa ne voli ni Kolasinca, pa ni Lulica. Jer kad mogu neki antitalenti koji igraju po nizerazrednim ligama i napadaci sa 2 gola u 30 utakmica u sezoni, onda se moze ugurati i limitirani Lulic. Teska slucajnost.
Pa ne zivimo u Svicarskoj nego na yebenom Balkanu gdje se ta netrpeljivost uvukla u svaku sferu zivota. Ne mora ni biti ni nacionalizam, ni sovinizam ali vala ocigledan je jedan vid animoziteta. Vidio sam milion svakakvih what if sastava Juge ali ovakav nikad.
Opet kazem, yebe mi se za ovim. Ima i puno vecih problema gdje vidis pravi sovinizam u nekim ozbiljnim stvarima. Ne bih bacio 1 komentar na ovu vijest da neko to ne pravda sa neznanjem. Kao sto rekoh, moze biti da je samo neznanje ali ovo je Balkan.
Džeko i Pjanić jedini mogu ući u to društvo, a klempo Lulić i sakupljač kišnice Kolašinac, nemaju mjesta ni u spisku top 100.
Ako moze sljam iz ruske i grcke lige, te napadaci sa 2 gola u sezoni onda ne da mogu Lulic i Kolasinac nego bi se i za mene i za tebe mozda moglo naci mjesta. Kontas?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2018, 15:26

alan_kardec je napisao/la:Netrpeljivost prema bilo kome ili bilo čemu nije nacionalizam već šovinizam. A ni jednog ni drugog izma nema u tekstu. Ni u tragovima.
Da ima, vjerovatno bi u prvih 11 bilo 7-8 srpskih igrača, a to nije slučaj. 4 Srbina, 4 Hrvata, 2 Crnogorca i Slovenac na golu, meni ne govori da tu ima nacionalizma ili ikakve mržnje prema bilo kome. O njegovom izboru igrača se može diskutovati. Džeko je već duže vrijeme najbolji ex-yu napadač i on mora u prvih 11. Sa tim će se složiti 80% ljudi na ovim prostorima. Mandžo je trofejniji, ali je Džeko kvalitetniji.
Iako je tekst glup do bola jer po milioniti put ide u nebulozu šbb kbb, kad sam već tu, da još malo prokomentarišem. Lovren u prvih 11 :crazy: , odakle li se sjeti Bojana Jokića da mi je znati.... Isto tako nema mu Marušića iz Lacija koji u 11 može na beka prije Baneta, nema mu Pjanića ni na klupi, Tadića, Kolašinca...
Tekst jeste i subjektivan, ali koji to kod nas tekst na ovu temu, nije?
Sve ok, al' Džeko i Pjanić ni na klupi?

Pa Džeko je godinama najbolji napadač ex-yu, mislim uredu eto stavio si Mandžukića i Jovetića u prvih 11, na klupi ti Prijović, Mitrović, Kalinić, a nema Džeke, znači autor teksta ili je jednostavno glup ili ima animozitet prema igračima iz BiH, treća opcija ne postoji :D

Pjanić eto i ne mora biti u prvih 11, neko će staviti Modrića, SMS-a, Matića ili Rakitića, ali je smiješno da ga nema ni na klupi.

Zadivljen sam kako je glup autor teksta, zadivljen.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2018, 15:35

---------------------------------------------Oblak (Subasic)--------------------------------------------
Vrsaljko(Marusic)----------Savic(Nastasic)------------Lovren(Vida)------------Kolasinac(Kolarov)
-------------------------Pjanic(Kovacic)---------------------------Modric(Matic)-----------------------
---------------------------------------Milinkovic-Savic(Rakitic)----------------------------------------
Ilicic (Pjaca)-----------------------------------------------------------------------------Perisic(Tadic)
--------------------------------------.--------Dzeko(Manduzkic)----------------------------------------

Jos za spomenuti: Badelj, Rog, Kampl, Lulic, Brozovic, Kalinic, Jovetic, Zivkovic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2018, 15:39

Ferdo je napisao/la:
Gradonacelnik je napisao/la:U svemu vidiš urotu, ko Bata Stojković u filmu Balkanski špijun. :lol:
I nisu sve slike iz Zapadnog Mostara, pogodi koja!
Nije to nikakva urota, ne budi glup, nego su se ljudi na hercebosna forumu dogovorili da naprave novi kolaž za wiki stranici Mostar na kojem će biti sve hrvatsko i ništa u vezi Starog grada Mostara. U zagradi sam napisao to što si spomenuo. Zamisli kolaž Zagreba na kojem se nalaze stambena naselja s druge strane Save (Novi Zagreb) i Arena Zagreb, a nema recimo Jelačića placa, nema Markove crkve, nema katedrale, nema HNK itd. Ajde na zasmijaji, odrađeno namjerno :wave: (https://hercegbosna.org/forum/post1108190.html)

Mogu oni to raditi i prosipati svoju boleščinu uništavajući najljepši grad u BiH stideći se i sakrivajući svoju povijest i ono što Mostar jeste, ali ne mogu zavarati nikog osim same sebe.
Otvorim ovaj tvoj link za forum, bevzeze čitam da vidim šta pišu, kaže ovaj jedan najvažniji simboli Mostara, nabroja bratina Mepas Mall :lol: :lol: :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2018, 16:24

I nabroja hladno onog Oprostite mi moju ruznu proslost medju najbolje ex yu golmane.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 mar 2018, 19:01

0:50 :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 16 mar 2018, 20:19

:zviz:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2018, 20:43

Vijadukt je napisao/la:

:zviz:
Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćirilici
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 16 mar 2018, 20:49

Penaltiky je napisao/la: Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćirilici
Sta je sa Beclijom, drogira li se jos uvijek :mrgreen:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 mar 2018, 21:10

Gaće sam skinuo.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 mar 2018, 22:34

Vijadukt je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćirilici
Sta je sa Beclijom, drogira li se jos uvijek :mrgreen:
Šta kažeš na ovo sveuljevljenje?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 16 mar 2018, 22:53

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 mar 2018, 22:57

Sabahudin standardica
VGS je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju:

''Hanka Paldum zajebala i Huleta eto je ko sunce u teletabisima'' :rol: :rol:
Nino Pršeeeeeeeeš :tokralju:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 16 mar 2018, 23:04

Kawhi je napisao/la: Šta kažeš na ovo sveuljevljenje?
U teoriji odlicno, u praksi nemoguce. Previse sujete, zelje za vladanjem, laznih ljevicara ...

To ba Zeljko trola SDP, vidis da mu je taktika da bude uvijek korak ispred, uvijek on nesto namece, nudi. A dobro nije mu ni tesko kad vidis ko su glavni u SDPu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2018, 23:12

Kawhko jel pala neka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 mar 2018, 23:16

legenda reala je napisao/la:Kawhko jel pala neka
Oooo legendo moja. Ima li šta novo ?

Šta veliš na ovo današnje izvlačenje :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2018, 23:28

Derdiyok je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kawhko jel pala neka
Oooo legendo moja. Ima li šta novo ?

Šta veliš na ovo današnje izvlačenje :D
Ma ništa kako si napustio smjenu :thumbdown:

Ma nista, maze se Bayo i Barca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 mar 2018, 23:32

legenda reala je napisao/la:
Ma ništa kako si napustio smjenu :thumbdown:

Ma nista, maze se Bayo i Barca
Vjeruj da mi brigada više odgovara, ženaaa hejbet :ljepota:

Nemoj tako, naštimali su i Realu. Kakav crni, pardon, crno-bijeli Juventus. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.