Džeko i Pjanić jedini mogu ući u to društvo, a klempo Lulić i sakupljač kišnice Kolašinac, nemaju mjesta ni u spisku top 100.Kajzer10 je napisao/la:E sto se ljudi vole praviti ljudi. Ok, njegovo vidjenje. Covjek subjektivan pa ne voli Dzeku kao sto neko ne voli Messija. Pa onda ne voli ni Pjanica, pa ne voli ni Kolasinca, pa ni Lulica. Jer kad mogu neki antitalenti koji igraju po nizerazrednim ligama i napadaci sa 2 gola u 30 utakmica u sezoni, onda se moze ugurati i limitirani Lulic. Teska slucajnost.
Pa ne zivimo u Svicarskoj nego na yebenom Balkanu gdje se ta netrpeljivost uvukla u svaku sferu zivota. Ne mora ni biti ni nacionalizam, ni sovinizam ali vala ocigledan je jedan vid animoziteta. Vidio sam milion svakakvih what if sastava Juge ali ovakav nikad.
Opet kazem, yebe mi se za ovim. Ima i puno vecih problema gdje vidis pravi sovinizam u nekim ozbiljnim stvarima. Ne bih bacio 1 komentar na ovu vijest da neko to ne pravda sa neznanjem. Kao sto rekoh, moze biti da je samo neznanje ali ovo je Balkan.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: Chat
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ako moze sljam iz ruske i grcke lige, te napadaci sa 2 gola u sezoni onda ne da mogu Lulic i Kolasinac nego bi se i za mene i za tebe mozda moglo naci mjesta. Kontas?Gradonacelnik je napisao/la:Džeko i Pjanić jedini mogu ući u to društvo, a klempo Lulić i sakupljač kišnice Kolašinac, nemaju mjesta ni u spisku top 100.Kajzer10 je napisao/la:E sto se ljudi vole praviti ljudi. Ok, njegovo vidjenje. Covjek subjektivan pa ne voli Dzeku kao sto neko ne voli Messija. Pa onda ne voli ni Pjanica, pa ne voli ni Kolasinca, pa ni Lulica. Jer kad mogu neki antitalenti koji igraju po nizerazrednim ligama i napadaci sa 2 gola u 30 utakmica u sezoni, onda se moze ugurati i limitirani Lulic. Teska slucajnost.
Pa ne zivimo u Svicarskoj nego na yebenom Balkanu gdje se ta netrpeljivost uvukla u svaku sferu zivota. Ne mora ni biti ni nacionalizam, ni sovinizam ali vala ocigledan je jedan vid animoziteta. Vidio sam milion svakakvih what if sastava Juge ali ovakav nikad.
Opet kazem, yebe mi se za ovim. Ima i puno vecih problema gdje vidis pravi sovinizam u nekim ozbiljnim stvarima. Ne bih bacio 1 komentar na ovu vijest da neko to ne pravda sa neznanjem. Kao sto rekoh, moze biti da je samo neznanje ali ovo je Balkan.
Sve ok, al' Džeko i Pjanić ni na klupi?alan_kardec je napisao/la:Netrpeljivost prema bilo kome ili bilo čemu nije nacionalizam već šovinizam. A ni jednog ni drugog izma nema u tekstu. Ni u tragovima.
Da ima, vjerovatno bi u prvih 11 bilo 7-8 srpskih igrača, a to nije slučaj. 4 Srbina, 4 Hrvata, 2 Crnogorca i Slovenac na golu, meni ne govori da tu ima nacionalizma ili ikakve mržnje prema bilo kome. O njegovom izboru igrača se može diskutovati. Džeko je već duže vrijeme najbolji ex-yu napadač i on mora u prvih 11. Sa tim će se složiti 80% ljudi na ovim prostorima. Mandžo je trofejniji, ali je Džeko kvalitetniji.
Iako je tekst glup do bola jer po milioniti put ide u nebulozu šbb kbb, kad sam već tu, da još malo prokomentarišem. Lovren u prvih 11, odakle li se sjeti Bojana Jokića da mi je znati.... Isto tako nema mu Marušića iz Lacija koji u 11 može na beka prije Baneta, nema mu Pjanića ni na klupi, Tadića, Kolašinca...
Tekst jeste i subjektivan, ali koji to kod nas tekst na ovu temu, nije?
Pa Džeko je godinama najbolji napadač ex-yu, mislim uredu eto stavio si Mandžukića i Jovetića u prvih 11, na klupi ti Prijović, Mitrović, Kalinić, a nema Džeke, znači autor teksta ili je jednostavno glup ili ima animozitet prema igračima iz BiH, treća opcija ne postoji
Pjanić eto i ne mora biti u prvih 11, neko će staviti Modrića, SMS-a, Matića ili Rakitića, ali je smiješno da ga nema ni na klupi.
Zadivljen sam kako je glup autor teksta, zadivljen.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
---------------------------------------------Oblak (Subasic)--------------------------------------------
Vrsaljko(Marusic)----------Savic(Nastasic)------------Lovren(Vida)------------Kolasinac(Kolarov)
-------------------------Pjanic(Kovacic)---------------------------Modric(Matic)-----------------------
---------------------------------------Milinkovic-Savic(Rakitic)----------------------------------------
Ilicic (Pjaca)-----------------------------------------------------------------------------Perisic(Tadic)
--------------------------------------.--------Dzeko(Manduzkic)----------------------------------------
Jos za spomenuti: Badelj, Rog, Kampl, Lulic, Brozovic, Kalinic, Jovetic, Zivkovic.
Vrsaljko(Marusic)----------Savic(Nastasic)------------Lovren(Vida)------------Kolasinac(Kolarov)
-------------------------Pjanic(Kovacic)---------------------------Modric(Matic)-----------------------
---------------------------------------Milinkovic-Savic(Rakitic)----------------------------------------
Ilicic (Pjaca)-----------------------------------------------------------------------------Perisic(Tadic)
--------------------------------------.--------Dzeko(Manduzkic)----------------------------------------
Jos za spomenuti: Badelj, Rog, Kampl, Lulic, Brozovic, Kalinic, Jovetic, Zivkovic.
Otvorim ovaj tvoj link za forum, bevzeze čitam da vidim šta pišu, kaže ovaj jedan najvažniji simboli Mostara, nabroja bratina Mepas MallFerdo je napisao/la:Nije to nikakva urota, ne budi glup, nego su se ljudi na hercebosna forumu dogovorili da naprave novi kolaž za wiki stranici Mostar na kojem će biti sve hrvatsko i ništa u vezi Starog grada Mostara. U zagradi sam napisao to što si spomenuo. Zamisli kolaž Zagreba na kojem se nalaze stambena naselja s druge strane Save (Novi Zagreb) i Arena Zagreb, a nema recimo Jelačića placa, nema Markove crkve, nema katedrale, nema HNK itd. Ajde na zasmijaji, odrađeno namjernoGradonacelnik je napisao/la:U svemu vidiš urotu, ko Bata Stojković u filmu Balkanski špijun.![]()
I nisu sve slike iz Zapadnog Mostara, pogodi koja!(https://hercegbosna.org/forum/post1108190.html)
Mogu oni to raditi i prosipati svoju boleščinu uništavajući najljepši grad u BiH stideći se i sakrivajući svoju povijest i ono što Mostar jeste, ali ne mogu zavarati nikog osim same sebe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I nabroja hladno onog Oprostite mi moju ruznu proslost medju najbolje ex yu golmane.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćiriliciVijadukt je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta je sa Beclijom, drogira li se jos uvijekPenaltiky je napisao/la: Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćirilici
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Gaće sam skinuo.
Šta kažeš na ovo sveuljevljenje?Vijadukt je napisao/la:Sta je sa Beclijom, drogira li se jos uvijekPenaltiky je napisao/la: Pocijepo bi je ko Solinaš čitab na ćirilici
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Barbarossa
- Kontakt:
Sabahudin standardica

Nino PršeeeeeeeešVGS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
''Hanka Paldum zajebala i Huleta eto je ko sunce u teletabisima''![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
U teoriji odlicno, u praksi nemoguce. Previse sujete, zelje za vladanjem, laznih ljevicara ...Kawhi je napisao/la: Šta kažeš na ovo sveuljevljenje?
To ba Zeljko trola SDP, vidis da mu je taktika da bude uvijek korak ispred, uvijek on nesto namece, nudi. A dobro nije mu ni tesko kad vidis ko su glavni u SDPu.
- legenda reala
- Kontakt:
Kawhko jel pala neka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Oooo legendo moja. Ima li šta novo ?legenda reala je napisao/la:Kawhko jel pala neka
Šta veliš na ovo današnje izvlačenje
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ništa kako si napustio smjenuDerdiyok je napisao/la:Oooo legendo moja. Ima li šta novo ?legenda reala je napisao/la:Kawhko jel pala neka
Šta veliš na ovo današnje izvlačenje
Ma nista, maze se Bayo i Barca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vjeruj da mi brigada više odgovara, ženaaa hejbetlegenda reala je napisao/la:
Ma ništa kako si napustio smjenu![]()
Ma nista, maze se Bayo i Barca
Nemoj tako, naštimali su i Realu. Kakav crni, pardon, crno-bijeli Juventus.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.