Evo i meneKing Kenny je napisao/la:Dobro jutro....DAVID VILLA je napisao/la:Dobro jutro svima![]()
Dobro jutro
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo i meneKing Kenny je napisao/la:Dobro jutro....DAVID VILLA je napisao/la:Dobro jutro svima![]()
pe-d-eruUnica_Liverpool_ je napisao/la:Jope novi avatar
pe-de-rčinoUnica_Liverpool_ je napisao/la:A ja čovjeka.... Čim neko voli dobre pjesme, odmah je ****.... Cccccc
Da, ja imam muškarca, a šta ti imaš?Unica_Liverpool_ je napisao/la:I ti imaš muškarca na avataru i odmah znači da si derpe???? Jel to to????
pa rek'o sam ti, izvuci iz kontekstaUnica_Liverpool_ je napisao/la:De reci razliku hajd boga ti....
mandraX je napisao/la:znaš kolika je razlika između ove dvoj'ce što se tiče togaogroOooOoomna
imati luka abaloa na avataru nije nista manje gej nego imati joksimovica.mandraX je napisao/la:pa rek'o sam ti, izvuci iz kontekstaUnica_Liverpool_ je napisao/la:De reci razliku hajd boga ti....u mene je muškarac na avatOru, a u tebe...???
derpe
đe me nađeMonolog je napisao/la:Pa znaš po čemu se crnci i bijelci najviše razlikuju.Sigurno je @MandraX na to aludirao. E moj @Mandrax, ukopa se ti sa ovim
mandraX je napisao/la:znaš kolika je razlika između ove dvoj'ce što se tiče togaogroOooOoomna
trebao biti u skolilegenda reala je napisao/la:odkle vas dvojica zar niste u školi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.