96BadBoy je napisao/la:Van BastenAlexisSB96 je napisao/la:[emoji41] [emoji41] [emoji41]
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Jarni

Zna li neko kad se momci vraćaju, valja opet neki doček napravit

96BadBoy je napisao/la:Van BastenAlexisSB96 je napisao/la:[emoji41] [emoji41] [emoji41]
Da,sutra u 1 ja mislim. Taman da se pauza iskoristi[emoji1]brigsiroki je napisao/la:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem pretkolu ako prođemo,i je li sutra izvlačenje ?
Samo da je docekati taj cetvrtak i fenomenalnu atmosferu na krcatoj Pecari![emoji41] [emoji2] sreca godisnju sam na vrijeme izvadio [emoji28]LoveSB96 je napisao/la:96BadBoy je napisao/la:Van BastenAlexisSB96 je napisao/la:[emoji41] [emoji41] [emoji41]
Jarni
Zna li neko kad se momci vraćaju, valja opet neki doček napravit
Milan,Dinamo,Marseile,PSV,turski klubovi...brigsiroki je napisao/la:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem pretkolu ako prođemo,i je li sutra izvlačenje ?
ima li iko lakši96BadBoy je napisao/la:Milan,Dinamo,Marseile,PSV,turski klubovi...brigsiroki je napisao/la:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem pretkolu ako prođemo,i je li sutra izvlačenje ?
Ima hajduk[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]brigsiroki je napisao/la:ima li iko lakši [emoji38] [emoji38]96BadBoy je napisao/la:Milan,Dinamo,Marseile,PSV,turski klubovi...brigsiroki je napisao/la:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem pretkolu ako prođemo,i je li sutra izvlačenje ?
Ima,npr.Freiburg,Everton,Bordeauxbrigsiroki je napisao/la:ima li iko lakši96BadBoy je napisao/la:Milan,Dinamo,Marseile,PSV,turski klubovi...brigsiroki je napisao/la:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem pretkolu ako prođemo,i je li sutra izvlačenje ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.