Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Koje zalizano tele je ovaj Wenger.Hronicni lazov i direktni krivac za propadanje Arsenala.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Lolcott me pocinje iritirati maximalno. Jos malo pa ce stici **** rusa.
Ma vjerovatno zbog toga što je odigrao loše,a to ja za njega napredak..Na stranu Rosicki,ni Ramsey nije bio ništa bolji i šta očekivati od utakmice,to je tandem koji bi trebao kreirati našu igru a nisu u stanju kako treba ni primiti loptu..ensadek je napisao/la: Mene samo zanima kako ste vi zaključili da je rosicki odigrao dobru utakmicu?
I venger nam je donio poraz.Izbacuje ponajboljeg naseg igraca,a uvodi lijenog rusa.Čemu ono majkemi moje meni venger sve zagonetniji iz dana u dan![]()
Nani je silovao naše bekove,sreća pa je Wenger dao dvojici po poluvrijeme,inače bi Djuro imao ozbiljne traume

RVP standardno,prvo promaši nemoguče a potom i zabije nemoguče,dao je gol ali nije odigrao nešto posebno..
Sacker,možda sam malo i pretjerao s kritikama,nije klasa od štopera ali u ovakvoj ekipi Arsenala je jedan od boljih,i ako se u onom duelu s Welbekom moglo vidjeti koliko je zapravo spor ali eto uspio je nekako spasiti gol..
Walcot,največe razočarenje ove sezone,s tehnikom koju (ne)posjeduje njegova brzina nikada neče doći do izražaja,.
Song,može on puno bolje, primjetan je i njegov pad u formi..
Kos je odigrao solidno,neki kažu prvi gol njegov,ja nisam siguran,ipak je Ramsey bio taj kojeg je nadskočio Valencija..a još veči krivac za gol je Djuro,koji je ostavio svoju stranu potpuno praznu,Gigs je to iskoristio i uputio savršen centaršut..
Vermalen,s obzirom da se tek vratio može se reci solidna utakmica za njega i ako je imao par kikseva,.Od Miguela je bolji i s jednom nogom da igra,tako da se može reći da je unaprijedio našu igru u odnosu na par prošli mečeva

Do sada sam sumnjao ali kako ih nema u ekipi sa sigurnošcu mogu reči da su Arteta i Gervinho uz RVP-a,Kos-a i Vermalena oslonac ovosezonskog Arsenala,a s igrama poput ove danas, mali Ox bi se uskoro mogao naći u tom društvu..
http://eplna.ir/index/?p=4140" onclick="window.open(this.href);return false; Ma bravo Wengeru, konačno da dodješ pameti.
Gotze i Benzema od ljeta u Arsenalu. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bas si me nasmijao!
Sta pise ne poznajem ove harfove. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Potvrdjeno je da će Gotze za 35 miliona funti, a Benzema za 25, na ljeto preći u Arsenal. Takodje spominje se prelazak T. Silve iz Milana, al' taj dio nisam najbolje razumio. 

Danas se jos jednom vidjelo da nam Arteta ebeno nedostaje i da Ramseyu treba odmor (po koji put to ponavljam). Wenger je napravio pravi potez sa stavljanjem Ox.... od prve minute, momak je stvarno pokazao da zasluzuje priliku. Rosicky vise nije za Arsenala, a pogotovo ne da igra ovako vazne utakmice od pocetka. Odbrana je danas djelovala iznenadjujuce stabilno (istina bilo je par gresaka, ali nista strasno). Koscielny je strasno napredovao i jedva cekam da nam se vrati jedan lijevi bek, pa da gledamo stoperski par TV-Kos. Manchester jednostavno bolji i zasluzeno su dosli do pobjede, a Wenger bi se morao pozabaviti time da mu cijela ekipa ne zavisi od 1 ili 2 igraca, bez kojih tim igra sasvim lose.
Znam da znas, da svi znaju, da od toga nema nista!Arnelinho je napisao/la:Potvrdjeno je da će Gotze za 35 miliona funti, a Benzema za 25, na ljeto preći u Arsenal. Takodje spominje se prelazak T. Silve iz Milana, al' taj dio nisam najbolje razumio.

Kad je potvrdjeno!Profesor je napisao/la:Znam da znas, da svi znaju, da od toga nema nista!Arnelinho je napisao/la:Potvrdjeno je da će Gotze za 35 miliona funti, a Benzema za 25, na ljeto preći u Arsenal. Takodje spominje se prelazak T. Silve iz Milana, al' taj dio nisam najbolje razumio.

zayebajem se malo
- armin arsenalovac
- Kontakt:
I ja vjerujem da ce doci,vjerovatno hoce da se okusaju u europa ligiArnelinho je napisao/la:Kad je potvrdjeno!Profesor je napisao/la:Znam da znas, da svi znaju, da od toga nema nista!Arnelinho je napisao/la:Potvrdjeno je da će Gotze za 35 miliona funti, a Benzema za 25, na ljeto preći u Arsenal. Takodje spominje se prelazak T. Silve iz Milana, al' taj dio nisam najbolje razumio.![]()
zayebajem se malo

PA PA Wojciech. Nedostajat ćeš nam!

Toliko o pojacanjima.on the fans calls to spend some money…
Spending the money is not the target, to buy good players is the target. We need our players back. People are not conscious that we miss 10 players. When you see what we created in the second half without [those injured] players, it is important to get the players back. AW
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trebali bi i ostali njega follow,pogotovo WilshereArnelinho je napisao/la:
Rođen s tobom da budem
Da barem svi imaju ovakav stav, gdje bi nam kraj bio. Bravo Poljak!Arnelinho je napisao/la:
gervinho i Ox krila RVP napad , sreda wilshere song arteta i ramsey zamjena . odbrana sagna kos verm i santos, i izborićemo europa ligu
. glavni i odgovorni krivac je sigurno wenger. sam ulazak arshavina je uništio tim na psihološkom planu, onda ga valensia lomi , dobro nije slomio nogu i gol ponajviše njegovom krivicom. al opet je wenger kriv za sve. uvijek sam bio uz tog čovjeka čak i na početku sezonu, al sad je napravio neke poteze zbog kojih ga je zamrzlo 90% navijača. kreatora jedinog izvest iz igre kad se utakmica prelamala 

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 22 jan 2012, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
pa da nam je taj sastav igrao vecinom ove sezone bili bi prvi bez konkurencije !nedim1993 je napisao/la:gervinho i Ox krila RVP napad , sreda wilshere song arteta i ramsey zamjena . odbrana sagna kos verm i santos, i izborićemo europa ligu. glavni i odgovorni krivac je sigurno wenger. sam ulazak arshavina je uništio tim na psihološkom planu, onda ga valensia lomi , dobro nije slomio nogu i gol ponajviše njegovom krivicom. al opet je wenger kriv za sve. uvijek sam bio uz tog čovjeka čak i na početku sezonu, al sad je napravio neke poteze zbog kojih ga je zamrzlo 90% publike. kreatora jedinog izvest iz igre kad se utakmica prelamala
Pametan potez..Arnelinho je napisao/la:
znam , svi su svjesni toga. al arsenal bez povreda je ko burek bez mesa il nadji bilo koje poredjenje koje je nemoguće.armin arsenalovac je napisao/la:pa da nam je taj sastav igrao vecinom ove sezone bili bi prvi bez konkurencije !nedim1993 je napisao/la:gervinho i Ox krila RVP napad , sreda wilshere song arteta i ramsey zamjena . odbrana sagna kos verm i santos, i izborićemo europa ligu. glavni i odgovorni krivac je sigurno wenger. sam ulazak arshavina je uništio tim na psihološkom planu, onda ga valensia lomi , dobro nije slomio nogu i gol ponajviše njegovom krivicom. al opet je wenger kriv za sve. uvijek sam bio uz tog čovjeka čak i na početku sezonu, al sad je napravio neke poteze zbog kojih ga je zamrzlo 90% publike. kreatora jedinog izvest iz igre kad se utakmica prelamala
yebo ovo više. goni se wengere u qrac i tradicija tvoja i filozofija, pravi poteze koji nikom nisu jasni. očigledno il je skreno il je izmanipuliran il koji djavo već

Vođa zna.
Znam da je kod nas običaj reći krompiruša (neki kažu i krumpovnjača ,mada mi to nekak' neurbano zvučinedim1993 je napisao/la:al arsenal bez povreda je ko burek bez mesa

---------------------Ramsey------------Wilshire--------------------
Walcott-------------------------------------------------Chamberlain
---------------------------------Afobe--------------------------------
+Lansbury, Aneke, Watt, Meade, Henderson, Yennaris, Zak.
PONAVLJAM! Ovo je ekipa koja se čeka. I ovo je ekipa, koja će Arsenal odvesti opet na vrh.
Misim da je Wenger uvidio svoju grešku i da je počeo ubrzano raditi na tome. A ove sezone izmedju će biti žrtvovane ili ako se kakav usput trofej pokupi.
I ovu ekipu čekam. Do tada se ne želim opterećivati i ne želim Wengera da osudjujem. Ako mi rasproda ovu ekipu (a umjesto njih dovede neke strance) prvi ću biti za to da Wenger ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.