Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
LFC: Mamardashvili; Bradley, Konate, Van Dijk, Kerkez; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Gakpo; Isak.
Auuu
Auuu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa znali smo od utorka da ce wirtz na klupu, igrao je dvije zaredom od starta.
Vec sad izgledamo bolje i kompaktnije u 7 minuta nego u prethodnih 180. Obecavajuce.
Loše ponovo. Mislim da je ovo utakmica koja bi Wirtzu najviše ležala od svih do sad.
Ali kako mi je drago vidjeti Isaka u dresu Liverpoola, samo čekam trenutak kad počne da trpa.
Ali kako mi je drago vidjeti Isaka u dresu Liverpoola, samo čekam trenutak kad počne da trpa.
Salah je kriminalno loš ovako zakucan uz aut liniju. Ni sjena igračine iz prethodnih sezona.
Da je sacekat trenutak da krenemo igrat fudbal kakav prilici ovakvom timu, pa nek zabija ko hoce
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Uobicajen redoslijed stvari, primi prvi gol, pusti protivnika da se proseta do gola jer ima vjetrometinu kroz sredinu, razbijena vojska, Salah ne prati, Macca ispada i ne dobija duele i vidi se da nije u formi, nazalost Graven i Sobo koji su dobro poceli sezonu kao sto sam rekao ce patiti zbog ostatka i povuci ce ih u ovaj vrtlog.
Sad slijedi patnja, dodavanje nazad i izbijanje lopte bezidejno.
Sad slijedi patnja, dodavanje nazad i izbijanje lopte bezidejno.
Ovo je timčina i niko me ne može ubijediti u suprotno, ali koliko smo loši to je nerealno za ovakav tim.
Macca džogira.
Joj kerkeza pa digni glavu kralju, moglo je nesto biti iz one situacije.
Bradley je panjcuga
Bradley je panjcuga
Idite u 3pm
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt Chelsea sa ovim cirkuzantima igra smislenije od nas. Slote ovo je zločin.
Ne znam kakvu je povredu imao ili je covjek sagorio koliko je igrao za nas i Argentinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kerkezu od svega što je u Bournemouth u igrao ostala samo uklizavanja.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Kerkez los, Bradley los, Macca i Salah beskorisni trenutno. Robbo i Frimpong moraju uci u drugom, Frimpong jer Bradley osim sto je los ima i zuti. Macca ne moze vise od poluvremena igrati, a Salah mora pod hitno prestati da tripuje da je Messi i mora poceti da igra nazad inace ce desno strana trpiti dosta.
Jedan sut za 45 min, sramota kakav fudbal igraju poslije lupanih pola milijardi
Najgori u zadnjih 10 godina dakako

Najgori u zadnjih 10 godina dakako
Jezivo koliko imamo neupotrebljive veznjake za izgradnju napada. Svi nekakav cudan profil veznjaka. Dobri u svemu osim u onom sto nam ocajnicki treba.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Celo se pogubio moze bit krivo kome hoce,al ovo ne sluti na dobro
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ocekivano teska utakmica ovo gostovanje nam ni inace ne lezi. Jos teze sad kad su kola krenula nizbrdo i samopouzdanje citave ekipe palo na dno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.