Jučer sam po prvi puta u životu trpo u tandemu sa Gomezom, on ga metne, ja ga metnem!

Zanimliv doživljaj, nema šta...
To je ta mrkvica o kojoj sam ja prije tekme pričao. Još kad nam se dogodilo to da je i BvB kiksao, onda sam znal da bu u Stuttgartu gadno. Sam odma da velim, fala Bogu da se niko nije ozlijedil.
Ona akcija kad je Robben na početku tekme sjebo, SEX! Za takve paseve i izbacivanje protivničke obrane ja živi, od toga boljeg nema. I onda vidim Robbena pogledam kaj radi i još na kraju ide dodat Gomezu loptu!

Ja ne znam jel Gomez više bio iznenađen, Uli, Majka Tereza ili Robbenova lijeva noga. Da je na mjestu dodavača bio Ribery, onda nemaš brige jer Gomez tu loptu očekuje i ribery mu je pravilno dodaje ko na traci, ali kad u ovakvoj situaciji jedan Robben dodaje loptu e onda se niti super brzi Gomez, koji ima brutalis od reflexa nemre snać, tj. ja brijem da njemu još danas nije jasTno da mu je to Robben dodavo!
Na poglečte zbunjen 100%:
Tad sliejdi naša obrana koja iz tekme u tekmu sve više podsjeća na prošlu sezonu sa svojim greškama i genijanal štrajh već zaboravljenog, trulog igrača zvanog Gentner. Ti mater to zvuči ko Bendtner! A svi znamo da Bendtner zvuči ko platipus...Kod tog gola nije bilo te neke organiziranosti koja meni fali. Nama fali taj konj od igrača u obrani tj. štopera kaj bu kvalitetno maho sa rukama, ane da to bude Buytena. No bilo kak bilo golove moraš primati, a mi ih sad baš i nismo primli tak preveč. Nemre sad sve biti perfektno neg mi smeta to da sam ja videl da će past gol još kad je Molinaro probijo bek i išo nabacivati loptu. Već tada se vidlo da je nekaj krivo posloženo i da ne čuva svako onog igrača kojeg bi trebao čuvati...
Na isti su:
E onda me ŠPEK-MEZ telepatski dozvo i reko: " sine ovo nije zajebancija u ovo morat ćemo skupa" i ja se odazvo!
Čovjek, ne UBERMENSCH zna znanje! Kako taj lik kvalitetno trpo to je za poludit! Ja ne znam koja bi to cifra morala doći na našu adresu da si ja uopće idem razmislit dal da kliknem accept ili reject! I ono kaj je najbitnije, njega boli **** dal igra protiv Stuttgarta il nekog drugog jer pokazuje da je bavarac u duši. Brijem da je ovo prvi puta od kada igra za Bayern da je on svoje golove slavio! Malo se Huntelaar počeo pujat i mam se Gomez odlučio da mu začepi gubicu!
Bila je ovo teško izvoljevana pobjeda ali smo to super odradili, bez obzira kaj nam je remi prijetio! Da je ono Cacau zabio bil bi preveč žiPčan što nismo iskoristili kiks BvB-a ovo kolo!
Sam bi još htio dodati da je se nekaj čudno kod Robbena događa. Lik me još uvijek oduševljava sa svojim potezima, dodavanjima, izbacivanjima protivničke obrane, ali nema onog tempa niti šprinta, baš je puno sporiji. Ova zadnja ozlijeda mu je jako naštetila i on je uzgubio na svojim fizičkim prednostima, to se baš očito vidi. Ja bi reko da je Robben na nekih 70% svoje pripremljenosti i nadam se da bu do drugog djela sezone došao sebi i ušao u pravu formu a onda jao si ga našim protivnicima! Malo me bilo trta kad ga je Molinaro potrgo i sva sreća da mu se niš nije dogodilo!
Sad dobit još ovo domeka i i Bochuma u kupu i moremo slaviti Božić jer bu na kraju tablica nakon prvog djela sezone, iako smo se malo nakon mainza splašili, izgledala kak Bog zapoveda!
UUF GEHTS ŠPEK-MEZ!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"