FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 11 dec 2011, 22:32

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Gomez danas sjajan jedini minus je promašaj iz 2 min
Stvarno je bio dobar. A s pocetkom utakmice nije tako izgledalo. :lol:
Nema gdje ga nije bilo, jednom je cak i siguran gol spasio. Kod onog promasaja ima misterija. :? Da li nije ocekivao ubacaj Robbena, da li ga je protivnik omeo, potezanjem za rame, ili je jednostavno smotan. :mrgreen:
Mogao je Robben akciju sam završiti ali opet Gomez mora da očekuje neočekivano kad je Robben u blizini :D
Mislim da ga je malo kvrcnuo sa leđa Tasci ako se ne varam što je bilo dovoljno da GromEz izgubi tlo pod nogama. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 dec 2011, 22:53

Saurman je napisao/la: Mogao je Robben akciju sam završiti
Jesi li i ti pomislio da mu lopta nije isla na ruku (pardon, nogu) i kada je namjestio ljevicu otvarao mu se Gomo. :mrgreen:
Izgleda da je Ribery imao nekih problema sa povredom (bolovima) pa s toga malo losija partija ovog genija. Koliko je ozbiljno ne bih znao reci, ali recimo da se sumnja da moze istrcati na teren u petak (da, doki, provjerio sam :) ) protiv Poldija i ekipe.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 dec 2011, 23:06

geronimo je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Mogao je Robben akciju sam završiti
Jesi li i ti pomislio da mu lopta nije isla na ruku (pardon, nogu) i kada je namjestio ljevicu otvarao mu se Gomo. :mrgreen:
Izgleda da je Ribery imao nekih problema sa povredom (bolovima) pa s toga malo losija partija ovog genija. Koliko je ozbiljno ne bih znao reci, ali recimo da sumnja da moza istrcati na teren u petak (da, doki, provjerio sam :) ) protiv Poldija i ekipe.
Već se bio namjestio za ljevicu i uvjeren sam da bi je Ulreich vadio iz gola da se Robben nije sažalio na Gomu kad ga je vidio pred golom kako tetura. :mrgreen:

Jedna solidna partija Francka ipak ne možemo od njega očekivati u svakoj utakmici da lomi protivnike :D Ne brinem se za Riberya kad je tu Muller-Wolfhart , trebao bi biti fit za jarčeve.
Ipak je genij nosio čitav tim na leđima kroz prvi dio sezone a ovako se to radi na pripremama. :mrgreen:

[youtube][/youtube] nagradno pitanje ko može zaustaviti ovog čovjeka :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 dec 2011, 01:00

geronimo je napisao/la:
Da li je to lezernost ili losa forma, ili ima i nekih drugih razloga. :)
Sve super, sve pet. Bayern gazi i kad ne igra najbolje, a to je najopasnije za njegove protivnike. 8-)
Mislim da je sad definitivno ležernost, iz prostog razloga što smo danas stvarali prilike i na momente pokazali odličnu kombinatoriku, pravili sjajne akcije. A na momente su igrači mislili da ne moraju trčat i puno se trudit, da će bez puno trke moći protiv decimiranog Stuttgarta i onda tako serviraš prosto protivniku šansu da se vrati u utakmicu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 dec 2011, 01:04

Tesko gostovanje, tesko uzeta tri boda.
Al' opet, ne znam ni sam zasto, ali ni u jednom trenutku se nisam brinuo za pobjedu.
Kontam nesto, pa ne mozemo izgubiti s Robbenom, Ribijem i Gomezom. Ne mozemo! 8-)

Vec ste istaknuli momke koji su bili najbolji i sa vecinom se slazem, nema potrebe za ponavljanjem.
Samo jednu stvar bih htio da kazem: Badstuber dobar, Buyten rupa, Boateng dobar.
Dakle, tandem Badstuber-Boateng slika; tandem Badstuber-Buyten slika.
Gospodine Jupp, mislim da jasnije od ovoga ne moze. ;)
geronimo je napisao/la:Izgleda da je Ribery imao nekih problema sa povredom (bolovima) pa s toga malo losija partija ovog genija. Koliko je ozbiljno ne bih znao reci, ali recimo da se sumnja da moze istrcati na teren u petak (da, doki, provjerio sam :) ) protiv Poldija i ekipe.
:evil: :evil: :evil:
A i ovaj Gero samo neke lose vijesti nosi. Daj brate obraduj nas nekad, vrag ti duburu raznio. :lol:
ceze je napisao/la:Ja ti kazem kume 8-) :D
Eh od sad uplacujem na kladionici ono sto ti kazes. :)
Klare je napisao/la:Mariano je stroj, mašina naravno kao i svaka druga ponekad zakaže, ipak je to samo mašina, ne bude veliki kvar, nešto je to sitno, jeftino, tako da i na putu čovjek uz amatersko poznavanje mašinstava može to otkloniti, a onda nastavi ići, gaziti kao i ranije, čak i bolje. 8-)
Bit cu slobodan pa reci da ti je ovo najpametnije sto si napisao u svojoj forumaskoj (ili forumskoj :? ) karijeri.
Sve tacno u bocu.slika
Samo promijeni misljenje o Buytenu, ne stoji ti ba. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 dec 2011, 01:09

JetSet_Hantraga je napisao/la: Dakle, tandem Badstuber-Boateng slika; tandem Badstuber-Buyten slika.
Gospodine Jupp, mislim da jasnije od ovoga ne moze. ;)
E za ovaj tandem Jupp nikako da skonta da je to idealno rješenje ili mu je prosto žao ostavit belgijanca na klupi. Možda se zaljubio u njega :lol: Ma Buytko zna odigrat i dobro, zna zabit naprijed, ali jednostavno tandem B-B je bolje i najboljeee rješenje. A opet bi belgijski kečer dobio šansi kad neko od ove dvojice nije spreman. A ovo sam već negdje napisao :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 12 dec 2011, 01:19

JetSet_Hantraga je napisao/la:Gospodine Jupp, mislim da jasnije od ovoga ne moze. ;)
Juppu, a ni meni to nije jasno, kaži jasnije i glasnije. :lol:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Bit cu slobodan pa reci da ti je ovo najpametnije sto si napisao u svojoj forumaskoj (ili forumskoj :? ) karijeri.
Sve tacno u bocu.

Nije da se hvalim, inače sam skroman :D , ali sve što kažem spada u najpametnije, tako da ti je birati moj najpametniji post, isto kao birati između 812 ženskih grudi istih specifikacija :mrgreen: , ili 1624 onih khmmm... :lol:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Samo promijeni misljenje o Buytenu, ne stoji ti ba. :twisted:

Stoji, stoji, itekako da stoji, a slušaj sad ovo:
Buyto je kralj, Buyto je car, Buyto je naš stoper nambr van. :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 12 dec 2011, 01:27

effe_sa je napisao/la:E za ovaj tandem Jupp nikako da skonta da je to idealno rješenje ili mu je prosto žao ostavit belgijanca na klupi.
Ma nije mi jasno kako mi forumasi nekad (u mom slucaju uvijek 8-) ) bolje znamo od ljudi koji su cijeli zivot u fudbalu i za to dobivaju milione. :?
effe_sa je napisao/la: Možda se zaljubio u njega :lol:
:lol:
Zayeban je taj kecer, a ko zna, mozda ga i naĆer'o da ga ubaci u prvu. Kako ce mu se sicusni gospodin poput Juppa suprotstaviti? :lol:
effe_sa je napisao/la: Ma Buytko zna odigrat i dobro
Zna kad protivnik nema nijednog napada.
Danas je Stuttgart imao jedno dva prelaska centra i u jednom od njih Buyten je protivniku namjestio zicer.
Klasa, nema sta. :lol:
Klare je napisao/la:Stoji, stoji, itekako da stoji, a slušaj sad ovo:
Buyto je kralj, Buyto je car, Buyto je naš stoper nambr van.
Nema, nepopravljiv si. :twisted:
Boze oprosti mu, on ne zna sta govori. :P

effe_sa je napisao/la: Možda se zaljubio u njega :lol:
Znam ko se sigurno zaljubio u njega. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 dec 2011, 01:32

JetSet_Hantraga je napisao/la: Znam ko se sigurno zaljubio u njega. :twisted:
Nije valjda da mislis na našeg druga Klaritosa :lol: :lol:

Odigrao je Belgijanac na primjer i dobru utakmicu u Napoliju , čak ga tad talijanski mediji pohvalili.
Ma kad su brzi napadači kod protivnika , tad je frka s Van Buytenom. Čovjek ima kvaliteta, ali jednostavno nije nam prvi izbor, a plus s godinama se brzina i gubi, a on i onako nije nikad ni bio pretjerano brz. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2011, 10:25

Jučer sam po prvi puta u životu trpo u tandemu sa Gomezom, on ga metne, ja ga metnem! :lol: Zanimliv doživljaj, nema šta...

To je ta mrkvica o kojoj sam ja prije tekme pričao. Još kad nam se dogodilo to da je i BvB kiksao, onda sam znal da bu u Stuttgartu gadno. Sam odma da velim, fala Bogu da se niko nije ozlijedil.

Ona akcija kad je Robben na početku tekme sjebo, SEX! Za takve paseve i izbacivanje protivničke obrane ja živi, od toga boljeg nema. I onda vidim Robbena pogledam kaj radi i još na kraju ide dodat Gomezu loptu! :o :shock: Ja ne znam jel Gomez više bio iznenađen, Uli, Majka Tereza ili Robbenova lijeva noga. Da je na mjestu dodavača bio Ribery, onda nemaš brige jer Gomez tu loptu očekuje i ribery mu je pravilno dodaje ko na traci, ali kad u ovakvoj situaciji jedan Robben dodaje loptu e onda se niti super brzi Gomez, koji ima brutalis od reflexa nemre snać, tj. ja brijem da njemu još danas nije jasTno da mu je to Robben dodavo!

Na poglečte zbunjen 100%:

slika

Tad sliejdi naša obrana koja iz tekme u tekmu sve više podsjeća na prošlu sezonu sa svojim greškama i genijanal štrajh već zaboravljenog, trulog igrača zvanog Gentner. Ti mater to zvuči ko Bendtner! A svi znamo da Bendtner zvuči ko platipus...Kod tog gola nije bilo te neke organiziranosti koja meni fali. Nama fali taj konj od igrača u obrani tj. štopera kaj bu kvalitetno maho sa rukama, ane da to bude Buytena. No bilo kak bilo golove moraš primati, a mi ih sad baš i nismo primli tak preveč. Nemre sad sve biti perfektno neg mi smeta to da sam ja videl da će past gol još kad je Molinaro probijo bek i išo nabacivati loptu. Već tada se vidlo da je nekaj krivo posloženo i da ne čuva svako onog igrača kojeg bi trebao čuvati...

Na isti su:

slika

slika

E onda me ŠPEK-MEZ telepatski dozvo i reko: " sine ovo nije zajebancija u ovo morat ćemo skupa" i ja se odazvo! 8-)

Čovjek, ne UBERMENSCH zna znanje! Kako taj lik kvalitetno trpo to je za poludit! Ja ne znam koja bi to cifra morala doći na našu adresu da si ja uopće idem razmislit dal da kliknem accept ili reject! I ono kaj je najbitnije, njega boli **** dal igra protiv Stuttgarta il nekog drugog jer pokazuje da je bavarac u duši. Brijem da je ovo prvi puta od kada igra za Bayern da je on svoje golove slavio! Malo se Huntelaar počeo pujat i mam se Gomez odlučio da mu začepi gubicu!

slika

Bila je ovo teško izvoljevana pobjeda ali smo to super odradili, bez obzira kaj nam je remi prijetio! Da je ono Cacau zabio bil bi preveč žiPčan što nismo iskoristili kiks BvB-a ovo kolo!

Sam bi još htio dodati da je se nekaj čudno kod Robbena događa. Lik me još uvijek oduševljava sa svojim potezima, dodavanjima, izbacivanjima protivničke obrane, ali nema onog tempa niti šprinta, baš je puno sporiji. Ova zadnja ozlijeda mu je jako naštetila i on je uzgubio na svojim fizičkim prednostima, to se baš očito vidi. Ja bi reko da je Robben na nekih 70% svoje pripremljenosti i nadam se da bu do drugog djela sezone došao sebi i ušao u pravu formu a onda jao si ga našim protivnicima! Malo me bilo trta kad ga je Molinaro potrgo i sva sreća da mu se niš nije dogodilo!

Sad dobit još ovo domeka i i Bochuma u kupu i moremo slaviti Božić jer bu na kraju tablica nakon prvog djela sezone, iako smo se malo nakon mainza splašili, izgledala kak Bog zapoveda!

UUF GEHTS ŠPEK-MEZ!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 dec 2011, 12:30

anton 1983 je napisao/la:Jučer sam po prvi puta u životu trpo u tandemu sa Gomezom, on ga metne, ja ga metnem! :lol: Zanimliv doživljaj, nema šta...

To je ta mrkvica o kojoj sam ja prije tekme pričao. Još kad nam se dogodilo to da je i BvB kiksao, onda sam znal da bu u Stuttgartu gadno. Sam odma da velim, fala Bogu da se niko nije ozlijedil.

Ona akcija kad je Robben na početku tekme sjebo, SEX! Za takve paseve i izbacivanje protivničke obrane ja živi, od toga boljeg nema. I onda vidim Robbena pogledam kaj radi i još na kraju ide dodat Gomezu loptu! :o :shock: Ja ne znam jel Gomez više bio iznenađen, Uli, Majka Tereza ili Robbenova lijeva noga. Da je na mjestu dodavača bio Ribery, onda nemaš brige jer Gomez tu loptu očekuje i ribery mu je pravilno dodaje ko na traci, ali kad u ovakvoj situaciji jedan Robben dodaje loptu e onda se niti super brzi Gomez, koji ima brutalis od reflexa nemre snać, tj. ja brijem da njemu još danas nije jasTno da mu je to Robben dodavo!

Na poglečte zbunjen 100%:

slika

Tad sliejdi naša obrana koja iz tekme u tekmu sve više podsjeća na prošlu sezonu sa svojim greškama i genijanal štrajh već zaboravljenog, trulog igrača zvanog Gentner. Ti mater to zvuči ko Bendtner! A svi znamo da Bendtner zvuči ko platipus...Kod tog gola nije bilo te neke organiziranosti koja meni fali. Nama fali taj konj od igrača u obrani tj. štopera kaj bu kvalitetno maho sa rukama, ane da to bude Buytena. No bilo kak bilo golove moraš primati, a mi ih sad baš i nismo primli tak preveč. Nemre sad sve biti perfektno neg mi smeta to da sam ja videl da će past gol još kad je Molinaro probijo bek i išo nabacivati loptu. Već tada se vidlo da je nekaj krivo posloženo i da ne čuva svako onog igrača kojeg bi trebao čuvati...

Na isti su:

slika

slika

E onda me ŠPEK-MEZ telepatski dozvo i reko: " sine ovo nije zajebancija u ovo morat ćemo skupa" i ja se odazvo! 8-)

Čovjek, ne UBERMENSCH zna znanje! Kako taj lik kvalitetno trpo to je za poludit! Ja ne znam koja bi to cifra morala doći na našu adresu da si ja uopće idem razmislit dal da kliknem accept ili reject! I ono kaj je najbitnije, njega boli **** dal igra protiv Stuttgarta il nekog drugog jer pokazuje da je bavarac u duši. Brijem da je ovo prvi puta od kada igra za Bayern da je on svoje golove slavio! Malo se Huntelaar počeo pujat i mam se Gomez odlučio da mu začepi gubicu!

slika

Bila je ovo teško izvoljevana pobjeda ali smo to super odradili, bez obzira kaj nam je remi prijetio! Da je ono Cacau zabio bil bi preveč žiPčan što nismo iskoristili kiks BvB-a ovo kolo!

Sam bi još htio dodati da je se nekaj čudno kod Robbena događa. Lik me još uvijek oduševljava sa svojim potezima, dodavanjima, izbacivanjima protivničke obrane, ali nema onog tempa niti šprinta, baš je puno sporiji. Ova zadnja ozlijeda mu je jako naštetila i on je uzgubio na svojim fizičkim prednostima, to se baš očito vidi. Ja bi reko da je Robben na nekih 70% svoje pripremljenosti i nadam se da bu do drugog djela sezone došao sebi i ušao u pravu formu a onda jao si ga našim protivnicima! Malo me bilo trta kad ga je Molinaro potrgo i sva sreća da mu se niš nije dogodilo!

Sad dobit još ovo domeka i i Bochuma u kupu i moremo slaviti Božić jer bu na kraju tablica nakon prvog djela sezone, iako smo se malo nakon mainza splašili, izgledala kak Bog zapoveda!

UUF GEHTS ŠPEK-MEZ!!!
Prijatelju, jesil' slucajno apsolvent žurnalistike ili je to samo prirodan dar.Fasciniran sam tvojim postom :P 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 dec 2011, 21:40

Centre forward je napisao/la:
Prijatelju, jesil' slucajno apsolvent žurnalistike ili je to samo prirodan dar.Fasciniran sam tvojim postom :P 8-)
da on tebe nije fascinirao nečim drugim :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 dec 2011, 08:28

thulkazal je napisao/la:
da on tebe nije fascinirao nečim drugim :D
Ne, ipak :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 dec 2011, 12:04

@gero: vidim ispravio si se, a da napomenem da u petak dva teferića imamo. Prvo je popodne kad saznamo ime partnera s kojim ćemo zaplesati kroz 1/8 do finala, a navečer Uli & co. organizuju roštilj, jarac se okreće :) Svi smo pozvani ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2011, 17:50

Jedva čekam izvlačenje da vidimo koji su to nesretnici koji će ukrstiti koplja sa bavarskim gigantom. :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 dec 2011, 18:23

Saurman je napisao/la:Jedva čekam izvlačenje da vidimo koji su to nesretnici koji će ukrstiti koplja sa bavarskim gigantom. :D
Ja bih volio Manchester, bilo koji :P :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 dec 2011, 19:02

Saurman je napisao/la:Jedva čekam izvlačenje da vidimo koji su to nesretnici koji će ukrstiti koplja sa bavarskim gigantom. :D
Nemoj njih oni nam "ne leže" nikako :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2011, 19:14

dr.adnan je napisao/la:@gero: vidim ispravio si se, a da napomenem da u petak dva teferića imamo. Prvo je popodne kad saznamo ime partnera s kojim ćemo zaplesati kroz 1/8 do finala, a navečer Uli & co. organizuju roštilj, jarac se okreće :) Svi smo pozvani ;)
Ahahahahaha :D :D dobar doki, dobar. Samo moramo malo pripaziti, kazu (ne znam, meni se nije desilo :? ) da ako pretjeras sa tom jaretinom ne izlazis iz hale. :mrgreen:
Uopste ne sumnjam u pobjedu protiv "pomahnitalog voza" (bijase neki film sa ovakvim nazivom) predvodjenim nasim bivsim igracem, Poldijem, koji je vjerovatno u zivotnoj formi.
Javljaju da je Ribery prebolio povredu, tako da mozemo i na njega racunati u posljednjoj utakmici sezone (ne racunajuci DFB Pokal). Mozda, mozda i Basti dobije koju minutu, recimo u slucaju povoljnog rezultata.
Jeste zajebani, vas dvojica. :P Jedan nase buduce suparnike naziva nesretnicima, dok bi drugi da nas vidi u Europa Ligi. :D
Iskreno, meni je Liga prvaka dosta vaznija od samog prvenstva, tako da cu u petak biti prikovan uz TV-ekran i izvlacenje. Zelja mi je najtezi moguci protivnik, pogadjate ko to moze biti. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 dec 2011, 19:23

geronimo je napisao/la: Zelja mi je najtezi moguci protivnik, pogadjate ko to moze biti. 8-)
Nisi odustao od opklade :roll: ne slušate me :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 dec 2011, 19:28

Koeln ćemo rastavit na proste faktore a možda nam se još i prednost poveća pred zimsku pauzu i za mirni zimski san :) :) Poldija se treba pazit, ali prilično sam uvjeren u pobjedu našu, jer ako sad ekipa nema samopouzdanja kad će ga imat. Sad je stanje stabilno na tabeli , gledajuci iz naše perspektive naravno, tako da je to vjetar u leđa.

A što se tiče protivnika u osmini finala, nekako tu nemam posebni želja, neka bude kako je najbolje, a šta je najbolje znaš tek kad utakmice počnu. Drago mi je svakako da nam je prva utakmica na strani, protiv svih ovih protivnika možemo proći, tako da....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 4 gosta.