FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pošto obraz Husrefe? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
4 lige 2 kupa. Korona titula je njegova titula. Dobio otkaz na prvoj poziciji dok se neki na -20 oplakuju. Najbolje rjesenje.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fk Sarajevo 1946 i to bukvalno ! 1946 .. nece se dobro završit. Daj boze da grijesim, ali ovo nece na dobro. Voli on pare vise nego sebe. Zorane sve najbolje u daljnem zivotu i karijeri
doktor si za sve njih.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Maroon1946
- Kontakt:
Hoćemo titulu na Koševu!

Ako je Husref sretno mu bilo zajedno sa Nama. Ovakvim igracima ne treba neki pedagog I ucitelj. Treba in Neko da ih motivise, poreda I zagalami kad prime dva gola na 3:0.goGlobal je napisao/la: ↑08 avg 2025, 12:52To je to. Puno mi mastamo kao navijaci a malo imamo pojma. Sve si objasnio.HZSydney je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:39Realno, doveli smo najboljeg strijelca bh lige prosle sezone, najboljeg igraca srbijanske lige prosle sezone, clana najboljh 11 hrvatake lige, tu su bivsi bundesligaski igrac, representativac Gruzije, par mladjih momska kao Jatta, Mujkic pa I Krdzalic koji bi kod novog trenera mogao dobit vise minuta...imenovanje novog trenera JE od krucijalne vaznosti za slijedecih 10 godina FKS jer trener sa pravim karakterom moze donijet bar 4/5 titula u narednoj deceniji Ali Ako fulimo I dovedemo novog Rozmana, Vasiskog, Sablica mislim da nas ocekuje period frustracije I nemoci.
Nije trener ko dodje u ekipu I rastjera sve pa dovede neke svoje igrace pa kupuje vrijeme pricom trebaju mi pripreme. Previse se igraju FM
Pravi strucnjak preuzme ekipu I od toga napravi maksimum...primjera bezbroj
Zekic je bio dobra Ali se poceo gubiti u svima vaznijim utakmicama. Na 2:0 protiv Krajove morao je znati da ce ekipa poceti padati a on nista nije promijenio, smirio.
Isto tako u Rumuniji totalno nelogicne poteza je vukao, umjesto da Malo zatvori na pocetku drugog poluvremena on ostavio auto put u sredini. I na kraju protiv Radnika, domaca utakmica, 3:0, 60ta minuta...tu se ubacuju juniori da dobiju minute a ne Turkes I Djordjevix.
Take greske Husref nece praviti.
On je nas najtrofejniji trener I zasluzuje postovanje.
Nije valja da postujemo nase velicine samo onda kad umru.
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Vi svi znalci,ne do bog da se vas sta pita.Kad nas je one godine stigo Borac u prvom dijelu prvenstva smo igrali toliko dobro da ste poceli pisat yebo ligu treba napravit iskorak u europi.Eh eto te godine pa sve do dan danas ni lige a bogami ni europe.Sve znalci.Kako pisete za legendu kluba.Osvojit se Husref opet duplu i ima da mu se izgradi statua ispred novog stadiona psssttt
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dobra stvar je što ćemo prvenstveno dobiti na identitetu. Mišljenja sam da je izbor mogao biti mnogo bolji, ali ŠTA JE TU JE
.
Prošli su razni stranci kroz klub pa mi titule ne osjetismo, tako da ne vjerujem da može biti gore nego u zadnjih 5 godina.

Prošli su razni stranci kroz klub pa mi titule ne osjetismo, tako da ne vjerujem da može biti gore nego u zadnjih 5 godina.
Sarajevo je veće od Husrefa i sviju vas papci
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ne znam samo, po cemu je Zekić ispred Husrefa ? Neko ce reci radio u inostranstvu. Jeste, u Moldaviji gdje sa Šerifom u prvom mandatu nije uspio osvojiti titulu, iako su prije toga uzeli 12 titula u 13 sezona, a u drugom mandatu ispao u Evropi od irskih amatera, na domacem terenu.U Mađarskoj ostao tri mjeseca i ispao iz lige, isto toliko se zadržao u Albaniji.Na kraju krajeva, imaš primjera, gdje je neka ekipa imala zvjeri na terenu, a na klupi trenera koji nije evropska klasa ili kako ovdje vole napisati, nije moderan. Npr. Di Mateo, niđe veze ko trener, preuzeo Chelsea na konto toga što je klupska legenda i osvojio sa njima Ligu prvaka, ili recimo Kompany, ništa specijalno ko trener, pa vodi one Bayernove zvijezde, Xabi Alonso maltene kao početnik, pregazio Bundesligu....
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 avg 2025, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sto rece Dzemo, najbolje eto da je Husref dzaba radio.
Ustat kad se njegovo ime spominje bez obzira bio novi trener ili ne, bio je tu za klub kad mnogi nisu a sad se slepaju gdje stignu.
Ustat kad se njegovo ime spominje bez obzira bio novi trener ili ne, bio je tu za klub kad mnogi nisu a sad se slepaju gdje stignu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Husref Musemić 

Nasa legenda ima 200 000 razloga da ponovo preuzme kormilo. Yebo obraz, yebo zdravlje, yebo to sto je u Tuzla C. zapinjao i rukama i nogama protiv nas a Chetnicima se sklanjao... Yebo sve pare su pare 
Povedi nas legendo, valjda te ne pozovu iz Zvezde pa da te, ne d'o Bog, izgubimo !!!
Povedi nas legendo, valjda te ne pozovu iz Zvezde pa da te, ne d'o Bog, izgubimo !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mirvicu, egoistoooo. Usta ti se poseremo
Obraz je pokazao u Simin Hanu.
I u plaču po Hayat u i portalima.
Sramota Mirviću koga si vratio, bolje i Repuh, Hošić, nego ovaj Zvezdaš...vratit ga nazad u rodno mjesto Janja
Zadnja izmjena: Red1946, dana/u 08 avg 2025, 13:46, ukupno mijenjano 2 puta.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Dajte malo vise postovanja prema jednoj od legendi kluba
Ja isto nisam za njegov izbor, ali pretjerujete sa uvredama i omalovazavanjima.
Ja isto nisam za njegov izbor, ali pretjerujete sa uvredama i omalovazavanjima.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.