Taj derbi se igrao nekad pred kraj jesenje sezone 2001. godine.Bilo je pohladno, ja mislim u novembru.Tada su briljirali Dzelo i Sasivarevic koji su dali po 2 gola.Samo se nesto ne sjecam ko je vodio i kako se kretao rezultat.DzoleZeljo je napisao/la:Koja je ono godina bila tog derbija? Ako me dobro sjecanje sluzi, mislim da je kisa pravo padala na tom derbiju, mi povedemo a oni izjednace..barbarez je napisao/la:Zeljo je protiv Malage propustio sansu u Sarajevu. Kada je Kajtaz pogodio stativu ,sam pred golmanom. Iz Malage bio radio prenos. I kod 1-0 zanjih tada rekose Senad Zeric fulio sa 5 metara prazan gol u 80 nekoj minuti. Ispade bio Tica.
Zao mi sto na you tube niko nikad nije stavio,derbii 2-2 na Kosevu sa dva Dzelina eurogola.
Cudi me da nema na youtube. Dobro opet, do jucer nije bilo ni ovog uzvrata protiv Newcastla pa debakla Sarajeva kuci od Besiktasa, pa su sada tek postavljeni...(tj, u skorije vrijeme)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čekamo visokog predstavnika Manijaka na forumu @Minjorea da se obrati po tom pitanju 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Jest on tad uništio Dupovca samo kad se sjetimSouthboy je napisao/la:Ara otisao u Liverpool iz Želje za 200.000 eura a dinamo ga doveo za otprilike 675.000-700.000(zavisi sad od nekih sitnica)..al ugl je tako 101%
Dosao Mamic da gleda Dupovca i Stanu onaj jedan derbi kad je 1:1 bilo i tad Ara ono ponizio Dupovca i slomio mu kicmu.Mamic pitao u loži ko je mali,sto je dobar i neko mu rekao tu ma igrac Liverpoola skup ti je on.Mamic rekao ovaj mali je igracina sad cu ja zvat Liverpool i Damien Comolli-a(tada bio sportaki direktor Liverpoola) a Arin menadjer sto je sjedio na zapadu par stolica od Maminja mu rekao dogovori se sa Englezima prvo za njega pa cemo mi pricati..ovo ti je prava istina![]()
Abd Ara ce biti u ligi 5 to je sigurno samo da povrede kakve ne bude a tada ce i Željo nesto se oparit
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kaže ceh su platila tri trenera...e hebem ti brojanje i matematiku.
Oj texta, tacno k'o rvp...bujrum momcino da te vidimo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Re: Odg: FK Željezničar
Još ga iskopavaju..Jaozinho22 je napisao/la:Jest on tad uništio Dupovca samo kad se sjetimSouthboy je napisao/la:Ara otisao u Liverpool iz Želje za 200.000 eura a dinamo ga doveo za otprilike 675.000-700.000(zavisi sad od nekih sitnica)..al ugl je tako 101%
Dosao Mamic da gleda Dupovca i Stanu onaj jedan derbi kad je 1:1 bilo i tad Ara ono ponizio Dupovca i slomio mu kicmu.Mamic pitao u loži ko je mali,sto je dobar i neko mu rekao tu ma igrac Liverpoola skup ti je on.Mamic rekao ovaj mali je igracina sad cu ja zvat Liverpool i Damien Comolli-a(tada bio sportaki direktor Liverpoola) a Arin menadjer sto je sjedio na zapadu par stolica od Maminja mu rekao dogovori se sa Englezima prvo za njega pa cemo mi pricati..ovo ti je prava istina![]()
Abd Ara ce biti u ligi 5 to je sigurno samo da povrede kakve ne bude a tada ce i Željo nesto se oparit![]()
![]()
Kakva smo mi ekipa dovoljno govori da Yaya Toure ne moze proći probu a novi Vedad Ibišević se prvo testira pa se onda potpisuje
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
nije samo dupovca, nego je trojicu izbacio lažnjakom i plasirao na drugu stranu.
ChWilla je napisao/la:nije samo dupovca, nego je trojicu izbacio lažnjakom i plasirao na drugu stranu.
[youtube][/youtube]
majstor
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Bilo je vedro nije kisa. Sarajevo povelo nakon greske Huljeva ,izgubio loptu. Do kraja poluvremena izjednacio Dzelo dao euro gol,na pocetku drugog najljepsa akcija u historiji lige,cijeli tim se dodavao,Dzelo opet u akciji euro gol. Fulio Greda prazan gol za 3-1. Huljev kako je bacio Berberovica u jednoj situaciji.glupanom ga napravio. U 82 penal za Sarajevo.To je neki tokSchwarz je napisao/la:Taj derbi se igrao nekad pred kraj jesenje sezone 2001. godine.Bilo je pohladno, ja mislim u novembru.Tada su briljirali Dzelo i Sasivarevic koji su dali po 2 gola.Samo se nesto ne sjecam ko je vodio i kako se kretao rezultat.DzoleZeljo je napisao/la:Koja je ono godina bila tog derbija? Ako me dobro sjecanje sluzi, mislim da je kisa pravo padala na tom derbiju, mi povedemo a oni izjednace..barbarez je napisao/la:Zeljo je protiv Malage propustio sansu u Sarajevu. Kada je Kajtaz pogodio stativu ,sam pred golmanom. Iz Malage bio radio prenos. I kod 1-0 zanjih tada rekose Senad Zeric fulio sa 5 metara prazan gol u 80 nekoj minuti. Ispade bio Tica.
Zao mi sto na you tube niko nikad nije stavio,derbii 2-2 na Kosevu sa dva Dzelina eurogola.
Cudi me da nema na youtube. Dobro opet, do jucer nije bilo ni ovog uzvrata protiv Newcastla pa debakla Sarajeva kuci od Besiktasa, pa su sada tek postavljeni...(tj, u skorije vrijeme)
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
@barbarez tacnije na nase osmo aleee smo dali drugi gol. Dobro si opisao tok utakmice.. .
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zabio ga u 26 tiago u 25 zanimljivophily je napisao/la:ChWilla je napisao/la:nije samo dupovca, nego je trojicu izbacio lažnjakom i plasirao na drugu stranu.
[youtube][/youtube]
majstor

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ja jesmo institucija...
Jednom Zeljo, uvijek Zeljo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Gazi Zrinjevce.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@carson
napisao sam to ranije... zabio ga je u 25. minuti tiago, simbolicno ne?!
napisao sam to ranije... zabio ga je u 25. minuti tiago, simbolicno ne?!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma Coca izdominirao sve OK
Coca kao sa 30 nastupa u repki. Svaka cast kapitenu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
prisutanod1964
Ma može i u sredinu.Nema straha od lopte kao Hadžić u nekim trenucima.sajo10 je napisao/la:Coca kao sa 30 nastupa u repki. Svaka cast kapitenu!
Drago mi je zbog Vede i Đurića.Kako sam čuo Meša je tražio strpljenje i rad.
Isplatilo se.Ovako isto i na Kipru.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], hase73, Ideneide, teamnorth1989 i 136 gostiju.