FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
39
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 135

nedimmmm1337
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nedimmmm1337 » 08 avg 2025, 12:43

Probali smo sa i tim stranim trenerima da napravimo neki iskorak u evropi i u ligi , cinjenica da je sa tim stranicima bilo brukanja dosta a niti jednom nismo ni bili blizu lige a o evropi da ne pricam.

Što se tice Husrefa , realno neko moje gledanje je da ti makar u ovoj ligi ne moras da budeš Klopp sa ovakvim sastavom , ovde mu je bit da dobro poreda igrace sto sam siguran da on hoce uraditi .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 08 avg 2025, 12:43

boki86 je napisao/la:
08 avg 2025, 12:41
Sto raja lupa, te jest husref te nije, dudic, stranac, peti deseti. Sve satro insajderi a niko veze nema :rol:
Ja sam pisao Husref je kontaktiran odmah i to je 100% provjerena informacija od ljudi sto se svakodnevno cuju s njim. Ne znam hoce li on sjesti na klupu i jel dogovoreno ali jeste jedna od opcija.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 avg 2025, 12:45

Kao da se pojedini takmice ko ce vise glupljih postova napisat...

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 08 avg 2025, 12:45

Welcome back

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 avg 2025, 12:47

Zbok iskljucivih i cinicnih komentara poput “ja sam isao na gostovanja, ti nisi - ja sam veci navijac” i slicno zauvijek ce postojati tanka linija izmedju mnogih navijaca.

Nisam u BiH cesto, poslom, da bih zivio i prezivio. Kao i moj otac koji je klub pratio haman pa od fuzije Slobode i Udarnika. Zivot nas je obojicu natjerao da i grad i klub nazalost iz daljine posmatramo i kao zaljubljenici u bordo boju podrzavamo clanskim, sezonskim i kupovinom oficijelnih rekvizita.

Sad ce meni doci neko, nebitno za godine te osobe, da prica kako ja nemam pravo na misljenje. Aha, dje si sta ima. Nabijte tu pricu tamo gdje ista pripada.

Husref je legenda sto igracka sto trenerska ali on u 2025. nema sta traziti kao trener. Svi ovdje i Calu volimo i znamo kakav je on gospodin ali ne bi ni on rjesenje bio za trenera. Zapamtin @HyperOS, ko god bio na celu kluba, ko god bio SS - ne moze unistiti ni identitet ni dusu kluba sve dok postoje navijaci koji imaju slicne ili iste price kao ja. Odrastao covjek, a tako cinicno razmisljanje. Ja bih se dobro preispitap na tvom mjestu.
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 avg 2025, 12:48

Pa navodno je Husref odbio. Al realnost je da niko pojma nema. :lol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 08 avg 2025, 12:51

Realnost jeste da se u 30 minuta sve okrene, ali tačno je, niko ništa ne zna, samo se lupa za lajkove, karmu i pare :mrgreen:

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 08 avg 2025, 12:51

Ko li će nam sutra biti U21. Niti jedan od naših U21 momaka nema ozbiljne utakmice u nogama od Posušja. Najbolje bi bilo Mujke ako se oporavio a i Jović je svakako bio potanak u ove tri tekme.

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 08 avg 2025, 12:52

HZSydney je napisao/la:
08 avg 2025, 11:39
Realno, doveli smo najboljeg strijelca bh lige prosle sezone, najboljeg igraca srbijanske lige prosle sezone, clana najboljh 11 hrvatake lige, tu su bivsi bundesligaski igrac, representativac Gruzije, par mladjih momska kao Jatta, Mujkic pa I Krdzalic koji bi kod novog trenera mogao dobit vise minuta...imenovanje novog trenera JE od krucijalne vaznosti za slijedecih 10 godina FKS jer trener sa pravim karakterom moze donijet bar 4/5 titula u narednoj deceniji Ali Ako fulimo I dovedemo novog Rozmana, Vasiskog, Sablica mislim da nas ocekuje period frustracije I nemoci.
Nije trener ko dodje u ekipu I rastjera sve pa dovede neke svoje igrace pa kupuje vrijeme pricom trebaju mi pripreme. Previse se igraju FM
Pravi strucnjak preuzme ekipu I od toga napravi maksimum...primjera bezbroj
To je to. Puno mi mastamo kao navijaci a malo imamo pojma. Sve si objasnio.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 12:53

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
08 avg 2025, 12:47
Zbok iskljucivih i cinicnih komentara poput “ja sam isao na gostovanja, ti nisi - ja sam veci navijac” i slicno zauvijek ce postojati tanka linija izmedju mnogih navijaca.

Nisam u BiH cesto, poslom, da bih zivio i prezivio. Kao i moj otac koji je klub pratio haman pa od fuzije Slobode i Udarnika. Zivot nas je obojicu natjerao da i grad i klub nazalost iz daljine posmatramo i kao zaljubljenici u bordo boju podrzavamo clanskim, sezonskim i kupovinom oficijelnih rekvizita.

Sad ce meni doci neko, nebitno za godine te osobe, da prica kako ja nemam pravo na misljenje. Aha, dje si sta ima. Nabijte tu pricu tamo gdje ista pripada.

Husref je legenda sto igracka sto trenerska ali on u 2025. nema sta traziti kao trener. Svi ovdje i Calu volimo i znamo kakav je on gospodin ali ne bi ni on rjesenje bio za trenera. Zapamtin @HyperOS, ko god bio na celu kluba, ko god bio SS - ne moze unistiti ni identitet ni dusu kluba sve dok postoje navijaci koji imaju slicne ili iste price kao ja. Odrastao covjek, a tako cinicno razmisljanje. Ja bih se dobro preispitap na tvom mjestu.
Sta se zamaras sta on pise,bitno ti je misljenje kona?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 avg 2025, 12:55

Husref vam je novi/stari trener.....sretno pitari i da razjebete ovu fasisticko udruzenu hobotnicu iz NS BiH :bih:
🔴⚫️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 avg 2025, 12:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
08 avg 2025, 12:53
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
08 avg 2025, 12:47

Sta se zamaras sta on pise,bitno ti je misljenje kona?

Ni meni nije jasno kako ga neko svaca ozbiljno.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 08 avg 2025, 12:56

Husref Musemić, pa deset praznih mjesta.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 avg 2025, 12:57

nedimmmm1337 je napisao/la:
08 avg 2025, 12:43
Probali smo sa i tim stranim trenerima da napravimo neki iskorak u evropi i u ligi , cinjenica da je sa tim stranicima bilo brukanja dosta a niti jednom nismo ni bili blizu lige a o evropi da ne pricam.

Što se tice Husrefa , realno neko moje gledanje je da ti makar u ovoj ligi ne moras da budeš Klopp sa ovakvim sastavom , ovde mu je bit da dobro poreda igrace sto sam siguran da on hoce uraditi .
Ma znao je i Husref povremeno eksperimentisati, pogotovo u zadnjem mandatu, konkretno ona jesen 2019, kad su nas kone dva puta potopile (npr. Hodžić lijevi bek, Velkoski krilo, Tatar desetka), ali teško da ce to sada raditi, sa ovim rosterom.Vjerovatno ce tražiti da mu se samo dovede još jedno desno krilo, da bude alternativa Kyeremechu.Što se tice otpisivanja, nek odmah odstrani Mušiju, Unusica, Kapetanovica i Butića, nemam apsolutno ništa protiv.

Vjecnobordo
Kontakt:

Post Postao/la Vjecnobordo » 08 avg 2025, 12:59

:salut: :njanjanja:
NoProfit je napisao/la:
08 avg 2025, 12:56
Husref Musemić, pa deset praznih mjesta.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 avg 2025, 13:00

Volim husrefa al njega bi volio da mu izmisle poziciju ko krsteu. Mnogo vise je sasluzio nego krste..

Ahmet krste skoro dupovac te ljude netreba pljuvat al isto tako njima treba dat b tim il hadzice da se uce, niposto po akademi i prvom timu..

Pogledajte adzema mulalica trivunovica jedino sto je nesto pokazo je ZIZOVIC, al realno u ligi se bruko, u evropi je bio ok..

Sa zrinjskijem kad ih je vodio hrvati se krstiki ko sa tri prsta kakvu su bruku gledali

Fedja on moze dobit ocjenu -2 sve ostalo tambura..

Trener FK SARAJEVA ono da je izjavio da nije cuo zvizduke i ovo danas sto je reko dobio bi vec sad odkaz, sramotna izjava adzema, jer prvo nit je igracko ime tipa Safet susic, izjavio je da su ga zvali kad je bio mali PELE, pa hajde, il da je on Jakirovic blaz sliskovic pa hajde. Al on nije ni ucemi nikakvo ime a ponasase koda je gvardiola

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 avg 2025, 13:01

Ja sad procitah tekst da je novi trener Dudic. Hahaha, ovo hebo lud zbunjenog
U novi boj ...

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 08 avg 2025, 13:02

Lucas je napisao/la:
08 avg 2025, 12:57
nedimmmm1337 je napisao/la:
08 avg 2025, 12:43

Ma znao je i Husref povremeno eksperimentisati, pogotovo u zadnjem mandatu, konkretno ona jesen 2019, kad su nas kone dva puta potopile (npr. Hodžić lijevi bek, Velkoski krilo, Tatar desetka), ali teško da ce to sada raditi, sa ovim rosterom.Vjerovatno ce tražiti da mu se samo dovede još jedno desno krilo, da bude alternativa Kyeremechu.Što se tice otpisivanja, nek odmah odstrani Mušiju, Unusica, Kapetanovica i Butića, nemam apsolutno ništa protiv.
Slažem se brate u potpunosti :thumbup: ali takodjer treba istaci da to nije bilo svaku tekmu okej je nekad nesto novo probati ali sigurno da Husref ima i kredita za neke ispade.

Slazem se za otpisivanje pomenutih igraca , takodjer mislim da u slucaju njegovog imenovajna da ce od Turkeša napraviti Mersu a od Ljajica Amara na steroidim :D .
Ali sve u svoje vrijeme zivi bili pa vidjeli
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 08 avg 2025, 13:03

mnon46 je napisao/la:
08 avg 2025, 12:20
HyperOS je napisao/la:
08 avg 2025, 12:14
ŠTA_JE je napisao/la:
08 avg 2025, 12:13

Ako ijedan klub ima dušu to je Sarajevo. I da znas za dusu je potrebna dobronamjernost prema svemu pa i prema svome klubu a ti je ne pokazujes!
Mi smo dusu izgubili dolaskom Mirvica.

A ti nebi trebao da optuzujes nesta sto ne znas. Mi koji smo bili u rumuniji imamo apsolutno pravo da bilo sta kazemo, nakon one blamaze.
Ja yebote, samo onaj ko ode na evropska gostovanja može pričati, kritikovati, pljuvati. Ostali nemaju pravo glasa 😂😂😂😂😂😂
Ne pratis situaciju, izvrces rijeci i nisi dobronamjeran.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 08 avg 2025, 13:04

hz033 je napisao/la:
08 avg 2025, 13:01
Ja sad procitah tekst da je novi trener Dudic. Hahaha, ovo hebo lud zbunjenog
Nije 100% provjeren info

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.