Pa ne bi bilo iznenadjenje
Mirvic sinoc lajko taj post
Krle voli Husrefa , prije ZZ bio je paket Husref sa Krletom i Ahmom
Ali vidjet cemo niko ni za ZZ nije znao nit se spominjao
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ne bi bilo iznenadjenje
Stvarno leti vrijeme. Rahmet mu dusi.
Ih, za dobru lovu ce se u usta ljubit nasred Koseva, pusti to... ne vjerujem ni ja da ce Fedja al gdje se velike pare vrte, nema tu mjesta emocijama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:52Nema od tog ništa.
Pa Krste i on se ne podnose, a sad da odjednom surađuju, daj ba..
Mi smo dusu izgubili dolaskom Mirvica.
Ja yebote, samo onaj ko ode na evropska gostovanja može pričati, kritikovati, pljuvati. Ostali nemaju pravo glasa
Krsteu ni iz džepa ni u džep sa njegovim dolaskom, a radije će nekog dovesti s kim nije u lošim odnosima.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 12:09Ih, za dobru lovu ce se u usta ljubit nasred Koseva, pusti to... ne vjerujem ni ja da ce Fedja al gdje se velike pare vrte, nema tu mjesta emocijama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2025, 11:52Nema od tog ništa.
Pa Krste i on se ne podnose, a sad da odjednom surađuju, daj ba..
Realno stanje su mu Mornar i Klasvik, taj lik i oni presovi,izjave su da se ubijes odma.Posejdon je napisao/la: ↑08 avg 2025, 12:02Od domaćih stručnjaka jedino bih Feđu prihvatio, mislim da ono iz 2022 nije bilo neko realno stanje, sad ako dodje, iako sumnjam da ce doc zbog prethodno navedenih razloga, bit ce to mnogo bolje....i on je iskusniji, zna sta ga ocekuje, a ekipa za nekoliko nivoa iznad one gdje nam je glavna vedeta bio Asmir Suljic.