FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 08 okt 2015, 20:43

sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
E stvarno me zanima sta je tvoj motiv da izdvojis Dadu i konstatujes da je bio katastrofalan. A posebno da napises da nije zasluzio traku.
Po kojim to kriterijima? Ne mogu ovo skontati nikako. Odigrao je solidnu utakmicu,puno trcao,malo grijesio...,bio na nivou cijele ekipe.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 okt 2015, 20:58

FKZ1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
E stvarno me zanima sta je tvoj motiv da izdvojis Dadu i konstatujes da je bio katastrofalan. A posebno da napises da nije zasluzio traku.
Po kojim to kriterijima? Ne mogu ovo skontati nikako. Odigrao je solidnu utakmicu,puno trcao,malo grijesio...,bio na nivou cijele ekipe.
Pa yebiga kako mozes reci ako si gledao utakmicu da je bio imalo dobar? Razumijem ja da je on nas, i ja cu uvjek njega da branim kad ima razloga za to, ali ovo veceras je bilo ispod svakog nivoa. A to kazem posebno jer je bio kapiten i kao takav ocekivao sam vise. Imao je jedan (!) lijep prodor i sut za cijeli mec. Nikako da smiri loptu i da uzme kontrolu na sredini. Nista nije mogao protiv dosta hrabriji i jaci kvazi svicaraca. U defanzivi lose stojao. Iscrpljen vrlo brzo jer nemogu se porediti ovi mecevi i utskmice srednji ekipa u nasoj ligi.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 08 okt 2015, 21:05

Ja se slazem sa SAjom, danas je Sadiković odigrao jako lošu utkmicu, po meni Sadiković igra sa dosta straha, gleda da se što prije riješi lopte i tu je dosta griješio. Očito da trenutno ima problema sa samopouzdanjem i to se je danas odrazilo na njegovu predstavu.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 08 okt 2015, 21:47

Svaka ekipa ima jednog Sadikovića, nebitno koliko dobro odigra on je loš. Nešto što je Svraka bio onu zadnju sezonu, momak igrao odlično, istina slabije neg što se od njega očekivalo, ali je bio "najlošiji" iako je postizao važne golove i igrao sasvim OK. Svi pišemo OK, OK, OK, furka je nema šta, ali niko da spomene Blagojevića "njegov" gol i to što je igrao bolestan. Nadam se da ćemo doći pameti
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 08 okt 2015, 21:48

Dijaspora manje njekajte.

Dado je odlican igrac.
Edis Mulalic jedan je od nas!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 okt 2015, 21:50

Astren je napisao/la:Ja se slazem sa SAjom, danas je Sadiković odigrao jako lošu utkmicu, po meni Sadiković igra sa dosta straha, gleda da se što prije riješi lopte i tu je dosta griješio. Očito da trenutno ima problema sa samopouzdanjem i to se je danas odrazilo na njegovu predstavu.
Slazem se, to sam ranije govorio da momak igra u strahu I u grcu. Nasi dezurni dripci popljuvali momka I neki se strah uvuko u njega.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2015, 21:51

Valjalo bi dovesti onog malog iz Borca što je igrao u paru sa Dadom danas.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 okt 2015, 22:22

jaludovolimte je napisao/la:Svaka ekipa ima jednog Sadikovića, nebitno koliko dobro odigra on je loš. Nešto što je Svraka bio onu zadnju sezonu, momak igrao odlično, istina slabije neg što se od njega očekivalo, ali je bio "najlošiji" iako je postizao važne golove i igrao sasvim OK. Svi pišemo OK, OK, OK, furka je nema šta, ali niko da spomene Blagojevića "njegov" gol i to što je igrao bolestan. Nadam se da ćemo doći pameti
Tesko cemo doci pameti. Na utakmici gledamo samo u loptu,nista drugo ne vidimo i nista drugo nas ne zanima.
Naveo si odlican primjer...tako mi vidimo to.

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 08 okt 2015, 22:32

Sve strucnjaci a niko nema pojma o fudbalu.

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 08 okt 2015, 22:34

Imal kakav video navijanja na derbiju?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2015, 22:39

Zna li neko možemo li mi računati na neku ozbiljniju kintu od Hodžićevog budućeg transfera ili samo onih par procenata solidarnosti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 okt 2015, 22:47

Virtu4l je napisao/la:Zna li neko možemo li mi računati na neku ozbiljniju kintu od Hodžićevog budućeg transfera ili samo onih par procenata solidarnosti?
Pa iako smo imali procenat neki veći dobili smo kad je prešao iz Liverpoola u Dinamo,a pošto je otišao od nas kao junior ne znam koliko imamo procenta :eh:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 okt 2015, 22:49

Jaozinho22 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Zna li neko možemo li mi računati na neku ozbiljniju kintu od Hodžićevog budućeg transfera ili samo onih par procenata solidarnosti?
Pa iako smo imali procenat neki veći dobili smo kad je prešao iz Liverpoola u Dinamo,a pošto je otišao od nas kao junior ne znam koliko imamo procenta :eh:
On je igrao kod nas a ne u Liverpulu nama ide procenat naravno ako dodje do toga.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 08 okt 2015, 22:50

pile87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
On je igrao kod nas a ne u Liverpulu nama ide procenat naravno ako dodje do toga.
Ne kontam,možeš li pojasniti.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 okt 2015, 22:53

Pa i zrinja je dobio za modrica procenat a bio je posudjen kod njih onda...Samo je bitno da je bio u tom klubu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 08 okt 2015, 22:56

On prica o % za sljedeci transfer. Toga nema :)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 okt 2015, 23:05

Mi od Hodzica imamo tek taj procenat solidarnosti koji iznosi 2,5 ili 3%, Liverpool ima 0,5%, a ostatak Dinamo Zagreb ukoliko bude igrao kod njih do 23. godine.

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Harisharis » 08 okt 2015, 23:08

SvePlavo je napisao/la:Zna li neko šta bi od onog da ćemo dobiti brendirani autobus?
Radi se na tome ili su odustali?
?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 08 okt 2015, 23:09

Liverpul treba platiti(ili je vec platio,zavisi kako su oni i Dinamo dogovorili placanje)10%od prodaje Dinamu(75 000 eura). To je po osnovu tako potpisanog ugovora izmedju Zelje i Liverpula.
Drugi osnov placanja je mehanizam solidarnosti. Po tom mehanizmu,svi klubovi u kojima je igrac proveo vrijeme od svoje 12 do 23 godine dijele 5% od svakog njegovog transfera u karijeri. Po tom osnovu,za svaki Hodzicev transfer Zeljo dobija najveci dio od tih 5% jer je u Zelji proveo skoro 8 godina.
Inace,po tom osnovu Zelji kaplju pare od dvanaest igraca. Vecina njih su najveci dio tog vremena od 12-23 godine proveli u Zelji,tako da vecina para po tomosnovu ide Zelji.

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 08 okt 2015, 23:25

Ma sve vi znate, citali ugovore.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, tiagofaria25, Vedrana, voltron30, Zulfo9 i 49 gostiju.