FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 11 jan 2017, 18:27

MortemHz je napisao/la:Ma kakav alibi, u pravu je covjek.
Pa sve zavisi sta je trazio

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 11 jan 2017, 18:33

TobeYarabi je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la: cala je izmedju redova rekao da ima svoje zelje, ali da je razocaran jer upravi(citaj kinezima) nije ni na kraj pameti da mu dovode pojacanja, nego im je cilj samo prodaja igraca i zarada love.
Jest eto Kinezima koji su milijarderi znaci nesto prodaja Duljevica za 400 000. Jest dosli su u Sarajevo da se obogate. Dajte ljudi ne pisite gluposti, smijesno vas slusat. Jedino ko je tu gledao da se obogati mogu biti ovi nasi ljudi iz uprave, ali mislim da se i tome stalo u kraj.
Jednostavno svaki put igraci dovedeni u zimskom prelaznom roku su otjerani na kraju sezone, a kostali su skupo, mozda je jedino to razlog da se sada pazljivo bira, pazi kazem pazljivo, ne kazem da se ne trazi i ne bira jer nema para, mozda je dosao vakat da se polovnjacima i uhljebima stane u kraj ?
ako im ne znaci, zasto onda milijarderi ne uloze npr 5 miliona u pojacanja, uzmemo duplu krunu, pokazemo svima ko je gazda u pl itd?? ili eto ako nece to, zasto nisu udovoljili sefu strucnog staba i doveli te igrace iz nase lige, koje je trazio, a koji svi skupa nisu kostali vise od 500k?? odgovor je jasan brate, BOLI IH RACKU za nama. lovu koju su ulozili, oni hoce nazad i nista drugo ih ne zanima
A sta mislis jesu li ulozili 5 000 000 pa nismo ni u evropu izasli?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jan 2017, 18:34

Pa sta je Čala trebao reći u vezi pojačanja ukoliko je već odavno cilj i plan da se ne mjenja mnogo i da će doći samo igrači koji će unaprijediti igru.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 18:34

PitarBordo je napisao/la:r]

Nego on topic: Malo je tužno što Čala ovako javno govori "tražili smo pojačanja, al' klub nije ispoštovao"... Malo, ali samo malo, mi ova priča vuče na alibi unaprijed.
na cali se vidi veliko razocarenje. a nakon sto je rekao da mu nisu doveli igrace koje je trazio rekao je ovo ''Fudbalski klub Sarajevo ima jasan cilj, a to je izlazak u Evropu i fudbalski klub Sarajevo treba i mora da je stalno okrenut prema Evropi'' meni to zvuci kao da je njemu neko rekao da ni europa nije cilj, tj da je sportski uspjeh nebitan. mi govorimo o tome da smo najuredjeniji, najbolji, najveci itd, a onda nam sef ss skoro uplakan pred kamerama govori da mu nedaju pojacanja i naglasava kako fks MORA STALNO BITI OKRENUT EUROPI..pa to nam je uvjek bio minimum, i nikad se nije ni pomisljalo o ne izlasku u europu, a sad odjednom to nam kao mora biti cilj. i sve to nakon sto se ni prosle godine nismo kvalifikovali. meni se to nimalo ne dopada.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jan 2017, 18:35

Do ljeta nema znacajnijih finansijskih sredstava, osim ukoliko ne prodamo najbolje igrace.

To je valjda bilo svima jasno nakon sto nismo Evropu izborili.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 jan 2017, 18:37

Na ljeto ce pricat kako na zimu da ocekujemo financijsku injekciju i tako u krug :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 jan 2017, 18:39

High je napisao/la:
Memara je napisao/la:Odakle vam ove slike igraca? :D
http://www.fksarajevo.ba/en/first-team
slika

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jan 2017, 18:40

Jesmo prošle godine igrali pripremnu protiv Ilyichevska :?: :!:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jan 2017, 18:40

Nego on topic: Malo je tužno što Čala ovako javno govori "tražili smo pojačanja, al' klub nije ispoštovao"... Malo, ali samo malo, mi ova priča vuče na alibi unaprijed.
na cali se vidi veliko razocarenje. a nakon sto je rekao da mu nisu doveli igrace koje je trazio rekao je ovo ''Fudbalski klub Sarajevo ima jasan cilj, a to je izlazak u Evropu i fudbalski klub Sarajevo treba i mora da je stalno okrenut prema Evropi'' meni to zvuci kao da je njemu neko rekao da ni europa nije cilj, tj da je sportski uspjeh nebitan. mi govorimo o tome da smo najuredjeniji, najbolji, najveci itd, a onda nam sef ss skoro uplakan pred kamerama govori da mu nedaju pojacanja i naglasava kako fks MORA STALNO BITI OKRENUT EUROPI..pa to nam je uvjek bio minimum, i nikad se nije ni pomisljalo o ne izlasku u europu, a sad odjednom to nam kao mora biti cilj. i sve to nakon sto se ni prosle godine nismo kvalifikovali. meni se to nimalo ne dopada.
Isto razmišljamo. :salut:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jan 2017, 18:42

Mi smo divEEEvi, ode nam kapiteeeen! Naš je cijeli svijet, u tuguuu obojeeen! Jeste li vi svjesni da će nam Edin Dino Hrustanović biti kapiten ako prodamo Hareta???? :opaopa: :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 18:45

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 11 jan 2017, 18:49

Kako nam malo fali da padnemo u depresiju.. I ja sam pomalo razočaran zbog svega, kontao sam da ću ovo biti prvi prijelazni rok koji će se uraditi fino, odmjereno, pametno i bez frtutme i 'knedle' u grlu. Otkud znate, možda će baš narednu sedmicu stići prava pojačanja, ispasti možda neki novi igrači ili nešto tako. Ne kažem da sad treba sve pisati u superlativu, ali neki kukaju kao da ćemo se raspasti. Pa šta ne daj Bože da nam se klub nalazi u situaciju u kakvoj je Sloboda? Pa izrešetali vi se ovdje. Na kraju će ispasti super stvar, uvjeren sam. Pa ko je mislio da će ovako Čala dići ekipu i doći na šala zaostatak za Zrinjskim? Rijetki su takvi. Polako drugovi, samo sabura, šta ste se odmah prikopčali na aparate.. Strpljen spašen :bih:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 jan 2017, 18:50

Mislim da mi ovdje ne govorimo o situaciji da klub nema para, nego da klubovi ili igrači traže neke nerealne uslove.
Teško je progutati da ti neki igrač koji u drugom klubu zarađuje 2-3 milje, od Sarajeva traži 5.
Slabo ko normalan bi dao te pare tako olako..

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 jan 2017, 18:51

Sta ste zakukali ko da smo ispali iz lige, Cala svjesno govori da je Evropa cilj, da nebi rekao da je titula imperativ pa onda ako ispusimo on bi bio najveci krivac i na njemu bi se kola slomila. Ovako mu niko ne moze nista rec ako ne osvojimo titulu sto je zapravo uvijek cilj Sarajeva, zna to i Cala kao i mi obicni navijaci jer on prije svega voli ovaj klub i cisto sumljam da je on zadovoljan Evropom. :salut:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 jan 2017, 18:54

Gdje ste insajderi pisam vas po glavi, sve oni znaju satro, ali otici na Kosevo e to od derbija do derbija eventualno :D
Mozda je ovako i bolje ili pojacanja ili nista, nemoj opet nekih najboljih 10-ki albanske lige, prekucavanja lige jednom nogom, dobar samo dok eksplodira na proljece i slicno. Nasa najveca snaga je u ovom strucnom stabu, od parmaka pod Hurticem napravili su fajtere pred kraj sezone i popravili situaciju koliko toliko. I zamolio bih ovog Hilmu moderatora da banuje svakog od ovih padobranaca sto loze raju ovde sa nekim satro insajderskim pricama, a cinjenica je da niko nista ne zna.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 jan 2017, 18:58

mensur55 je napisao/la:

Sta ste zakukali ko da smo ispali iz lige, Cala svjesno govori da je Evropa cilj, da nebi rekao da je titula imperativ pa onda ako ispusimo on bi bio najveci krivac i na njemu bi se kola slomila. Ovako mu niko ne moze nista rec ako ne osvojimo titulu sto je zapravo uvijek cilj Sarajeva, zna to i Cala kao i mi obicni navijaci jer on prije svega voli ovaj klub i cisto sumljam da je on zadovoljan Evropom. :salut:
Gdje je ovdje kukanje? Da li se ovdje uopšte može izraziti mišljenje?

Na kraju krajeva "Čala svjesno govori da je Evropa cilj... pa onda ako ispušimo on bi bio najveći krivac" - pa eto i ti sam se slažeš da je ovo neka vrsta alibija... Ma dajte molim vas.
Samo Saraj'vo.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 jan 2017, 19:03

KenChoo je napisao/la:Kako nam malo fali da padnemo u depresiju.. I ja sam pomalo razočaran zbog svega, kontao sam da ću ovo biti prvi prijelazni rok koji će se uraditi fino, odmjereno, pametno i bez frtutme i 'knedle' u grlu. Otkud znate, možda će baš narednu sedmicu stići prava pojačanja, ispasti možda neki novi igrači ili nešto tako. Ne kažem da sad treba sve pisati u superlativu, ali neki kukaju kao da ćemo se raspasti. Pa šta ne daj Bože da nam se klub nalazi u situaciju u kakvoj je Sloboda? Pa izrešetali vi se ovdje. Na kraju će ispasti super stvar, uvjeren sam. Pa ko je mislio da će ovako Čala dići ekipu i doći na šala zaostatak za Zrinjskim? Rijetki su takvi. Polako drugovi, samo sabura, šta ste se odmah prikopčali na aparate.. Strpljen spašen :bih:
nema nikakve depresije ni kukanja, samo realno razmisljanje. a poredjenje sa bilo kojim drugim klubom u bih je besmislica. mi smo FKS, najveci klub u drzavi i svako poredjenje sa drugima je uvreda za nas..
mensur55 je napisao/la: Sta ste zakukali ko da smo ispali iz lige, Cala svjesno govori da je Evropa cilj, da nebi rekao da je titula imperativ pa onda ako ispusimo on bi bio najveci krivac i na njemu bi se kola slomila. Ovako mu niko ne moze nista rec ako ne osvojimo titulu sto je zapravo uvijek cilj Sarajeva, zna to i Cala kao i mi obicni navijaci jer on prije svega voli ovaj klub i cisto sumljam da je on zadovoljan Evropom. :salut:
na cali se jasno vidi da je razocaran i on naglasava da nama cilj MORA biti izlazak u europu.
haris004 je napisao/la:Mislim da mi ovdje ne govorimo o situaciji da klub nema para, nego da klubovi ili igrači traže neke nerealne uslove.
Teško je progutati da ti neki igrač koji u drugom klubu zarađuje 2-3 milje, od Sarajeva traži 5.
Slabo ko normalan bi dao te pare tako olako..
klub nema pare. ima ih kinez i neda ih. a normalno je da ti ljudi traze vise od onog sto trenutno imaju. ne mozes od nekog traziti da ti dodje a ne ponuditi mu bolje uslove nego sto vec ima.

High

Post Postao/la High » 11 jan 2017, 19:06

Ako nastavimo biti ovakvi s dovođenjem novih igrača i odricanjem naših, onda možemo zaključiti da će to biti potez sklanjanja s puta ostalim timovima koji žele osvojiti titulu prvaka BiH.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 jan 2017, 19:20

KenChoo je napisao/la:Kako nam malo fali da padnemo u depresiju.. I ja sam pomalo razočaran zbog svega, kontao sam da ću ovo biti prvi prijelazni rok koji će se uraditi fino, odmjereno, pametno i bez frtutme i 'knedle' u grlu. Otkud znate, možda će baš narednu sedmicu stići prava pojačanja, ispasti možda neki novi igrači ili nešto tako. Ne kažem da sad treba sve pisati u superlativu, ali neki kukaju kao da ćemo se raspasti. Pa šta ne daj Bože da nam se klub nalazi u situaciju u kakvoj je Sloboda? Pa izrešetali vi se ovdje. Na kraju će ispasti super stvar, uvjeren sam. Pa ko je mislio da će ovako Čala dići ekipu i doći na šala zaostatak za Zrinjskim? Rijetki su takvi. Polako drugovi, samo sabura, šta ste se odmah prikopčali na aparate.. Strpljen spašen :bih:
đe ti je drug
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 11 jan 2017, 19:22

Mi da platimo igrača 200000 taj sigurno bi napravio milionski transfer. Dinamo kad hoće igrača iz HR lige plati koliko klub "zine" i onda ga maximalno isforsira i proda za cifru sa 000000. Kada budemo tako radili onda možemo pisati po ligi i ostalima i očekivati duple i Evropu, a ne da kukamo kako su im veliki zahtjevi. Nadam se da će Čala izgurati svoje i klub mu ispuniti želje.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, kupus army, PapakIzSa, skoJaa i 30 gostiju.