Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
hoceanonymousHD je napisao/la:Šta ima sa Šahinom? Hoće li sutra debitovati?
E vala s polufinalom smo upali u 1 jakosnu grupu,doduse sad je Milan u 2 pa bi mogli fino ih opet izvuciMARCELO je napisao/la:Zna li neko u kojoj ce jakosnoj grupi pri izvlacenju biti real?Zadnjih nekoliko sezona su bili u 2.
Pa i ja se iskreno nadam,al opet realno s jednim polufinalom u 9 godina nije bas nesto ocekivano.Raul_64 je napisao/la:E vala s polufinalom smo upali u 1 jakosnu grupu,doduse sad je Milan u 2 pa bi mogli fino ih opet izvuciMARCELO je napisao/la:Zna li neko u kojoj ce jakosnoj grupi pri izvlacenju biti real?Zadnjih nekoliko sezona su bili u 2.![]()
![]()
ajde valda necemo.
City iz 3 sesira je zanimljiv
jel Arsenal ako prodje u 2 sesiruRaul_64 je napisao/la:E vala s polufinalom smo upali u 1 jakosnu grupu,doduse sad je Milan u 2 pa bi mogli fino ih opet izvuciMARCELO je napisao/la:Zna li neko u kojoj ce jakosnoj grupi pri izvlacenju biti real?Zadnjih nekoliko sezona su bili u 2.![]()
![]()
ajde valda necemo.
Znači možemo očekivati grupu smrti.Raul_64 je napisao/la:E vala s polufinalom smo upali u 1 jakosnu grupu,doduse sad je Milan u 2 pa bi mogli fino ih opet izvuciMARCELO je napisao/la:Zna li neko u kojoj ce jakosnoj grupi pri izvlacenju biti real?Zadnjih nekoliko sezona su bili u 2.![]()
![]()
ajde valda necemo.
Ma ovo sam negdje procitao za pojedine a ne znam bas bas svemessilla je napisao/la:Znači možemo očekivati grupu smrti.Raul_64 je napisao/la:E vala s polufinalom smo upali u 1 jakosnu grupu,doduse sad je Milan u 2 pa bi mogli fino ih opet izvuciMARCELO je napisao/la:Zna li neko u kojoj ce jakosnoj grupi pri izvlacenju biti real?Zadnjih nekoliko sezona su bili u 2.![]()
![]()
ajde valda necemo.
Biće zanimljivo![]()
Nego de bgt postavi te jakosne grupe na forum ili daj link , ja ne mogu da nađem nigdje.
Naravno, šta je do ZG - a opalitanonymousHD je napisao/la:Volio bih ove klubove:
Milan ili Lyon![]()
Bayer ili Lille![]()
Dinamo! Želim da idem na Maksimir.
Galatasaray:Muslera, Ujfalusi, Cetin, Zan, Balta, Felipe Melo, Inan, Sarioglu, Eboue, Richards, Baros.anonymousHD je napisao/la:Adán, Sergio Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Fábio Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Ricardo Kakà, Callejón & Higuaín
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.