Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
kako se ove kvore racunaju za prelaske igraca 8/15. 2/1 , itd
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Anzi nudi za Vidica 28 mil. funti, a njemu sedmicnu platu od 300 000 evra!
Ja mislim da bi trebao ici, tamo je ipak bolja klima nego u Engleskoj...

Ja mislim da bi trebao ici, tamo je ipak bolja klima nego u Engleskoj...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ima li Sneijder facebook profil, da mu pošaljem ovu aplikaciju
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... VTxAGqLX_w

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... VTxAGqLX_w

100% sportski i krajnje opušten potpis
News:
The agent of Wesley Sneijder has denied speculation that the Dutch playmaker is having a medical at Old Trafford on transfer deadline day.
The agent of Wesley Sneijder has denied speculation that the Dutch playmaker is having a medical at Old Trafford on transfer deadline day.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- majestic24
- Kontakt:
CLS je napisao/la:News:
ma yebo ih medical
Sta mu rade??? Operiraju ga???
Citav yebeni dan mu je MEDICAL!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
`Ebo vas Sneijder ba. Zbog njega da mi Cleverleyu propadne karijera u Unitedu? Nema sanse. Davno sam ja njega prekrizio. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Nista od ovog vjerujte meni.a i ne treba nam je preskup je,a ima i godina.Mosa Cleverly
Ja ne vidim kako bi to Cleverley ispao iz igre dolaskom Sneijdera. Osim toga ima previše utakmica, svi će imati svoju šansu...Rooney88 je napisao/la:`Ebo vas Sneijder ba. Zbog njega da mi Cleverleyu propadne karijera u Unitedu? Nema sanse. Davno sam ja njega prekrizio.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Jedino kod 4-5-1 bi igrao Cleverley, opet mozda. Kod 4-4-2 sigurno ne bi mogao.Hawking je napisao/la:Ja ne vidim kako bi to Cleverley ispao iz igre dolaskom Sneijdera. Osim toga ima previše utakmica, svi će imati svoju šansu...Rooney88 je napisao/la:`Ebo vas Sneijder ba. Zbog njega da mi Cleverleyu propadne karijera u Unitedu? Nema sanse. Davno sam ja njega prekrizio.
Kod 4-5-1 bi Igrali Carrick i Anderson sa Sneijderom u vezi. Nizozemac nije nesto za defanzive tako da bi carrick to pokrivao a Anderson bi tu bio zbog trke. Kod 4-4-2 Cleverley vec ne bi mogao nikako igrati.
To za dugu sezonu stoji ali opet zasluzuje momak vecu minutazu od kapaljke. Bar moje misljenje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja mislim da je šef skonto da od tog defanzivca nema nikakve fajde, a i šta će nam kad Cleverley i Anderson kombinuju odlično, Sneijder bi po meni uletio umjesto Andersona (za 4-4-2), a uz Cleverleya koji još nije napravio pogrešan pas, konačno ćemo preuzeti sredinu terena protiv svake ekipe u PL. Svi znamo kako Nani, Young i Rooney kontrolišu loptu i ako pozadi budu imali Sneijdera, Andersona i Cleverleya to će da bude totalni fudbal. Naravno, postoji i 4-4-2 varijanta, ali mislim da ona neće biti učinkovita kao 4-3-3 ili 4-5-1 kako hoćeš, Nani i Young su tu krila. Evo 10 godina nismo imali posjed lopte protiv Arsenala pa se i to konačno promijenilo i mislim da je bilo krajnje vrijeme.Rooney88 je napisao/la:Jedino kod 4-5-1 bi igrao Cleverley, opet mozda. Kod 4-4-2 sigurno ne bi mogao.Hawking je napisao/la:Ja ne vidim kako bi to Cleverley ispao iz igre dolaskom Sneijdera. Osim toga ima previše utakmica, svi će imati svoju šansu...Rooney88 je napisao/la:`Ebo vas Sneijder ba. Zbog njega da mi Cleverleyu propadne karijera u Unitedu? Nema sanse. Davno sam ja njega prekrizio.
Kod 4-5-1 bi Igrali Carrick i Anderson sa Sneijderom u vezi. Nizozemac nije nesto za defanzive tako da bi carrick to pokrivao a Anderson bi tu bio zbog trke. Kod 4-4-2 Cleverley vec ne bi mogao nikako igrati.
To za dugu sezonu stoji ali opet zasluzuje momak vecu minutazu od kapaljke. Bar moje misljenje.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
@Hawking
Ne znam jarane kako ce to djelovati protiv ekipa koje napadaju. Chelsea, Barca, Real...znas ih i sam, da ne nabrajam.
Toga me "strah" nekako. OK Cleverley i Anderson igraju odlicno ali u jacim utakmicama nekako nemogu da zamislim da igramo bez defanzivca. Moguce je, naravno, ali ne znam kako bi to izgledalo.
U takvim slucajevima mozemo pojacati vezni red sa jos jednom veznjakom + Young i Nani po krilima. Ipak onda bi igrali sa jednim spicem. Rooney! A on mi nekako dosta bolje djeluje sada kao "povucena" spica. To mi je dilema ali poslozit ce to SAF sve. Naravno da bi dolazak Sneijdera drasticno pojacao ekipu, nema sumnje u to. Vidjet cemo sta ce biti od svega toga mada, kazem opet, ja sam njega prekrizio i fokusirao se na Cleverleya jer fkt mali moze izrasti u velikog igraca.
Ne znam jarane kako ce to djelovati protiv ekipa koje napadaju. Chelsea, Barca, Real...znas ih i sam, da ne nabrajam.
Toga me "strah" nekako. OK Cleverley i Anderson igraju odlicno ali u jacim utakmicama nekako nemogu da zamislim da igramo bez defanzivca. Moguce je, naravno, ali ne znam kako bi to izgledalo.
U takvim slucajevima mozemo pojacati vezni red sa jos jednom veznjakom + Young i Nani po krilima. Ipak onda bi igrali sa jednim spicem. Rooney! A on mi nekako dosta bolje djeluje sada kao "povucena" spica. To mi je dilema ali poslozit ce to SAF sve. Naravno da bi dolazak Sneijdera drasticno pojacao ekipu, nema sumnje u to. Vidjet cemo sta ce biti od svega toga mada, kazem opet, ja sam njega prekrizio i fokusirao se na Cleverleya jer fkt mali moze izrasti u velikog igraca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Protiv Cityja smo vidjeli da može, protiv Chelsea sam siguran da može, a protiv Reala i Barce ćemo vidjeti, ali vrijedi pokušati, to je jedini način...Rooney88 je napisao/la:@Hawking
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nema nikakvih vijesti oko mogucih transfera oko Uniteda. Za Gibsona i Kuszczaka niko nije pokazao intresovanje, a Macheda je trebao na posudbu u Newcastle, ali izgleda da je i to otpalo. Za Sneijdera nema nista i vjerovatno nece biti nista 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Sir Matt
- Kontakt:
Owenu ovo nije trebalo ....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Gori ste vi sto ga neignorisete 
Uopste nije bitan.
Vratimo se na temu: Moratti on Sky in Italy - "It is a victory for us to have kept Sneijder."

Uopste nije bitan.
Vratimo se na temu: Moratti on Sky in Italy - "It is a victory for us to have kept Sneijder."
ma nema nista od Snajdera ba,, ljudi dzaba se nadate..
Wesley Sneijder: Thanks for all the support, from all over the world!! I will stay with Inter next season. Have a good night everyone.
I to bi bilo to
I to bi bilo to

I laku noć, za nas je prelazni rok gotovBliss je napisao/la:Wesley Sneijder: Thanks for all the support, from all over the world!! I will stay with Inter next season. Have a good night everyone.
I to bi bilo to
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Reakcija na CAF-u -> 

- majestic24
- Kontakt:
Sad hocemo Meirelesa

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.