Ma jok, ja imam na tiketu City, pa neka zabije ko hoće, samo da pobijede.ZOI84 je napisao/la:E sad trebamo moliti Boga da Balo ne zabijeMinistaR je napisao/la:Eto izadje nam Dzek.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Balonja usao u 60 min. obustavljam snimanje i otkazujem upload drugog poluvremena, ne zamjerite
!

A kao Kun bio bolji, al etomiralem444 je napisao/la:Zasluzeno Edina mijenja nema govora danas je bio los.al nadajmo se da ce protiv bayerna bit puno puno bolji
-
- Kontakt:
Imas li ti ozbiljnih problema?Alipasino je napisao/la:Evo trenutka kad ce nase picke da svrsavaju jer je Dzeko zamjenjen.Uzivajte uljezi necijeg uspjeha u zivotu mozda i vi nekad na red dodjete.
Ako neko kaze da je Dzeko igrao lose ne kaze da je los igrac!
Smiri se momcicu, lijeci frustracije na drugom mjestu.
Sa ovakvom postavkom Mancinija i igrom M.C dabogda da i Gosku zabiju gol.Svi k'o usporeni film.
Dzeko je samo jedan od njih 11...bio danas.
Dzeko je samo jedan od njih 11...bio danas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tevez,Kolarov,Silva,next please,cenim da je to Nasri,ili mozda Aguero.kimbo je napisao/la:Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
A sta zasluzeno da Aguero ostane ili? Ili ti samo gledas gdje Dzeko pogrijesi ,a da ne mozes primjetiti da im je vezni qrac.I ja se i ti kladimo u sta god pozelis da je Dzeko starter protiv Bayerna._dreamer_ je napisao/la:X_dreamer_ je napisao/la:joj jest tanak, brate. daj, trgni se Dzeko...
Izvadice ga sigurno do 60te minute...
Zasluzeno ga vadi. Nista nije pokazao. Cak mislim da ako Balonja dobro odigra, da nece poceti tekmu u CL.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Na njemu se igra man marking, Silva je isto slab citavu utakmicu, ali Silvu nece vaditi. No Dzeko je izgubio dosta duela i uglavnom bio tanak, neovisno o tome da li je imao previse lopti ili ne. Los je bio u duel igri. A da je Mancini frajer, izvadio bi Silvu i probao nesto, jer mu je Silva ovako skoro pa neupotrebljiv.kimbo je napisao/la:Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
jbg vazda neko drugi kriv, dzeko nije imo tacnog pasakimbo je napisao/la:Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Momci budite realni, Edin danas nista a Kun i vezni red takodjer.
Kolarov ne zna nije da nece.Devil je napisao/la:Tevez,Kolarov,Silva,next please,cenim da je to Nasri,ili mozda Aguero.kimbo je napisao/la:Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Neandertalac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav potez Mancinija, genijalno 

- Megamon
- Kontakt:
Evo Balonje 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Super Mario spasava dan 

MA nije problam dal' zna ili ne zna,u to necu sa vama da ulazim,jer po vama on ne zna,jer Dzeko od njega nije dobio lopte,problem je sto i Dzeko kada odigra malo losiju utakmicu mnogi nece da priznaju,jer prvo je bio Tevez kriv sto ne dodaje,pa Aca sto ne zna da centrira,pa sada Silva sto je egoistican,pa postavljam pitanje sta je sledece na redu.harishp je napisao/la:Kolarov ne zna nije da nece.Devil je napisao/la:Tevez,Kolarov,Silva,next please,cenim da je to Nasri,ili mozda Aguero.kimbo je napisao/la:Dok je ono đubre Silva onako egoističan nikad City neće imati normalne sistemske igre ..

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))