jbg i ja sam se navikao na tebealfarouqaminu je napisao/la:pa zar i ti?fera je napisao/la:svi smo se bili zabrinuli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jbg i ja sam se navikao na tebealfarouqaminu je napisao/la:pa zar i ti?fera je napisao/la:svi smo se bili zabrinuli
stvarno,nisam znaofera je napisao/la:jbg i ja sam se navikao na tebealfarouqaminu je napisao/la:pa zar i ti?fera je napisao/la:svi smo se bili zabrinuli
rukomet mi u malom prstu:lol:legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vidim počo si sa nadoknadom pa pišeš gdje stigneš ,nisam znao da se razumiješ i u rukomet![]()
![]()
haj još postavi jedan tiket na temi kladionica i dosta za večeras
Jarane,koliko ti dnevno napises postova?alfarouqaminu je napisao/la:rukomet mi u malom prstu:lol:legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vidim počo si sa nadoknadom pa pišeš gdje stigneš ,nisam znao da se razumiješ i u rukomet![]()
![]()
haj još postavi jedan tiket na temi kladionica i dosta za večeras
Blago majci,blago majci da znas....sva je ponosnatikvan je napisao/la:Blago majci što rodi čeljade!![]()
![]()
![]()
pa šta si ti mislio ,nebi bio ovdje da se ne razumijem i da ne volim sportalfarouqaminu je napisao/la:legendo reala pa ti se razumes i u skijanje?![]()
![]()
ok,vidim da si svestran u sve se razumeslegenda reala je napisao/la:pa šta si ti mislio ,nebi bio ovdje da se ne razumijem i da ne volim sportalfarouqaminu je napisao/la:legendo reala pa ti se razumes i u skijanje?![]()
![]()
![]()
pozz legendo odo i ja...legenda reala je napisao/la:vidimo se alfa odo ja
nema nikog ova djeca pospala sutra im škola
Brate navijac si BAYERNA ! Al ofirni ste postalimoustapha je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hip Hop verzija
A Đuro kralj !Portillo je napisao/la:Ljudi, ja sam oplako:
[youtube][/youtube]
Dobro jutro....DAVID VILLA je napisao/la:Dobro jutro svima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 183 gosta.