Nije ni cudo sto odsepaArsenalisation je napisao/la:GANGBANG!Soni je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije ni cudo sto odsepaArsenalisation je napisao/la:GANGBANG!Soni je napisao/la:
I have now come to full terms with Arsenal finishing out of the top four. I hope it’s sixth, because I have no interest in the Europa League. This game was singlehandedly turned on its head by Arsene Wenger’s insanity-ridden substitution of Oxlade-Chamberlain for Andrey Arshavin. This better be the last time I ever see that fucking useless piece of dross in an Arsenal shirt.
Walcott was predictably shit. Overall I’d say the defense had a decent game, and gave a good account of themselves. Robin missed a very easy chance, but he can be forgiven for that. In general terms, our midfield is lacking, and Ramsey doesn’t look to me as a cog in the solution. We miss Wilshere’s creativity and determination in midfield, and when you compound it with the fact that we have only one real striking option, this game was always ours to lose.
In the end, Man Utd win it because they are the better team.
Jesi siguran da si me skont'o? AW-u su bili upućeni, jer pravi izmjenu i izbacuje Oxa.Narin je napisao/la:Jesi siguran da su Oxu bili upuceni zvizduci?
Ma mislio je na izmjenu, kad je se izmjena desavala onda su bili zvizduci. Jednostavno Wenger je prolupao i to se sad vidi..Narin je napisao/la:Jesi siguran da su Oxu bili upuceni zvizduci?
Vidi jadnika jest mu drago, nista volio bih da Arsenal izgubi sve do kraja da se i tvoje napaceno srce malo obraduje.Ad0 je napisao/la:Dobri ste![]()
![]()
![]()
**** smradalonac.Ad0 je napisao/la:Dobri ste![]()
![]()
![]()
Wengeru upućeni jer je vadio Alexa.Narin je napisao/la:Jesi siguran da su Oxu bili upuceni zvizduci?
Ne izvlaci se na tastaturu. Ne shvatas bas najbolje smisao recenica.Narin je napisao/la:Aha sorry,moja greska,ova temperatura lose utice na mene..
Ma ja,haha,a kad sam rekao temperatura ne mislim na ovaj minus vani,nego na 37.8 ..Edin.- je napisao/la:Ne izvlaci se na tastaturu. Ne shvatas bas najbolje smisao recenica.Narin je napisao/la:Aha sorry,moja greska,ova temperatura lose utice na mene..
Al' mi nije jasno, zar ima jos neko da ga nije stid drzat onakav trans?
"In Wenger we trust"
Doslo vrijeme za plakat
Odakle ti znas na sta sam ja mislio ?Narin je napisao/la: Ma ja,haha,a kad sam rekao temperatura ne mislim na ovaj minus vani,nego na 37.8 ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.