Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bože podrži terorizam samo danas, nek netko raznese ovaj skup kvazipolitičara kad smo mi ko narod golo gowno

- alan_kardec
- Kontakt:
hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad bude online skupljamo.alan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
						Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Kad bude online skupljamo.alan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?
Yebo online, ništa to, samo live.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- Evolution87
- Kontakt:
Kako ti je zanimljivo skupljati a ne igra nam repka?alan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
						i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
2 pozicije predsjednika nekog vijeca u nekoj opstini.Pegi10 je napisao/la:Koliki je iznos obestecenjaKawhi je napisao/la:Davor Selak iz HDZ-a 1990 prešao u SDA: Izbori su važniji od referenduma 1992. godine. Svaki dan po jedan naslov da te glava zaboli.
Bolje on nego Zeljko.Vijadukt je napisao/la:mozda imamo novog clana predsjednistva iz reda H naroda, ili barem predsjednika FBIH.Kawhi je napisao/la:Davor Selak iz HDZ-a 1990 prešao u SDA: Izbori su važniji od referenduma 1992. godine. Svaki dan po jedan naslov da te glava zaboli.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Postoje li kod nas, konkretnije u Sarajevu u bankama, oni sigurnosni sefovi gdje se mogu odloziti vrijedne stvari, nakit i sl, ?

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
						There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- alan_kardec
- Kontakt:
čoek se mjesecima trudio i trudio, i na kraju je i ostao trudan. 
Rijetko dostignuće, iskrene čestitke.

Rijetko dostignuće, iskrene čestitke.

RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Kad krecealan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
						puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Bakir dotakao dno zivota, raspravlja od izbornom zakonu drzave BIH sa predsjednicima Hrvatske i Srbije i to u Mostaru. Pa manja je sramota da se skinuo gol i trcao po Bascarsiji.

Baš. I Amin.kobe24 je napisao/la:Knjige su cudo, moj Beshko.Barbarossa je napisao/la:.Frajer bi do sutra mogao brojati naslove knjiga koje je procitao. Vidi se da je fin insan i samo cu reci, molim Allaha da ga uputi na islam i da preseli kao musliman. Da ne komentarisem detaljnije, bezveze ce se pokrenuti rasprava ovdje. Ima ovih bolida koji jedva cekaju da pricaju protiv islama.
Vidi se da čovjek ima toliko toga za reći da bi bilo malo 10 onakvih emisija.
Al jok, pusti da na tv-u gostuju kojekakve pjevaljke, glupani i ostala stoka sitnog zuba.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Pa moraš kad srpska i hrvatska dijaspora u BiH pravi probleme i prijeti blokadom.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj Bakir dotakao dno zivota, raspravlja od izbornom zakonu drzave BIH sa predsjednicima Hrvatske i Srbije i to u Mostaru. Pa manja je sramota da se skinuo gol i trcao po Bascarsiji.
Usput će se promijeniti koja o buškom jezeru i onim hidroelektranama i to je to.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
						- alan_kardec
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Kad krecealan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?
a evo sad tražim tekst na portalu, ne mogu nikako da ga nađem, vidio sam danas naslov. 20-nekog marta počinje.
vjerovatno se uz avaz/nezavisne/večernji, dobije album i skupljaj.
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Jos 100 dana do SP, sad ce to brzoalan_kardec je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Kad krecealan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?
a evo sad tražim tekst na portalu, ne mogu nikako da ga nađem, vidio sam danas naslov. 20-nekog marta počinje.

puške pucaju lete duhovi
						puške pucaju lete duhovi
Možda online, al' samo pošteno ovaj putalan_kardec je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Kad krecealan_kardec je napisao/la:hoćel ko ove godine skupljati panini album za sp?

Ko će davati pare još na to jbt

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
						- alan_kardec
- Kontakt:
davaću ja, koliko budem u mogućnosti. a biće valjda još fanatika po gradu. Popunio sam onaj za sp 2014., a bio sam počeo skupljati i onaj za ep 2016. al odziv bio nikakav i odustanem na polaRaonffa je napisao/la:Možda online, al' samo pošteno ovaj put
Ko će davati pare još na to jbt

RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
evo čitam, u Srbiji prodaja počinje 28. marta, preko 650 sličica u albumu. Al evo kao priča se da će kod njih kesica biti skuplja nego do sad, što znači da će biti skuplja i kod nas. 80 dinara, tj 1,20 -1,30.

RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
Cuj 650alan_kardec je napisao/la:evo čitam, u Srbiji prodaja počinje 28. marta, preko 650 sličica u albumu. Al evo kao priča se da će kod njih kesica biti skuplja nego do sad, što znači da će biti skuplja i kod nas. 80 dinara, tj 1,20 -1,30.

puške pucaju lete duhovi
						puške pucaju lete duhovi
sekerbay je napisao/la:Pa moraš kad srpska i hrvatska dijaspora u BiH pravi probleme i prijeti blokadom.tuzlak1987 je napisao/la:Ovaj Bakir dotakao dno zivota, raspravlja od izbornom zakonu drzave BIH sa predsjednicima Hrvatske i Srbije i to u Mostaru. Pa manja je sramota da se skinuo gol i trcao po Bascarsiji.
Usput će se promijeniti koja o buškom jezeru i onim hidroelektranama i to je to.
Ma pusti @tuzlaka, zaslijepila ga mrznja koju osjeca prema covjeku. Bakir je lijepo rekao da komsije nece raspravljati o izbornom zakonu i da ce se to rjesavati unutar drzave.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne sjećam se najbolje, ali koliko je bio paketić za Euro, čini mi se 5 maraka (znam da mi bilo skupoalan_kardec je napisao/la:evo čitam, u Srbiji prodaja počinje 28. marta, preko 650 sličica u albumu. Al evo kao priča se da će kod njih kesica biti skuplja nego do sad, što znači da će biti skuplja i kod nas. 80 dinara, tj 1,20 -1,30.
 ), al to mi previše, a opet 1 marka malo.
 ), al to mi previše, a opet 1 marka malo."Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.