Objasni mi ovo ako može, bez ikakvog namigivanja!Mokes je napisao/la:Tvoja su svakako na minimumujoker90 je napisao/la:Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Ljudi hladno najavili da ce danas potpisati Lelic i PiricOsmanhodzicBuco je napisao/la:Izvijesni Haruna se nije pojavio na pripremama, sto se moglo i ocekivati. FB stranica Sarajevo balkan fans ponovo plasira lazne informacije o nasem klubu... molim sve da prijave stranicu, da ih ukinemo mater Him yebem.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I kazu cilj Europa. Sa ovakvim timom, sta cemo tamo?
Da nas nabusi neka ekipa iz Luxemburga ili slicne egzoticne zemlje?
Mi nismo u stanju dovesti igraca iz ove lige, a nisu sigurno trazili da se dovede neki igrac Zelje, Zrinjskog ili Sirokog.
Ali bitno je da smo mi najorganizovaniji klub u drzavi i da imamo akademiju.
Mi nismo u stanju dovesti igraca iz ove lige, a nisu sigurno trazili da se dovede neki igrac Zelje, Zrinjskog ili Sirokog.
imamo akademiju vidiš da smo priključili 3 akademca prvom timuEvander je napisao/la:I kazu cilj Europa. Sa ovakvim timom, sta cemo tamo?

-
- Kontakt:
Sad udarate Ihtijarevica zasto ? Ne svidja vam se ? Nije on kriv sto klub nema para za pojacanja i sto je cilj kluba omuguciti mladim igracima dobre uslove kako bi mogli ici spemni u evropske klubove .
Da bar ta tri momka hoce igrati, ali znamo svi da od toga nista nema.fks74 je napisao/la:imamo akademiju vidiš da smo priključili 3 akademca prvom timuEvander je napisao/la:I kazu cilj Europa. Sa ovakvim timom, sta cemo tamo?
Ali bitno je da smo mi najorganizovaniji klub u drzavi i da imamo akademiju.![]()
![]()
Gledat ces i dalje Radovca, Rustemovica, Bekice, Novakovica i slicne vedete.
Najgore od svega, sto cemo se godinama navici na ovo. Daj Europu i puna saka brada.
Pa ta hebena Europa nije bila upitna kad ni za kifle nismo imali.
Jesu li to drugi bolji ili smo mi losiji, nego sto smo prije bili?
Ne pise mi se ovdje vise, ali fakat.
Koliko isfrustriranosti u postovima, ali poostovi pravi oni bosnjački, procitao naslov i prica a nije procitao tekst.
Dakle, hocete reci da je lose to sto nismo doveli 4 slobodna igraca koja nisu igrala pola godine, nego ganjamo igrace koji su kvalitet i igraju trenutno?
To je kao lose?
Pa PRIJE mjesec dana ste pisali da se ne gomilaju igraci i da treba polahko sa pojacanjima da bi se dovela prava, provjerena, da ne moramo raskidati ugoovor za mjesec dana. Dobijemo to, e sad ne valja ni to, daj sad odmah 1. januara bar 4 igraca da se slikaju sa dresom FKS.
Ja postujem i cijenim ovu iksrenost i direktnost, problem vas je sto ne znate kao ni ja koje igrace us htjeli dovesti i koliko novca je to "nismo mogli "
Sta ako je cijena tog igraca bila 200 000 eura?
Previse letite pred rudu, ne kazem da je Faruk sposoban, iskreno sumnjam u njegove kvalitete, ali tu je Čala, i mislim da je glupi i pomisliti da ce nesto proci bez njegovog aminovanja. To smo vidjeli i sada na presu. Ocito da Čala zna sta hoce i koga hoce, ocigledno je da ce se doci do para kojima ce se realizovati par igraackih pojacanja, ocigledno je i to da duljevic mogli boga da se ispali i neka mu je sa srecom, ja vam garantujem da necemo osjetiti njegov izostanak!
Previse ste mi nervozni zbog gluposti, u jkubu su, o mom misljenju dosta sposobni ljudi koji pored svojih redovnih poslova moraju da lizu Tanu supak zbog onoga sto su nasi veliki navijaci DINO I KUSTA I IBRAK uradili u prethodnom periodu.
Koliko isfrustriranosti u postovima, ali poostovi pravi oni bosnjački, procitao naslov i prica a nije procitao tekst.
Dakle, hocete reci da je lose to sto nismo doveli 4 slobodna igraca koja nisu igrala pola godine, nego ganjamo igrace koji su kvalitet i igraju trenutno?
To je kao lose?
Pa PRIJE mjesec dana ste pisali da se ne gomilaju igraci i da treba polahko sa pojacanjima da bi se dovela prava, provjerena, da ne moramo raskidati ugoovor za mjesec dana. Dobijemo to, e sad ne valja ni to, daj sad odmah 1. januara bar 4 igraca da se slikaju sa dresom FKS.
Ja postujem i cijenim ovu iksrenost i direktnost, problem vas je sto ne znate kao ni ja koje igrace us htjeli dovesti i koliko novca je to "nismo mogli "
Previse letite pred rudu, ne kazem da je Faruk sposoban, iskreno sumnjam u njegove kvalitete, ali tu je Čala, i mislim da je glupi i pomisliti da ce nesto proci bez njegovog aminovanja. To smo vidjeli i sada na presu. Ocito da Čala zna sta hoce i koga hoce, ocigledno je da ce se doci do para kojima ce se realizovati par igraackih pojacanja, ocigledno je i to da duljevic mogli boga da se ispali i neka mu je sa srecom, ja vam garantujem da necemo osjetiti njegov izostanak!
Previse ste mi nervozni zbog gluposti, u jkubu su, o mom misljenju dosta sposobni ljudi koji pored svojih redovnih poslova moraju da lizu Tanu supak zbog onoga sto su nasi veliki navijaci DINO I KUSTA I IBRAK uradili u prethodnom periodu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nece dobit ni 15 minuta da igraju, sva trojica zajedno.fks74 je napisao/la:imamo akademiju vidiš da smo priključili 3 akademca prvom timuEvander je napisao/la:I kazu cilj Europa. Sa ovakvim timom, sta cemo tamo?
Ali bitno je da smo mi najorganizovaniji klub u drzavi i da imamo akademiju.![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda se Hadžić pokaze ako nista..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jest poražavajuća činjenica, od 4 igrača ni jednog dovesti još ali se radi na tome i nadam se da ćemo uspjeti angažovati i pojačati ekipu.Evander je napisao/la:I kazu cilj Europa. Sa ovakvim timom, sta cemo tamo?
Ne bi volio da nas Duljević napusti ali ako se radi o Bundesligi, sigurno je da ponuda neće biti loša bez obzira na još pola godine ugovora ali ako te pare ne planiramo usmjeriti na pojačanja onda ne vidim svrhu da pustimo Duljevića. Prodati Harisa a dovesti bilo kojeg igrača iz naše lige, kao zamjenu, znači da smo na gubitku jer je Duljević najbolji igrač lige i jedan igrač ga neće moći zamjeniti, ukoliko od tih para možemo dovesti 2-3 igrača iz naše lige koje želimo onda je to druga priča i onda je to prihvatljivo.
Apsulutno tacno. Koliki god da je on nesposobnjakovic, a jeste, bez para nema niti pojacanja.bordobijeli je napisao/la:Sad udarate Ihtijarevica zasto ? Ne svidja vam se ? Nije on kriv sto klub nema para za pojacanja i sto je cilj kluba omuguciti mladim igracima dobre uslove kako bi mogli ici spemni u evropske klubove .
Da Braida dodje da nam bude sportski direktor, Lelic bi nam opet bio najbolji igrac kojeg mozemo angazovati.
pa i drugi ne najavljuju ništa spektakularno i drugima je cilj europa ili to tako svi govore da spuste malo tenzije tako i naši vjerovatno rade a kako ćemo znati da bi pojačanja bila pojačanja možda bi bolje igrali da ne mijenjamo ekipu nikako ali eto vidjet ćemo kako će biti na kraju
mene živo interesuje zašto golmana i šta u odbrani traži??? nije valjda stopera?zlo87 je napisao/la:znači Janjoš traži 4 igrača
zašto uopšte pričamo o prodaji igrača zimi??? to nijedan normalan klub ne radi??? valjda hočeš osvojiti nešto? taman se uigrali malo podigli sampouzdanje sad opet nuliraš sve što je Čala uradio...ovo je toliko debilno da nemam riječi...prodati najboljeg igrača u ZIMSKOJ PAUZI??? konkurenti se pojačavaju a mi se oslabljujemo sami

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 11 jan 2017, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pantelija je napisao/la:Ne pise mi se ovdje vise, ali fakat.
To je kao lose?

- dobrinja123
- Kontakt:
Ako necemo dovest pojacanja ja bi radije da omladinci igraju na svim tim pozicijama nego prosjecni igraci lige
moramo nekoga dovesti
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
Meni je glupo što smo prvoj ekipi priključili tri juniora a u kadru imamo već od prošle godine priključena tri juniora koja još nisu dobila minutažu. Pozvani momci su sigurno zaslužili poziv i sigurno da trebaju dobiti šansu treniranja sa seniorima i dobijati minutažu ali sumnjam da će se to desiti. Ja bi ove starije (Gljivu, Herića i Rastodera) poslao na posudbu, a ovim dao priliku da pokušaju ono što ovi stariji nisu pa da neko i zaigra, bar malo.
Gljiva, Herić i Rastoder 100% neće dobiti minutažu jer sada ide liga za prvaka a i završnica je kupa i svaka utakmica je važna dok im ne ide u prilog što više ne mogu igrati omladinsku ligu.
Čelik, Olimpik, MetalegLe i slične ekipe trebaju i traže igrače, a ako im ne možemo srediti posudbu u te klubove koji se grčevito bore za opstanak onda ne zaslužuju da ih držimo, realno, ali vjerujem da mogu više dati njima a mi smo na dobitku - jer napredovat mogu samo ako igraju, još neće igrati protiv nas, što je još jedan plus, ogromni
Gljiva, Herić i Rastoder 100% neće dobiti minutažu jer sada ide liga za prvaka a i završnica je kupa i svaka utakmica je važna dok im ne ide u prilog što više ne mogu igrati omladinsku ligu.
Čelik, Olimpik, MetalegLe i slične ekipe trebaju i traže igrače, a ako im ne možemo srediti posudbu u te klubove koji se grčevito bore za opstanak onda ne zaslužuju da ih držimo, realno, ali vjerujem da mogu više dati njima a mi smo na dobitku - jer napredovat mogu samo ako igraju, još neće igrati protiv nas, što je još jedan plus, ogromni

Nekako mogu 'prežvakati' da odu Dulja i Almir, ali Ahmetovića malo teže. Nemojte ljudi padati u depresiju, polako, ima još fore bruku da se dovedu igrači. Prodao bih odmah Dulju i Almira, ovog drugog nećemo ni osjetiti. To da se završi do kraja hefte i eto nam para za ove igrače što su se pominjali. Polako, i ja sam malo razočaran, ali nema više igre, sad je tu Čala.
Dobro je ovdje neko rekao, Ihtijarevića levate pravo. Eno sada Lelić hoće više, tačno ga levate. Hitno bi zamijenio pozicije Faruku i Slaviši, to bi bio pun pogodak. Nema šanse da levatiš Slavišu koji je majstor svog posla. Ali, realno nema se para.
Opet kažem, volio bih da se završi transfer Dulje i Almira, pa možda i Mersudina i biti će para za prave zamjene.
Dobro je ovdje neko rekao, Ihtijarevića levate pravo. Eno sada Lelić hoće više, tačno ga levate. Hitno bi zamijenio pozicije Faruku i Slaviši, to bi bio pun pogodak. Nema šanse da levatiš Slavišu koji je majstor svog posla. Ali, realno nema se para.
Opet kažem, volio bih da se završi transfer Dulje i Almira, pa možda i Mersudina i biti će para za prave zamjene.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 11 jan 2017, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma da, celik koji se bori za opstanak ce sigurno razigravat akademce Sarajeva, aha.
blago da kazem, razocaran sam onim sto Cala rece danas...
blago da kazem, razocaran sam onim sto Cala rece danas...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Evo i mene
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Lavcina, Lecler, Napapijri, NazorUso, Pantelija, r3m1, riki46, Samba71, UltraNorth i 80 gostiju.