Duljevic ce otici za koju cifru?
Ovako je i Baljak mogao da posluje u klubu.
Treba sve pozicije pokrit Malezijcima da se konacno rijesimo lopovluka i kradje koja nas je vec kostala. Nesposobnjakovici!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Septerra je napisao/la:Je li možda mislio na upite? U svakodnevnom govoru se pod "ponudom" podrazumjeva "konkretna ponuda" a nekonkretna "ponuda" bi bila upit. Nije da cjepam dlake već pokušavam njegovu izjavu sebi učiniti smislenom.
I još sam mišljenja da Ihtijarević nije dorastao ovoj funkciji. Ništa lično protiv njega samo mislim da nema šlifa za ovaj posao.
@High - poslije toga ništa.
Odavde se igraci prodaju preko agencija, i sa njima potpisujes autorizacije, npr dozvolis nekoj agenciji da proda tvog igraca za 150 hiljada eura u Kinu, i sad se ceka konkretna ponuda, tj da neki klub iz Kine posalje ponudu od 150 hiljada eura na adresu kluba.miky_hz je napisao/la:Pa il je ponuda il nije,cuj konkretna i nekonkretna,nema tu sredine.Onda nije ponuda vec je sta bi bilo kad bi bilo.
Bravo isto mislim.zagorski je napisao/la:Ja koliko sam vidio i shvatio Cala je vidno razocaran jer mu uprava nije realizirala nijedno pojacanje do sada,a ovaj Faruk je teski ublehas i marioneta.
Ne ulijeva mi ovo optimizam nimalo!
Tvoja su svakako na minimumujoker90 je napisao/la:Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja?
Burberry46 je napisao/la:Bravo isto mislim.zagorski je napisao/la:Ja koliko sam vidio i shvatio Cala je vidno razocaran jer mu uprava nije realizirala nijedno pojacanje do sada,a ovaj Faruk je teski ublehas i marioneta.
Ne ulijeva mi ovo optimizam nimalo!
Svaka cast za Calu neka im je rekao
Zar se moze nize?joker90 je napisao/la:Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja?
Mokes je napisao/la:Tvoja su svakako na minimumujoker90 je napisao/la:Da li opet trebamo smanjiti ocekivanja?
High je napisao/la:@hapuc, dobar avatar.
Što bi Dizdar rekao, inspiriran tim epitafom: Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama.
Kao sto kazes vise ni Aco nema informacija... Samo ovako nastaviti, mahala na aparatima.PAPE1 je napisao/la:Sta bi bilo kad bi bilo...Drago mi je vidjeti ovu igru lažnih insajdera, kad niko nema pojma a svi se trude ispasti pametni i duhoviti,čak ni svemogući Aco nema informacija,to je znak da smo na dobrom putu...
Kud nismo Chelsea, Real, Barcelona...ccc...ali ako ljudi iz Uprave budu citali forum i tvoje postove, uskoro cemo postati veliki klub.Evander je napisao/la:Ma Lelic je i onako bolji i dovoljan nam je on da zakrpi odlazak DuljevicaColdDemon je napisao/la:Ne, dovest će nekoga iz Bayerna ko je pod ugovorom...Evander je napisao/la:
I da se ta prodaja desi, znamo da od toga nista nece biti. Dovest ce se neki igraci koji budu dostupni, a ne traze previse.
Samo budale dovode provjerene igrace i placaju odstete.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Đe si to pročito?hapuc je napisao/la:High je napisao/la:@hapuc, dobar avatar.
Što bi Dizdar rekao, inspiriran tim epitafom: Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama.
![]()
![]()
ontopic
"Budućnost Duljevića je svakako u centru pažnje, a konkretnu ponudu ima od neimenovanog kluba iz Bundeslige. Kako saznajemo, ponuda je zadovoljila zahtjeve čelnika FK Sarajevo te se čeka realizacija transfefra, dok ponude iz Turske i Grčke nisu bile zadovoljavajuće za kapitena tima sa Koševa.
Za Almira Bekića se raspitivao izraelski Hapoel Tel Aviv, ali nije isključeno da i on napusti FK Sarajevo.
Pažnju drugih klubova je privukao i napadač Mersudin Ahmetović, kojeg su zapazili skauti iz japanskog kluba FC Tokyo."
klixSiouxLukavac je napisao/la:Đe si to pročito?hapuc je napisao/la:High je napisao/la:@hapuc, dobar avatar.
![]()
![]()
ontopic
"Budućnost Duljevića je svakako u centru pažnje, a konkretnu ponudu ima od neimenovanog kluba iz Bundeslige. Kako saznajemo, ponuda je zadovoljila zahtjeve čelnika FK Sarajevo te se čeka realizacija transfefra, dok ponude iz Turske i Grčke nisu bile zadovoljavajuće za kapitena tima sa Koševa.
Za Almira Bekića se raspitivao izraelski Hapoel Tel Aviv, ali nije isključeno da i on napusti FK Sarajevo.
Pažnju drugih klubova je privukao i napadač Mersudin Ahmetović, kojeg su zapazili skauti iz japanskog kluba FC Tokyo."