Mi cemo vec iduce godine imati problem u21 pravila jer ako ovako nastavimo pojacavati ne mozemo razviti igraca sa nasim papirima a da je kvalitet da igra 90 min u ligi.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:48Po meni tim, pa i klub se mogu dici na 3 nacina:
1. Omladinski pogon, sa sjanim trenerima, dug i trnovit put. Nije za 85% navijaca FKS. Nije uporedivo, ali recimo Ajax nekad.
2. Kupovinom igraca koji nadilaze neku ligu. Nije uporedivo, ali recimo MC.
3. Kombinacijom ovog 1 i 2 i to mi se cini da treba biti put FKS. I mislim da jeste i da idemo tim putem, cak smo i dobro zakoracili.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Baš bi bilo za balade neke to da dođe Mierez u istoj sedmici kad ti ode trener koji ga je napravio. Iz rubrike neće se desiti.
Za Seferovića i mogu povjerovati da ima kontakta al' skupa igračka, nema smisla sve pare od Gulija strest na 2 igrača koja ne možeš prodat dalje a uostalom i qrac me zaboli nisu moje.
Za Seferovića i mogu povjerovati da ima kontakta al' skupa igračka, nema smisla sve pare od Gulija strest na 2 igrača koja ne možeš prodat dalje a uostalom i qrac me zaboli nisu moje.
-
- Kontakt:
Raja bice ludnica sa pojacanjima akobogda.
-
- Kontakt:
Kakav Mierez, Dinamo se nateze sa njim dva mjeseca i ne mogu dogovorit zbog finansija.
Kanarinac nije nista pogodio otkako je Dino Selimovic otisao iz kluba.
Kanarinac nije nista pogodio otkako je Dino Selimovic otisao iz kluba.
Djeste vidjeli to za Seferovica i Miereza, koja stranica? De bacite ovdje ss ljubi vas brat
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- siroliver69
- Kontakt:
Najjaci su glupani koji kazu: Nije ZZ otjeran, nego sam dao ostavku!!
Onakvom treneru i čovjeku crtati ko mora igrati i on da ostane...cirkus.
Sretno Ljajicu ali kratkog daha će ova euforija biti. Pratite samo koliko ce igraca uskoro dobiti raskid ugovora. Pratite. Nažalost.
Onakvom treneru i čovjeku crtati ko mora igrati i on da ostane...cirkus.
Sretno Ljajicu ali kratkog daha će ova euforija biti. Pratite samo koliko ce igraca uskoro dobiti raskid ugovora. Pratite. Nažalost.
Zadnja izmjena: siroliver69, dana/u 08 avg 2025, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ludiloo,ludilooo,ludilooooo…..
Ludilooo,ludilooo,ludiloooooooo…
Ismiiiiiir je pooooludiooooo…..
Ludilooo,ludilooo,ludiloooooooo…
Ismiiiiiir je pooooludiooooo…..
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma mozda i ima smisla da imamo vise informacijahazarder je napisao/la: ↑07 avg 2025, 23:54Baš bi bilo za balade neke to da dođe Mierez u istoj sedmici kad ti ode trener koji ga je napravio. Iz rubrike neće se desiti.
Najjace kad dovedu nekog trenera da igra sa 4 nazad a nama stoperi dok skontaju kako markirat i otvarat prodje 70% lige, a u veznoj liniji vec sad u zraku vidim potencijalni odlazak Mamasa,Elezija ili Djordjevica neko od ova tri ce izvisit.
A gdje će otići, u Zmaj ili Montanu?

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Za Miereza ne znam, za Seferovica je totalna dezinformacija.
Sumnjam da bi Vaha preuzeo Sarajevo.
Strucnjak jest i to vrhunski, ali je i gospodin jos veci.
Fino i kulturno je odbio repku, gdje je mogao napraviti vrhunske rezultate s tadasnjom generacijom. Covjek je jednostavno gospodin, taj neda trunku uplitanja u svoj rad i tu sve pocinje i zavrsava oko price da bi mogao sjesti na nasu klupu. Volio bi da grijesim i da nas Vahid preuzme ali tesko. Na hajr.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
“Ivan Matić novi pomočnik u stručnom štabu prvog tima. Ovaj iskusni skaut i bivši pomočni trener hrvatskog niželigaša NK Solin, pridružit ce se prvom timu FK Sarajeva u ulozi pomocnog trenera.”
Vaha sam kosta ko Adem, Seferovic i Mierez zajedno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ta mjesta su na boljem glasu u gradu, nego Baoli. Ma samo da ga ne povuce da gore previse izlazi navecer, dok je kod nas, to je bitno

-
- Kontakt:
Samo u Montanu sa Nunijem, Smrkom i Jalom Bratom da bace zajedno selfi.
Ne moze smrk on je usao kod kona eno .Hordas1990 je napisao/la: ↑08 avg 2025, 00:16Samo u Montanu sa Nunijem, Smrkom i Jalom Bratom da bace zajedno selfi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: budzak, ErosViverosViv, Ferrante071, skoJaa, XCustom i 71 gost.