Memara je napisao/la:![]()
SUTRA U 14h!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Memara je napisao/la:![]()
SUTRA U 14h!
Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
ješić je raskinuo s njim ugovor.. Zvali su ga naši u Novembru na pregovore, rekao mu javiti Ihtijarević za 20tak dana, nikad ga nije nazvao..Septerra je napisao/la:Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
Da, provjerio sam i u pravu si. Crni Ješiću...zlo87 je napisao/la:ješić je raskinuo s njim ugovor.. Zvali su ga naši u Novembru na pregovore, rekao mu javiti Ihtijarević za 20tak dana, nikad ga nije nazvao..Septerra je napisao/la:Šteta, stvarno. Mogu razumjeti da ga Hurtić nije trebao za prvi tim ali je glupa odluka bila da ga se ustupi Olimpicu kad je i u Travniku prošle sezone sa svojih 18-19 godina bio među najbojima. Mogli su ga posuditi Olimpicu i sad ga eventualno vratiti u prvi tim Sarajeva.kengur je napisao/la:Kobiljar u Zrinjskom
ako je za vrijeme Ješića, vjerovatno nije lažf0rest1946 je napisao/la:Laž velikaZeljo92 je napisao/la:halalite na upadu ali od Kobiljara ste trazili ogromnu sumu novca da bi igrao u Sarajevu. Njegovi roditelji mi to rekose, dino i co jbg.
Evo cekamo portale, valjda je u 2 u klubu i press.SiouxLukavac je napisao/la:Meni uopste nije žao sto je Kobiljar otisao u Zrinjski. Gledao sam ga vise puta, par puta i uzivo i mislim da ne bi kod nas dobio veliku minutazu a sumnjam da ce i u Zrinjskom.
Jel se desava sta kod nas? Jel neko otisao na trening, imal kakvih slika i novih lica?
Pa Zrinjski je mali klubfico je napisao/la:Ja mislim da je Kobiljar igrac za male klubove, sumnjam da ce on nesto napraviti u Zrinjskom. Vrijeme ce pokazati.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 7 gostiju.