FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve razumijem i sve mi je jasno! Naši u upravi jednostavno nemaju ambicije za trofeje. Ne zato što ne žele, nego što ne znaju. Pored svih prednosti koje imaju u organizacijionom smislu, oni još uvijek mlate praznu slamu i nemaju muda!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Koga smo dosad doveli, a da je pojačanje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da, poznajem jednog od momaka koji je održavaju i nerijetko mi on govori informacije.hzzavidovici je napisao/la:Proziva se stranica FK Sarajevo Balkan fans na forumu i dosta forumasa je upratilo da informacije koje se pojave na forumu završe kao objava na toj stranici. Pratim tu stranicu od početka i bilo je svega, a nedavno neka promjena na stranici je bile i od tada Kencho podržava rad te stranice ako se ne varam jednom je rekao da zna momka koji vodi stranicu, a od tada se igra insajdera na forumu ovdje. Nikad vrijeme ovo proći, ubi iščekivanje.
- TobeYarabi
- Kontakt:
plakalaHigh je napisao/la:Koga smo dosad doveli, a da je pojačanje?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prozivkaaa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam ja napisao da nema nista od toga, nego da nije istina da je blizu, da ima dogovor sa nama, u transferima je sve moguce.FrancescoTotti je napisao/la:Kenco dobar si lik, al ako ynwa kaze da od ordagica nema nista onda nema nista, to ti je isto kao kad ti zena kaze da ovaj mjesec neces dobit nista, znaci ma koliko ti tvrd bio, NEMA NISTA
Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica. Amer ako ne potpise ugovor sa Slobodom, a ovisi samo o njima, ako ispostuju dogovor potpisati ce, onda imamo neku sansu, nije velika, jer oni ce ga prije zadrzati do kraja ugovora nego pustiti nama za cifru koju smo spremni ponuditi. Mislim da oni nisu glupi da ga pokusaju izigrati, i da ce ispostovati dogovor i da ce uskoro potpisati sa njima ugovor.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad je prozivka ?
YNWA je napisao/la: Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato smo mi Sarajevo a oni takvi kroz citavu historiju u svemuMemara je napisao/la:YNWA je napisao/la: Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica.![]()
![]()
jaaaadno!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 12 ili u 2 brate, sutra je prvi trening u 2.hrn je napisao/la:Kad je prozivka ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tek sad vidim na sta su oni sve spremni...MortemHz je napisao/la:Zato smo mi Sarajevo a oni takvi kroz citavu historiju u svemuMemara je napisao/la:YNWA je napisao/la: Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica.![]()
![]()
jaaaadno!

prozivka je u 12, press 14h.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek se tako dijelilo to, tacno se zna kakvi su oni a kakvi mi
, pa i google to zna
ali haj da ne trujemo temu sa njima, nisu vrijedni. Jedva cekam slike prozivke, eventualno neki klip. 

SUTRA U 14h!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne sjecam ss kad sam zadnji put bio na prozivci 

hoce li biti live pressice
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Me nek' smo gospoda, pa i neka ne dodje.YNWA je napisao/la:Nisam ja napisao da nema nista od toga, nego da nije istina da je blizu, da ima dogovor sa nama, u transferima je sve moguce.FrancescoTotti je napisao/la:Kenco dobar si lik, al ako ynwa kaze da od ordagica nema nista onda nema nista, to ti je isto kao kad ti zena kaze da ovaj mjesec neces dobit nista, znaci ma koliko ti tvrd bio, NEMA NISTA
Amer ima dogovor samo sa Slobodom, mi ga zelimo, to nije tajna, spremni smo ga kupiti od Slobode, nismo cigani da zovemo igrace i molimo ih da tuze klub i uzmu papire, a glumimo silu, pokusali su tako i sa Amerom, ali dzaba im, **** ih odmah, dzaba pozivi i onih kvazimenadzera Stanica i Zivkovica. Amer ako ne potpise ugovor sa Slobodom, a ovisi samo o njima, ako ispostuju dogovor potpisati ce, onda imamo neku sansu, nije velika, jer oni ce ga prije zadrzati do kraja ugovora nego pustiti nama za cifru koju smo spremni ponuditi. Mislim da oni nisu glupi da ga pokusaju izigrati, i da ce ispostovati dogovor i da ce uskoro potpisati sa njima ugovor.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mi ih samo pozovemo u shoping i oni dodu bez srkleta i problema 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kobiljar u Zrinjskom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.