Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 23 avg 2011, 01:37

adriano_leite je napisao/la: Ako ces historiju, Barca 72 trofeja u svim takmicenjima (oduzmi kup velesajamskih gradova, onda to dodje na 69 trofeja, plus ovaj jos jedan superkup, onda dodjemo na cifru od 70 trofeja), a Real 73...

13 trofeja u posljednjih 15 godina, a mi 15...

Kad se uzme u obzir da smo u u jednoj sezoni osvojili vise trofeja nego vi u posljednjih 5 godina, onda ovaj tvoj cas historije nam pokazuje ko je gospodar realnosti.

Drago mi je sto sam prisustvovao tvom casu historije, hvala, dovidjenja...
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Momak ono wtf šta si želio da kažeš? :lol:
Hoćeš da kažeš da se Barcini trodeji mogu mjerit s Realovim :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 avg 2011, 01:39

@Samoubice, nismo se tako dogovorili, prikoci malo :mrgreen: .
Sta bi se moglo pametno napisati? Khedira i Sahin se oporavili, mozda i vidimo mladog Turcina protiv Galate. A sve imam osjecaj da je ovo neko prije mene napisao :lol: .
Kako god, jedva cekam da vidim Sahina, da vidimo kakav je na defanzivnom planu, kakav ima pregled igre i sl..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 avg 2011, 01:49

Nail for Real je napisao/la:@Samoubice, nismo se tako dogovorili, prikoci malo :mrgreen: .
Sta bi se moglo pametno napisati? Khedira i Sahin se oporavili, mozda i vidimo mladog Turcina protiv Galate. A sve imam osjecaj da je ovo neko prije mene napisao :lol: .
Kako god, jedva cekam da vidim Sahina, da vidimo kakav je na defanzivnom planu, kakav ima pregled igre i sl..
Pisao Raul,ali nema veze fino je da se ponovi :mrgreen:
Sahin je naše najveće pojačanje ove sezone očekujem da za njega izmisli mjesto u ekipi :D
Ja bih volio da proba klasičnu 4-5-1.U sredini Sami,Xabi i Nuri,na krilima Ozil i Ronaldo i u vrhu Benz ili Pipita.Protiv Barcelone u superkupu mi se jedino nije svidjelo što previše napadamo po krilima.Znat svi da nemam povjerenje u Angela i opravdao je moje želje da ode sada u superkupu.
Velika prednost kada bi igrali ovu 4-5-1 je što bi Ozil često ulazio u sredinu dok bi se Ronaldu dala sloboda da igra i lijevo i desno.Tada bi Marcelo normalno više naprijed išao,a kada bi imali Nurija,Samija i Xabija tu ne bi bilo nikakvih problema.Ova formacija bi bila puno kreativnija od ove sadašnje gdje je ipak prevelika rupa između Ozila i centralnih veznjaka.I ne bi Angel morao igrat :lol:
P.S.Čini mi se da bih ja taktički vodio Real bolje od Josea :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 avg 2011, 01:58

:lol: :lol:
Kratak pregled :mrgreen:
Protiv Barcelone u superkupu mi se jedino nije svidjelo što previše napadamo po krilima
Nije ti se svidjelo, bilo je ucinkovito. Odbrana je zakazala a ne napad.
Velika prednost kada bi igrali ovu 4-5-1 je što bi Ozil često ulazio u sredinu dok bi se Ronaldu dala sloboda da igra i lijevo i desno
:?:
Pa u finalu Kupa Kralja smo igrali sa 2 krila, sa Di Mariom i Ronaldom i upravo preko krila ih razbili. Ako vec hoces 3 defanzivca u veznom redu, onda je Di Maria itekako u kombinaciji za to krilo. To sto ti ne volis Di Mariu i igru preko krila, kontranapade i centarsuteve, tvoj problem :mrgreen: .
Ova formacija bi bila puno kreativnija
Nemoj da si smijesan, cuj kreativno igrati sa 3 defanzivna vezna...Tebi je Mancini mentor.
Nadam se da shvatas da bi samo protiv Barce moramo gledati na te kombinacije, jer treba sve te majstore 'pozatvarat' i da druge ekipe mozemo da meljemo u standardnoj 4-2-3-1.
Mnogo visis na manageru :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 23 avg 2011, 02:00

Ja bih volio da Jose proba ovu varijantu
Da Ronaldo ide desno a Coentrao lijevo na krilo. On i Marcelo bi se mogli dopunjavati u odbrani a ofanzivno su svakako jaki. Ronaldo je jak i desno a to smo vidjeli u super kupu.
Di Marija bi igrao lijevo ako zatreba a Coentrao bi isao na lijevi bek. Marcelo na klupu ali ovo su utakmice u kojim bi igrali vise odbrambeno. u Napadacim tekmama Marcelo mora igrati.

Ozil ne sije izostajati i treba mu dati rolu po sredini sa Benzezom naprijed koji se fino izvlaci izvan 16 i pravi pometnju.

Nekako mi je primamljivo da tako igramo :D
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 avg 2011, 02:15

Mrsko mi te tako iscitirat pa ću po brojevima :mrgreen:
1.Ma i nije bilo učinkovito preko krila više smo kroz sredinu napravili,a manje smo igrali kroz sredinu to dovoljno govori.Na krilima su Angel ili Ronaldo većinu us.rali svojim driblanjem,a Marcelo,Ramos i Coentrao nisu bili prisutni u napadu.Odbrana nije zakazala odlično su igrali samo ih zeza koncentracija,a ne znam ni dal se može bolje odigrat protiv Ville,Messija i ostalih.Jedino da se branimo sa 10 na 5 kao prošle sezone.Ako ćemo igrat ovaj napadački fudbal i protiv Barce treba se pomirit s tim daćemo primati više nego što bi trebalo.
2.Ja se sjećam da su Abidal,Adriano i Alves ponižavali Ronalda i Angela sreća pa su tu Ozil i Benz bili raspoloženi.Ovaj drugi malo manje.Di Maria ne smije biti ni u jednoj kombinaciji.Ne ja volim igru preko krila,kontre i centaršuteve to i na manageru najviše igram samo ne volim Angela :lol:
3.Kakav Mancini.Da mi je on mentor ne biod mene ništa bilo :lol: Zaboravio sam napomenut da i fudbal na posjed lopte nije loš naravno mi bi u ovakvoj formaciji imalii brze napade,a i mogli bi čuvat loptu kad treba bez straha o nekom nenadanom golu.Ako pogledaš kako igraju druge jake ekipe sada sve igraju(u sredini)sa jednim klasičnim destruktivcem(u nas Sami treba da bude)jedan trkač,ali i dobar tehničar koji ima odlične kratke,a i završne pasove(Nuri)i treći vođa ekipe(Xabi).Tu su onda trojica jako ofanzivnih igrača ova sa Ozilom i Ronaldom na stranama bi bila praktični 4-3-3.Da dodam i da bi taj treći u napadu trebao puno da trči i mijenja pozicije s ostalom dvojicom.Što nije problem jer su i Higuain i Benz pokretljivi.
Nemam ja ništa protiv 4-2-3-1 to mi je najdraža formacija(na manageru :mrgreen: )samo tražim način kako da izbacim Angela iz ekipe :lol: A i druga stvar je to da je šteta da Xabi,Nuri ili Sami sjedi na klupi 8-)
Mnogo visis na manageru .
Ovo ću citirat :lol: Pa eto može se reć da visim i zato mi treba vjerovat :D
P.S.Sviđa mi se i ovo od @samoubice sa Kanarincem i Marcelom na lijevoj strani ja bih tu dao Marcelu skroz ofanzivnu ulogu,ali bi morao i Kanarincu da pomaže :D

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 avg 2011, 02:31

Ova sezona je vec gotova za vas,pocnite praviti formacije za nerednu sa mogucim pojacanjima.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 avg 2011, 02:31

Zabac je napisao/la:Ova sezona je vec gotova za vas,pocnite praviti formacije za nerednu sa mogucim pojacanjima.
Znamo i mi da ćemo sve osvojit.Ne brini se ti za nas.Problem je kako Angela otjerat iz Madrida

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 23 avg 2011, 02:39

LBJ MVP je napisao/la:
Zabac je napisao/la:Ova sezona je vec gotova za vas,pocnite praviti formacije za nerednu sa mogucim pojacanjima.
Znamo i mi da ćemo sve osvojit.Ne brini se ti za nas.Problem je kako Angela otjerat iz Madrida
aBd kup je vas.Inace svi znamo da je to vas najveci domet i realna mogucnost.
Ocekujem vasu borbu za LP iako imate izgledne sanse da budete 5-ti.Malaga se opasno zahuktala tako da ce biti velika borba izmedju vas i njih.Mislim da bi Barceloni pametan potez bio da u 1 kolu prepusti 3 boda Malagi i tako Malaga osigura 5to mjesto i direktan plasman u EL.
Naravno prvo mjesto je zacementirano za carobnjake.Drugo i trece mjesto odlucuju Patetico i Valencija a 4vrti ce biti Villareal.
Puno srece do godine u zrijebanju za play off Evropa Lige !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 avg 2011, 12:14

definitivno se slažem da forum treba pročistiti,ja sam 10-ak dana ovdje i zgadilo mi se huškanje mesile i ovih zabac i sl. navijača koji ovdje iznose svoje paranoidno-amaterske komentare kojima je cilj samo da izazovu gužvu na forumu,
već sam pisao ,svidja mi se zdrava rasprava o fudbalu ali ovo glupiranje je previše,treba otvoriti posebnu sekciju u forumu za mladje od 15 pa nek tamo puštaju sebi video uradke omiljenih crtanih junaka i čudovišta.
I usput ,navijačke skupine Madrida su za sutra najavile otvorenu podršku za Mourinha vezano za dogadjaje na supercup meču u Barceloni.
Meni lično bi odgovaralo da Mourinho potpiše doživotni ugovor kao naš menadžer, zadnjih godina samo je Capello imao takvu karizmu ali navijači ga nisu voljeli , sva vriska dignuta oko supercupa je po meni smiješna, pa tu se radi o ljudskim bićima i normalno je da ima iskrica, pa svi su zaboravili govore koje je svojevremeno držao Samuel Eto ili bivši predsjednik Barcelone Gaspart.
Hala Madrid
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 avg 2011, 13:00

ko nije upratio šta sam napisao ovdje:

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =69&t=5209" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =69&t=5208" onclick="window.open(this.href);return false;

...rizikuje trajnu zabranu pristupa forumu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 14:39

Canal + izvještava kako Mourinho razmišlja da da ostavku u Real Madridu. Osjeća se ne podržanim od uprave kluba, kako sam ja razumio :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2011, 15:17

Tesko posto je prvi covjek u historiji Reala da je imao ovakve ovlasti,kud dalje kad se legenda Valdana otjeralo kako bi Mourinho dobio apsolutnu kontrolu i nad transferima i ostalom logistikom.
Al dobro nek se pise :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 avg 2011, 15:23

Da nije Namik na Canal+
:lol: :lol:

zejnuddin zidan
Kontakt:

Post Postao/la zejnuddin zidan » 23 avg 2011, 17:10

Solo quien no me conoce puede soñar, inventar o creer que pueda marcharme ahora del Real Madrid…

Me parece que mucha gente se quedó impresionada con la calidad del fútbol demostrado por el Real Madrid en esta pretemporada, y sería para ellos una sorprendente noticia que yo abandonara el club ahora. ¡Imposible!

Tengo un presidente fantástico, con una gran inteligencia, y al que además me une una gran amistad. Y tengo también un director general que trabaja para el club 24 horas al día, por lo que siento que mi motivación es enorme y mi madridismo mucho más grande que el de algunos pseudomadridistas…

No me marcho. Seguro. ¡Segurísimo!

Y quiero dirigirme al madridismo para disculparme ante él, y solo ante el madridismo, por mi actitud en el último partido. Algunos están más adaptados que yo a la hipocresía del fútbol, lo hacen con la cara escondida, con la boca tapada y en lo más profundo de los túneles.
Yo no aprendo a ser hipócrita. Ni aprendo ni quiero.

Un abrazo a todos y nos vemos mañana en el Santiago Bernabéu.

ewo odgovora moua na špekulacije o odlasku na zvaničnom sajtu reala ;)

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 23 avg 2011, 17:27

Kod: Označi sve

No me marcho. Seguro. ¡Segurísimo!
Dovoljno je rekao.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 23 avg 2011, 18:21

Zabac je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ocekujem vasu borbu za LP iako imate izgledne sanse da budete 5-ti.Malaga se opasno zahuktala tako da ce biti velika borba izmedju vas i njih.Mislim da bi Barceloni pametan potez bio da u 1 kolu prepusti 3 boda Malagi i tako Malaga osigura 5to mjesto i direktan plasman u EL.
Naravno prvo mjesto je zacementirano za carobnjake.Drugo i trece mjesto odlucuju Patetico i Valencija a 4vrti ce biti Villareal.
Ovo je fakat ultra realno :D :D :D i totalno ,ne djecije vec spermatorski :) :) :)
Sretno zmajevi!!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 avg 2011, 20:13

Zabac je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

povuci nas sve ovdje za rucnu,i odskaci na svoj ciganski pdf i pisi tamo ovakve gluposti! ;)

a sad na temu :)

aBd vidimo sutra malo Sahina na djelu protiv galate ;) btw. u koliko je utakmica?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2011, 20:20

tyler durden je napisao/la:btw. u koliko je utakmica?
22:30

i te i slicne postove prijavite a ne pocinjati neku diskusiju,bar sad je merak.
Takodje jedva cekam da vidim Nuria 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 avg 2011, 20:31

tyler durden je napisao/la:
povuci nas sve ovdje za rucnu,i odskaci na svoj ciganski pdf i pisi tamo ovakve gluposti! ;)
pauza 7 dana.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.