Mrsko mi te tako iscitirat pa ću po brojevima
1.Ma i nije bilo učinkovito preko krila više smo kroz sredinu napravili,a manje smo igrali kroz sredinu to dovoljno govori.Na krilima su Angel ili Ronaldo većinu us.rali svojim driblanjem,a Marcelo,Ramos i Coentrao nisu bili prisutni u napadu.Odbrana nije zakazala odlično su igrali samo ih zeza koncentracija,a ne znam ni dal se može bolje odigrat protiv Ville,Messija i ostalih.Jedino da se branimo sa 10 na 5 kao prošle sezone.Ako ćemo igrat ovaj napadački fudbal i protiv Barce treba se pomirit s tim daćemo primati više nego što bi trebalo.
2.Ja se sjećam da su Abidal,Adriano i Alves ponižavali Ronalda i Angela sreća pa su tu Ozil i Benz bili raspoloženi.Ovaj drugi malo manje.Di Maria ne smije biti ni u jednoj kombinaciji.Ne ja volim igru preko krila,kontre i centaršuteve to i na manageru najviše igram samo ne volim Angela
3.Kakav Mancini.Da mi je on mentor ne biod mene ništa bilo

Zaboravio sam napomenut da i fudbal na posjed lopte nije loš naravno mi bi u ovakvoj formaciji imalii brze napade,a i mogli bi čuvat loptu kad treba bez straha o nekom nenadanom golu.Ako pogledaš kako igraju druge jake ekipe sada sve igraju(u sredini)sa jednim klasičnim destruktivcem(u nas Sami treba da bude)jedan trkač,ali i dobar tehničar koji ima odlične kratke,a i završne pasove(Nuri)i treći vođa ekipe(Xabi).Tu su onda trojica jako ofanzivnih igrača ova sa Ozilom i Ronaldom na stranama bi bila praktični 4-3-3.Da dodam i da bi taj treći u napadu trebao puno da trči i mijenja pozicije s ostalom dvojicom.Što nije problem jer su i Higuain i Benz pokretljivi.
Nemam ja ništa protiv 4-2-3-1 to mi je najdraža formacija(na manageru

)samo tražim način kako da izbacim Angela iz ekipe

A i druga stvar je to da je šteta da Xabi,Nuri ili Sami sjedi na klupi
Mnogo visis na manageru .
Ovo ću citirat

Pa eto može se reć da visim i zato mi treba vjerovat

P.S.Sviđa mi se i ovo od @samoubice sa Kanarincem i Marcelom na lijevoj strani ja bih tu dao Marcelu skroz ofanzivnu ulogu,ali bi morao i Kanarincu da pomaže

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.